Kissie-fakta del 2

Ni kan läsa del 1 >HÄR<

1. Jag har haft fixade naglar non stop i 3 år nu. Började att fixa dom år 2011.

2. Min första bil var sponsrad, men råkade köra in i ett träd så dom tog tillbaka bilen 🙁

3. Första tidningsomslaget var för Dagens Industri och det var tillsammans med blondinbella. Då var jag ca 16 år gammal.

4. Jag hade inte råd med en digitalkamera när jag började blogga, så tjatade på pappa i flera veckor innan jag övertalade honom om att köpa mig den billigaste som fanns på marknaden. Den var sjukt dålig, den kunde knappt ta en bild utan att det vart helt vitt + suddigt haha. Sen köpte vi en videokamera på blocket, men den funkade inte så vart så besviken! 🙁

5. Jag har lagt upp 140 videos på min youtube-kanal.

6. Jag har sammanlagt 8 538 699 visningar på alla mina youtube-videos.

7. Jag slutade videoblogga på videofyme för dom betalade för dåligt.

8. Videoklippet50 saker du inte vet om mig har flest visningar av mina videos, över 190 000 klick har den fått!

9. Jag har aldrig haft ett jobb förutom bloggen. Testade på telefonförsäljning med det varade i ca 1 timme sen gav jag upp.

10. Jag har twitter (@therealkissie) men förstår fortfarande inte hur man använder den. Tror att den uppdateras konstigt nog? Jag tycker det känns pinsamt eftersom jag borde hålla koll på sånt.

11. När jag var 17 år försökte min mamma stänga ner min blogg mot min vilja.

12. Jag skulle aldrig låta någon ”hjälpa mig” med bloggen. Jag vill ha full kontroll själv över hur mina inlägg ska se ut eftersom dom granskas av så många människor. Dessutom tycker jag att jag gör inläggen bäst själv. Dom få gångerna jag låter någon annan gå in på blogg är när jag är utomlands/ sitter på flyg för då får brorsan gärna gästblogga. Tycker det är konstigt hur andra bloggare kan låta andra ta över innehållet.. Eller är jag ett kontrollfreak? Jag vet inte längre.

13. Jag tar ca 20 selfies om dagen, det har blivit en (o)vana.

Posted in: Vardag
Kommentarer (15)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *