Vilken instagram-bild!

IMG_1016

Vilken jäkla instagram-bild jag nyss fick till på flyget hem med min iPhone 6 😉 ..

Nu har jag äntligen landat i Stockholm igen och ska hoppa in i en taxi. Är sjukt trött fortfarande, har ju max fått 2 timmars sömn sen igårmorse då jag gick upp klockan 8 på morgonen för att hinna med taxin till Arlanda. Sjukt kul grej detta med spökhuset, är glad jag testade på det och ni kommer få all info såfort jag är hemma. Ska först bara ta en dusch och pusta ut en sekund om det är OK? 😉

Tur förresten att jag har brorsan som uppdaterade bloggen igårkväll så ni fick lite uppdatering 🙂 Tack Peter.

Posted in: Vardag
Kommentarer (9)
 • Anonym

  Åh tack Alexandra för att jag fick ta bild med dig på Åre Östersunds flygplats! Om du vill se bilden: mayawesterbergs – instagram

 • Sara

  Kan inte du berätta vad som hände i spökhuset, om ni fick kontakt med spöken, anden i glaset oxh vad som hände när ni sov och om det hände några läskiga saker.
  Jag missade jätte mycket eftersom jag var sjukt rädd haha.

 • elli

  Jag såg en massaorber som flög runt. 😀

 • MVH från en gammal tant

  hej.
  Har sett dig i Fångarna på fortet och nu på Aftonbladets urval av det bästa från er natt i Borgvattnet (jag är för gammal för att sitta uppe en hel natt 🙂 även då jag ville)
  Det jag vill säga är att jag tycker du är en underhållande, rolig och ödmjuk människa. Jag gillar din personlighet helt enkelt.
  Ville bara säga det.

  Ha de gott!

 • Michaela

  Jag är ärlig, jag säger det jag tycker och tänker! Kan inte leva på mina mina misstag utan måste ta ett steg fram! Gå gärna in och läs min blogg där jag just tar upp ämnet som alla ställer sig själv frågan, vilka är dem äkta och oäkta vännerna?!
  http://www.nattstad.se/Millaah

 • Sandra

  Tittade på den en stund igår. Blev nästan lika rädd som du & Samir när Anna utbrast att någon tog på henne. Sen hade jag (en lättskrämd tös som man är) svårt att sova, haha.

 • D. DeMarkey

  Ja fasen vilken tur att du och din bror har sån fin och bra kontakt som ni har, fan vad jag älskar sånt bland syskon. Det är nog bara för att jag önskar helt klart att jag själv hade haft ett syskon att ha en sån kontakt med. Men fint av han.

  Vila upp dig och berätta mer sen.
  Kram

 • Chili

  Varje gång jag kommenterar så kommer inte min kommentar upp ): även om man kanske har kommenterat väldigt lite men dem gångerna jag har gjort så kommer dem inte upp?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *