Julklappstips #2

mamma

Odd Molly blus – LÄNK // Hårfön – LÄNK // Hair bun – LÄNK // Armband – LÄNK // iphone skal – LÄNK // Voluspa- LÄNK //

henne

Ponny tail – LÄNK // Hair bun – LÄNK // Borste – LÄNK // Shorts – LÄNK // Sport BH nike – LÄNK // Cover up – LÄNK //

pappa

Halsduk – LÄNK // Hair fiber – LÄNK // Strumpor – LÄNK // Handskar – LÄNK // Rakapparat – LÄNK //

Untitled-1

The playbook – LÄNK // Iphone högtalare – LÄNK // Halsduk – LÄNK // Handskar – LÄNK // Giftcard – LÄNK // Kallsonger – LÄNK //

You might also like

Caroline Roxy - MUSIC Caroline Roxy - Summer heat Josephine Qvist - NEW IN! Josephine Qvist - ÄNNU MER NYTT!!
 • Frida

  Kissie, du lever i en livslögn 24/7…. Inte för att vara elak. men ser dina förnekelser till saker samt hur du gör om dem för att du ska kunna acceptera dem, du modulerar om och det mest uppenbara är att du själv tror dem. Som tex den där videobloggen då du berättade om hur de gick ned i vikt, du nämnde enbart att du började röra på dej. du sa inget om svälten du gick igenom, alla olika dieter eller du fick hjärnspöken.Inget om minutiös kaloriräkning samt alla bantningspiller, eller hur många tusentals fler kalorier du tränade bort varje dag än du tog in.
  Jag som läsare som följt dej länge vet ju hur du gått ner. Du har ju berättat själv, så varför ens försöka undanhålla saker eller slå med halvsanningar när bevisen ligger i ett tryggt förvar på din egen egenskrivna blogg? Hoppas verkligen att du blir fri från allt det här en vacker dag.

  • Vendela

   Det där var väl en sjukt onödig kommentar.. Först av allt så har det ingenting med det här inlägget att göra.. För det andra så ska du väl ta och skita i hur hon förlorade sin vikt? Är det din sak att oroa dig över..? Och om hon nu som du säger har skrivigt hur hon gått ner i vikt i tidigare inlägg, vad spelar det då för roll vad hon säger i en videoblogg? Det är uppenbart att hon tränar och hon gjorde den videobloggen för att inspirera folk.. Inte för att berätta om alla dieter hon gått på (Om hon nu ens har det). Jag försöker att inte vara otrevlig mot dig eftersom då sjunker jag lika lågt men som sagt.. Riktigt onödig kommentar. Om du nu ska störa dig på vad hon säger och skriver så kan du läsa nån annans blogg istället.. Tack för mig.

 • erica

  http://finest.se/ericasvarld/
  CC cream..
  shopping, utemat och bio igår!! 😀

  tack för din kommentar :*

 • Zilla - RondVäktare-Gift-Barnlös

  Vilka roliga julklappar, dock kommer vi inte ordna några i år. Känns skönt tycker jag, att bara fokusera på familjen och maten istället för klapparna 🙂

  Ceciliakauko.blogg.se
  Följ mig i jobbet som Rondväktare, Fru och att inte vilja ha barn-!
  – Bröstförstoring hur stora?
  – 16 timmars arbetspass
  – Pengarna rullar in”

 • Assarina

  Hejhej! Jag är ny i bloggvärlden och det skulle vara hur skoj som helst om ni kikade in på min nya blogg! Lämna gärna en liten kommentar också! 🙂 http://assarinaa.blogg.se/

 • Elsa

  Jag har tänkt på en fråga… Gör du dina listor och collage själv? T.ex denna julklapps lista? Det måste ta en himla tid att tänka ut alla tips, Själv älskar jag dina INNE och UTE listor, Dom är alltid mitt i prick!

  Vore kul med svar

  LOVE FROM BARCELONA
  http://hesses.blogg.se

 • Kardashians

  Jättebra tips ju :P. Tycker det är så svårt att köpa till killar .

 • 15 år och gravid

  Äntligen.<3

 • PrinsessaVanessa

  Vilka superbra tips 😀
  Ååh, jag skulle vilja ha Barneys Playbook juh!

 • ???????

  Jag har läst Kissie blogg den senaste månaden och endast sett ordet Hora någon gång inget annat, inga som helst hot eller dödshot, kan inte Kissie ge förklaring på vilka kommentarer det gäller, för det verkar inte vara någon läsare som vet om dem ens, utan alla bara skriker med glädje om att åtala någonting som de ens har sett?

  • ?????

   Ja visa oss alla dessa så kallade hatinläggen så alla fattar vad Kissie menar, har kissie någon gång blivit hotad på riktigt?

   • Men HerreGud Kissie är du helt korkad?

    Det skulle vara kul om Kissie vågar skiva i sin blogg då polisen lägger ner hennes ärende, för det finns dom som misshandlas till döds och blir verkligen trakasserade på våra skolor och torg ochdå anser låtsas fina Kissie och tror att hon är så viktig att Polisen ska favorisera henne HAHA knappast!

    Varje dag i Sthlm finns det människor och medborgare som blir brutalt misshandlade och våldtagna och till och med deras ärenden når aldrig hela vägen fram, så om stackars kissie får lite glåpord på sig inte ens riktiga sanna mordhot, så vore polisen okloka i att låta detta ärende nå fram, då det finns bra medborgare som knappast får sin rättvisa och då anser kissie att hennes små klopord ska tas på största allvar Herre gud detta är sämre än programmet trolljägarna där man sätter ditt knappast de värsta av de värsta!

    • Alice Forssblad

     Asså, nu är det säkert du som är samma anonyma person som gjort alla tidigare inlägg. Men om man varit aktiv på kissies blogg har man sett massor av kommentarer med hot mot henne, hennes syster och kränkande kommentarer. Det är väl inte så att polisen går in och letar efter kommentarerna på kissies blogg? haha, det är väl ganska självklart att kissie visade kommentarerna samt ip-adressen och information utöver det på polisstationen, tror inte heller kissie visar alla kommentarer på kommentarsfältet heller, så de inte behöver gå in själv och leta herregud.

     SEN., vadå, så polisen ska inte bryr sig om alla olagliga hot? Bara de värsta? Okej så om du blir misshandlad och går till polisen kommer de säga ”nej men det var någon som blev misshandlad värre än dig så dig bryr vi oss inte om”.
     Polisen ska bry sig om ALLA fall där olagliga ting sker, sen att vissa saker prioriteras är en annan sak. Om en polis faktiskt har tid att kolla kissies fall så ska hen göra det, thats it.

     Men du kanske är denna anonyma personen och börjar bli lite rädd nu när kissie skriver att polisen faktiskt tar anmälandet seriöst?

 • Monika

  Man kan ju undra om det är smygreklam för Rapunzel

 • Nettan

  Haha den till håret var juh lite kul 🙂 Om man har en tunnhårig pojkvän kan det vara bra att köpa

  ——> http://www.nattstad.se/Nettan

 • Anonym

  HAHAHA tydligare marknadsföring har jag aldrig sett, rapunzel of sweden så jävla sponsrade

 • Mathilda

  Tycker att dessa inlägg när du tipsar om julklappar är superbra!! Mer sånt skulle inte skada, jag kan ha så svårt att hitta bra julklappar! 🙂

 • moa

  hahhahaaaa jag trodde först den där hair bunden var en peruk och tänkte men vad i helvette är det där! make more sense now hahah

 • linnea

  Bara reklaminlägg idag? :/

 • Michaela

  Otrevliga poliser, Känslokoppar och en helg av kaos! starka åsikter!! Klicka in 😉 —–> http://www.nattstad.se/Millaah

 • flugan

  Hairbungrejen på första bilden, asså, haha, jag trodde det var en asful mössa först ”Varför rekommenderar Alexandra DENNA?!?!”

 • Viktor

  Tips på bra och billig julklapp: strumpsnodden Läs mer: http://sorterastrumpor.nu

  Denna borde Gekås köpa in !

  Eller kanske ge bort pulveröl från http://VildDryck.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *