Golden toes

Hej Sverige!

Åh jag vaknar upp med världens träningsvärk i magen, feels soo good 😉 Gör till och med ont att nysa! Då har jag tränat ordentligt igår. Men jag har inte än påbörjat träningen med min nya PT Mårten tyvärr, planen var ju att vi skulle ha börjat träna den här veckan men eftersom vi båda har så mycket att göra lyckades vi aldrig hitta en gemensam tid då båda kunde. Men förhoppningsvis kommer vi igång denna vecka istället. Vi har pratat lite om tisdagen.

Eftersom TVn inte funkar underhåller jag mig med att måla tånaglarna medan jag dricker mitt kaffe. Pedikyren som jag gjorde senast har släppt för länge sen och så nu passar jag på att måla dom i guld. Har en hel låda hemma med massa nagellack faktiskt, den är supertung. Jag får nämligen alltid minst ett nagellack i mina goodiebags känns det som, så jag har ju samlat på mig en hel del. Sen tänker jag hela tiden att jag kommer få användning för just den färgen men det får jag aldrig.. Naglarna målar jag ju inte ens längre eftersom jag alltid går till Celina.

OBS: Bilder på tår kommer nedanför, så ni känsliga töntar får väll blunda eller skriva en elak kommentar så det känns bättre!!

IMG_5737

IMG_5749

Edit: Juste det är första advent, glad första advent? Eller vad säger man..

Posted in: Skönhet, Vardag

You might also like

Caroline Roxy - Summer heat Sandra Lindahl - Stadsfesten!! Josephine Qvist - ÄNNU MER NYTT!! Josephine Qvist - SERIÖST??????

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *