Allt för hälsan

God morgon! 🙂

Idag ska jag på Allt för hälsan-mässan, ska gå dit med mammsen och även brorsan hänger på den här gången. Ska bli väldigt kul, jag älskar ju att testa på nya saker som kan förbättra oss (både utsida och insida) så förhoppningsvis hittar jag någonting nytt och spännande 🙂 Jag fick mina biljetter av dom söta tjejerna som gör ansiktsbehandlingar och permanent hårborttagning på mig för dom ska ha en egen monter där. Så är ni där och vill veta mer om behandlingarna som jag gör (Fraxium 1550 Fusion och  Cellox 20) så kan ni ju fråga dom på plats. Tror deras monter kommer vara märkt med victus clinic..

Något jag är fundersam över är hur kul Peter kommer tycka detta är.. 😉 Jag och mamma var ju där förra året och vi hade superkul. Vi gick runt och smakade, testade och pillade. Men det får vi väll se helt enkelt hehe.

Posted in: Vardag
Kommentarer (5)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *