Fika på stan

IMG_5752

Har varit på mysfika med min vän N nyss i stan. Vi satt på favoritstället John Chris och drack en varsin latte och snackade skit i ca 2 timmar, skönt att bara sitta och snacka sådär 🙂 Länge sen jag gjorde det känns det som.. Dock verkade det som att personalen på John Chris hade glömt bort min blogg-rabatt som jag brukar få?! 🙁 Dom kände väll inte igen mig i mitt rosa hår + jag var osminkad.. Får väll ha lite förståelse för det.

Nu är jag hemma igen och råkade nyss sätta på ett web-tv program som jag tackade nej till för ett tag sedan.. Ibland känner man ”fan varför tackade jag nej för??” men inte den här gången mina vänner.. Vilken tur att jag tackade nej haha! Inte för att vara sån men ibland är det skönt att känna att man gör rätt val.. För även jag gör många fel val även om jag inte bloggar om det. Men det hör ju till vardagen också, kändis eller inte lixom.

Ikväll ska jag inte göra ett skit faktiskt, även om det är lördagskväll. Har ingen lust alls att gå ut, fortfarande! Just nu känns det bara jobbigt med fulla människor som ska dra i än och ropa, det är så sjukt pinsamt av dom. Värsta är ju att dom inte alls uppfattar sig själva som pinsamma eftersom dom är så fulla. Så för att jag ska ha kul och inte bry mig måste jag bli lika full som dom, och det orkar jag inte med haha.. Ja ni förstår mitt dilemma? Så lika bra att skita i det haha 🙂 Men på måndag blir det gala och på fredag är det IDOL finalen + fest efter så spar mig till det istället. Kommer bli sjukt kul! Hoppas verkligen jag får en bild med One Directon!!

Hoppas ni har en kul lördagskväll babes!

Posted in: Vardag

You might also like

Caroline Roxy - Summer heat Sandra Lindahl - Stadsfesten!! Josephine Qvist - ÄNNU MER NYTT!! Josephine Qvist - SERIÖST??????

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *