Idag när vi var och tränade fotade Viktor duktigt med sin kamera, och jag vart så himla impad av hur snygga bilderna vart med hans objektiv. Jag märkte även att hans objektiv var mycket större än mitt och skapade finare djup i bilderna på något vis. Tog mig 10 minuter innan jag klickade hem ett likadant haha, men jag kollade inte på prislappen förens först EFTER jag hade köpt det och insåg att den där rackaren kostade nästan 20 000 kr!! Herregud, kan ett objektiv verkligen kosta så mycket pengar? Aja nu är det köpt iaf haha. Tur att jag kan dra av det på företaget.

Nej nu ska jag ta ut råttan på en kvällspromenad och sen ska jag mysa ner mig i sängen med datorn och kolla på någon film eller så.. Jag har skaffat apple tv här hemma så ska försöka få det att funka, då kan jag kolla på alla roliga youtube klipp på stora TVn 🙂 Får se föresten om det blir någon xtremfit imorgon eller inte för jag kanske måste vara barnvakt åt lillasyster som är sjuk + jag har tid för spraytan och den prioterar jag då det är nyår på onsdag 😉 Hehe.. 

20

pics

Posted in: Vardag
Kommentarer (14)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *