Känns som jag är jetlaggad

Känns som jag är jetlaggad haha.. Har sovit 2-3 timmar nu men tvingade upp mig själv så kah kan sova ikväll och inte vänder dygnet. Ikväll kommer jag inte göra någonting, kommer bara vila och ta det lugnt hemma. Orkar ingenting annat.. Funderar på om jag ska orka kolla igenom hela sändningen från spökhuset men kanske blir helt uppe i varv igen då haha! Har nyss landat lixom.. För mycket spöken på en och samma gång.. Och imorgon är det dags för halloween och på schemat är det först middag och sen fest, kommer bli sjukt kul! 🙂 Måste hinna till stan imorgon och hämta upp min dräkt bara och fixa lite smink och annat pill som kan behövas för kvällen. Älskar ju att klä ut mig och sådär, men det är ju inget nytt 😉

Har ni några planer till helgen och halloween? Eller sitter ni inne och kollar på mig i spökhuset och äter massa godis? Vilket som är ju bra 😉

kissie lockigt hår

Posted in: Vardag
Kommentarer (26)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *