It’s Halloween!

halloween

kissie halloween

Happy halloween 🙂 Haha jag sa ju igårkväll att jag skulle kolla på The hunger games men efter en timme somnade jag. Jag fick verkligen anstränga mig för att orka hålla ögonen öppna. Jag var supertrött igår efter spökhuset och det är inte konstigt.. Jag behöver min skönhetssömn! Idag mår jag mycket bättre nu när jag äntligen har fått sova ut utan kameror och spöken. Skönt!

Idag är det dessutom fredag och idag är det party! Jag ska strax påbörja fixandet inför ikväll, först ska jag till Lace and goodies och hämta upp min dräkt, sen ska jag till gulliga Celina som lyckades ge mig en ny tid för naglarna och sen ska jag köpa läskiga linser.. 😉 Men hörrni, vet ni vart man kan göra det? Förutom Buttericks då eftersom jag helst INTE vill stå och köa i 2 timmar.. Har verkligen inte tid för det och ni som bor i Stockholm vet exakt vad jag talar om, köerna gå längst hela drottninggatan för alla vill köpa något läskigt sista dagen.. Jag dömmer inte dom för det är ju exakt det jag gör själv ju hehe.. Så tips vore kanon! Dom kanske har linser på Lace and goodies om jag har tur.

Kvällens planer:

– Middag på Collage med Julia, Steffi, Rosanna mf.
– ”Efterfest” på Sture

Posted in: Vardag
Kommentarer (28)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *