Namnhalsband

Jag har länge velat ha ett sånt där namnhalsand men av någon anledning har det inte blivit av.. Ni vet vilka halsband jag menar va? Ett sånt där halsband som Carrie i sex and the city hade. Så fint och personligt, tycker alla borde ha ett sånt! 🙂 Som tur är fick jag kontakt med hemsidan mittnamnhalsband.se som ville skicka halsband till mig så jag kan få testa dom och ressenccera dom här på bloggen om jag ville. Då valde jag ett Infinity guldpläterat halsband samt ett 18K Guldpläterat Silver carrie namnhalsband.

Jag älskar mitt halsband och det känns lite extra speciellt att det är mitt egna namn på. Kommer ha på mig detta ofta känner jag redan nu. Jag funderar också på om jag ska göra en sånhär till en vän eller 2 som julklappar, för det blir ju inte mer personligt än såhär? Och vem älskar inte smycken lixom? 😉

Jag har ordnat en rabattkod till er som ger er 10 % på ALLT på hela hemsidan. Så är ni sugna på att köpa en till er själva eller som julklapp borde ni passa på att utnyttja rabatten. Koden är: KISSIES

IMG_5757

IMG_5827

IMG_5800

cariie

Ps. Jag har dragit en vinnare av nelly-tävlingen nu! 🙂 Det var runt 400 personer som var med och tävlade så det var jättesvårt att bara dra en vinnare.. Men det kommer fler tävlingar. Vinnaren som jag har valt heter Maram och jag har viderbefodrat ditt mail till mina kollegor som håller i tävlingen med mig 🙂 Grattis!!

You might also like

Caroline Roxy - MUSIC Caroline Roxy - Summer heat Josephine Qvist - NEW IN! Josephine Qvist - ÄNNU MER NYTT!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *