Vad tyckte ni om sändningen, var jag en fegis eller en bitch?

IMG_1002

IMG_0997

IMG_0994

Åh äntligen är jag hemma igen efter natten i prästgården i Borgvattnet. Vi fick höra att detta vart en stor succse och det var sjukt många som kollade, mycket mer än förväntat! 🙂 Så himla kul! Mailen har strömmat in och folk är så taggade på detta. Självklart var det även dom som skrev att det var värdelöst men dom satt ändå fastklistrade framför skärmen i 10 timmar.. I rest my case lixom 😉

Som ni såg var skeptiskt innan jag gick in i huset, jag tror ju inte på spöken. Jag har haft diskussioner om andar men längre än så har jag inte kommit. Jag är för smart för att tro på spöken helt enkelt. Men när vi väl kom till till huset låg det helt öde, det var mörkt och kallt. Så bara det blir man ju lite rädd av, sen var man ju lite förberedd på att bli rädd typ. Ja, jag skrek ju några gånger och några tårar rann haha. Men som jag sa i ”eftersnacket” var jag faktiskt mest uppslukad av stämningen. Jag vet inte om jag faktiskt hörde det där stönet? Var säkert jag som inbillade mig.

Sen tror jag inte alls på det Terry sa, vilket jag även sa till honom fast jag låtsades tro på några saker för att inte förstöra allting. Han sa tex ”jag ser att din mormor, eller mormors mamma har dött”. Men well daaah! Krävs ju ingen från andevärlden att räkna ut att min mormor eller mormors mamma har blivit så pass gammal att risken är stor att hon inte finns kvar i livet längre. En ganska säker chansning från hans sida. Sen sa han saker som att jag kunde ha blivit en dansare, nja vettefan det stämmer ju inte. Han sa jag var kreativ, men det jag sysslar med är ju kreativt? Så det var inte heller så svårt att dra den slutsatsen.

Jag är faktiskt mer skeptiskt nu än vad jag var innan för jag kände ingenting, det gjorde tydligen både Samir och Anna. JAG tror inte på det, men jag tror på att dom trodde att dom kände det. Förstår ni? Och sen ja, jag flippade ut lite på Samir och hans dramatiska utbrott HAHA! Var så sjukt trött och ville bara sova, orkade inte med honom. Men vi är inte ovänner nu alls, tycker han är underhållande 😉 Anna är supergullig! Fattar inte varför kommenterar så mycket elakt om henne? 

Jag är iaf supernöjd över att jag orkade vara där inne i huset i 12 hela timmar utan att sova! Vet inte om jag lyckades somna, om jag nu gjorde det var det 20 minuter. Inte mycket alls.

För er som missade live sändningen inatt kan se det här: www.aftonbladet.se/nyheter/live/tvlive

Kommentarer (85)
 • Pet

  Så sjukt kul att se! Han Samir var ganska jobbig men ni var en underbar trio att titta på <3

 • Nellie

  När anna blev besatt, var det verkligen på riktigt? 😮

  Sjukt modig du är förresten, jag skulle aldrig vågat. När jag såg på det där så var jag skiträdd…

  • Sara

   Vad menar ni med besatt? Kom en ande i henne eller vad hände?

   • Elin

    Hon sa typ att hon blev orolig

   • Anonym

    NI ALLA KAN GÅ IN PÅ AFTONBLADET.SE. Dom har massa klipp från natten, höjdpunkterna så att säga. Skrolla ner lite på deras sida bara.

    Asså ”besatt” hon fick kontakt med en ande. Kände hennes känslor väldigt starkt och anden var väl ( enligt terry) påväg att tränga sig in i Annas kropp. Hon blev alldeles stel och hennes ansiktsuttryck blev annorlunda. Hon såg helt förkrossad ut. Men hon blev inte rädd. Tycker det var häftigt att följa hela händelsen live. Jag orkade inte titta på hela.

    Samir är väl så som person. Han blev nog nervös och rädd å alla hanterar såna situationer olika. Vissa blir tysta och stela medan andra pratar jätte mkt och högt. Ja, vi alla är olika. Jag tycker att alla ska sluta klanka ner på Anna, kissie och Samir. Tre helt olika personligheter, olika bakgrund. Att dom ens gick med att göra detta i live sändning tycker jag är starkt av dom. Ta inte allt detta å analysera programmet in i minsta detalj. Ta det för vad det är å lev med det. Tack och hej leverpastej

 • M

  Han Samir, hur kan man vara i hans ålder och inte kunna engelska??? Fejkade han eller var hög eller nåt? Han känns lite för mycket bara

 • Malin

  Men du blev ju så pass rörd av det han sa att du grät. Var det bara saknande av mormor eller vad handlade det om?

 • Anne

  Jag kollade lite igår kväll, tänkte att det vore sjukt om något psycho åkte dit och mördade er på riktigt mitt i direktsändningen, haha!! Ursäkta, lite makabert kanske, men chansen fanns ju om någon hade velat göra det, tre kändisar i ett hus mitt ute i jämtländska skogen, dessutom ett hus med exakt adress, alla vet var det ligger och hur det ser ut osv. Jag skulle nog varit mest rädd för det faktiskt, om jag hade varit nån av er! :p Läskigt som fan.

 • anonym

  Klart att du tror på det. Herregud det hände ju oförklarliga saker..

 • N

  Ingen tvingar dig att tro på det, men jag tycker Terry sa så pass mycket saker som faktiskt är omöjligt att veta bara ”sådär”.

 • Mikaela

  Tittade lite på programmet, dels då du snackade illa om Samir. Säg de till honom istället, för att gå iväg och filma in dig själv när du klagar på honom+ putar med munnen/tror du är någonting. Om han nu är lite rädd så spelar väl de ingen roll? Du säger ju själv att du också är rädd. Alla är inte som dig och inte vill visa de, en del visar de helt enkelt. (På helt olika nivåer) De väl inget mer med de, hanterar han sin rädsla så. Så får han också göra de och de betyder absolut varken inte att han är en ”man” eller ”mus”. Förstår att de kan vara lite jobbigt när han hljde rösten osvosv.. Du kommer förstå när du väl ser/hör/märker/känner av något.

  P:S. Inget illa menat mot dig, men vet exakt hur de är- när de väl gäller andar och hemsökta hus. Är själv kontaktbar, har andar runt mig som kontaktar mig hela tiden. Som sagt -> inget negativ mot dig, men tänk på vad du säger.
  Förlåt om de låter negativt, men vet inte hur jag ska uttrycka mig inom skrift när de gällde detta!

  Kram!

  • Nina

   Hon sa det faktiskt till honom med. Samir hade ju dessutom varit inne och gjort en liknande video inne på toaletten precis innan henne med, så jag tycker inte alls det var något fel med det.

   Roligast under kvällen var när Anna book skulle fota Alexandra och höll på att säga ”sexy kittycat” hela tiden. Höll på att smälla av.

 • Anonym

  Vad var ditt intryck av Samir innan programmet och vad tycker du om honom nu? Vore ett intressant inlägg tror jag, kram!

 • Julia

  Snygg du är och en sjukt bra bloggare!!
  Kolla in min blogg om du/ni vill se mitt liv som en 15årig tvåbarnsmamma till Alexiis och Neo.
  Kraam
  http://www.nattstad.se/juliaalsedroos

 • Ida

  Haha för smart för att tro på spöken..
  Det var ju oerhört smart sagt

 • Julia

  Länken funkar inte? Är bara ett klipp

 • Evelinn

  Såg att andra hade kommenterat att länken inte fungerade, tyvärr så missade jag inatt men skulle gärna vilja se. Finns det en annan länk om man vill kolla? Hahha alltså jag skulle dött, inte för att jag personligen tror på spöken men om andra blir rädda och skriker så är det lätt att man själv gör det. Tycker att ni är modiga som gjorde det haha 🙂

 • Amanda

  Kollade fram till typ 2 inatt, var helt uppsluka av det så kunde inte sluta kolla. Jätterolig grej verkligen tycker ni var fett modiga!

 • Lovisa

  Ska se lite strax, såg från klockan 19 till klockan 01.00 sen var jag tvungen att sova på grund av att jag skulle upp å jobba. Så läskigt tyckte jag inte. Samir var lite väl jobbig men ändå små rolig ibland haha. Anna book var sjukt läskig, vet ej om hon fejkade hela och du var rädd det såg man. Men det var väldigt kul att se er tre 🙂 Kollade bara för att du var med 🙂

 • maria

  Skulle vara jätte kul om du skrev lite om dina eftertankar om vad som hände med Anna. Förstår att man just då var väldigt rädd, men vad tror du nu när du är hemma i ”säkerhet” ?

  Ps: Var jätte kul att kolla på det live. Satt o typ sket på mig, haha såg det live direkt efter ja kom hem efter en skräckfilm. Så det blev typ dubbelt så läskigt.

  /kram, du är en stor förebild för mig <3

 • Nathalie

  tyckte du var duktig å var varken eller, besök gärna http://nathasmakeup.com/

 • erica

  tråkigt med bara små snuttar! vill ju ha en hel film typ

 • Becka

  Du och samir var skitroliga med era kommentarer hit och dit så jag skrattade väldigt mycket vilket är bra och jag tyckte du var jättemodig och ROLIG!

 • Kardashians

  Jag såg bara lite och då var Samir väldigt störd haha! Ni är i alla fall väldigt modiga, för jag hade aldrig vågat xD

 • Lilie

  OJ va många ursäkter du fick plats med i detta inlägg.. x) Som vanligt är det som vi har sett svart på vitt- stämmer inte, enligt dig.

  Det var så mysigt att se Anna Book igen 😀 Och Samir var så barnsligt taggad, haha ^^

 • Amanda

  ”Jag är för smart för att tro på spöken helt enkelt.”
  Hur tänkte du där? Är vi andra då dumma i huvudet?
  Varför är du inte ärlig mot dig själv?
  Jag tror att du försöker förklara bort och ignorera
  vad som faktiskt hände.
  Stå för vad du tycker och kände istället!

 • Ciizzii

  Hej kolla gärna in min blogg
  PS det va supppper spännande

 • Bella

  ”Jag uppslukades av stämningen”.

  Jag förstår vad du menar, jag var sjukt rädd under hela videon även om jag logiskt sätt vet att det inte är på riktigt. Jag tror mer på att din kropp reagerade som den gjorde och du sa det du sa, för att du reagerade väääldigt starkt på det ljudet, på kulorna som flyttades, när Anna blev ”besatt”och allra mest när du höll i de där metallpinnarna.

  Däremot finns det fullt logiska förklaringar för allt.

  1. Du inbillade dig att du hörde något på grund av stämningen och för att du kanske ville att något skulle hända, sen när Anna bekräftade ljudet så tror jag snarare att du tog åt dig det hon sa och gjorde det till sanning (finns massor, massor med studier om liknande beteenden i psykologin).

  2. Kulorna som flyttades var antingen Terry eller nått trick som de har i huset. Jag tror på fullt allvar att de riggade massor av saker för att göra allt mycket läskigare. Jag är lite förvånad att de inte gjorde en större sak av gungstolen.

  3. Anna blev ”besatt”. Antingen hade hon gått med på det innan, för hon var väldigt lugn och kontrollerad i konstiga situationer, eller så var det samma som med andningen du hörde – hon ville att det skulle hända. Eller så blev hon bara så uppslukad av situationen och allt hon läst och upplevt att det bara blev kortslutning och hon kunde inte röra sig. Detta finns också massor och massor av studier på i psykologin (mirror-neuron för ett exempel).

  4. Metallpinnarna var det mest löjliga som finns. Även om man vill, tror och verkligen gör en ansats för att inte röra pinnarna, kommer man undermedvetet att göra det i alla fall.Åter igen, det finns en miljon studier på att vi gör en rörelse med händerna även om man inte vill. Det är till och med en vanlig ”magisk pendel” i en del serietidningar för barn där man får en pendel som man ska hålla över en cirkel. Man ska sedan hålla handen ”så still som möjligt” och bara tänka att man vill att pendeln ska flyttas längs med cirkeln. Efter tillräckligt med tid så börjar pendeln att röra på sig. Detta är helt och hållet, 100% en själv som gör.

  5. ”Energi mätarna” som pep under hela kvällen tror jag inte på alls. Jag tror att de var fejk och att ”teamet” hade gjort något med dem. Alternativt att de var trasiga och pep till helt random. Samir såg ju många gånger att de rörde sig i ”ögonvrån”. Åter igen ett inslag av punkt 1, 3 och 4. Man inbillar sig att man ser saker för man vill så gärna att det ska finnas något.

  TL;DR – I call bullshit on the haunted house, men det var sjukt kul att se på och jag hejjade på dig hela natten Alexandra! Du var bäst. Jag sov bara 3 timmar inatt för att stödja streamen! 😀

 • Matilda

  HEj! Kollade på hela , det verkade skit läskigt.. blev skit rädd ! ska med besöka det fan
  Kolla in miin blogg, 15 år och gravid!

 • Erik

  Har aldrig läst din blogg Kissie men följde er i huset igår och måste säga att jag tycker att du verkar vara en enastående person. Har alltid tänkt att du var en blogg-bimbo men som du motbevisade mig. Du framstod som trevlig, medkännande, rolig men samtidigt vågar du också stå upp för dig själv och ta konflikter. Otroligt imponerad.

  När det gäller spöken har du helt rätt. Spöken och andar finns naturligtvis inte men däremot så är våra psyken otroliga när det gäller att föreställa sig och inbilla sig saker. Samir, du och Anna upplevde säkert att ni var med om saker som ni uppfattade hände men som egentligen bara var i era huvuden. Det är väl kanske framförallt det som är fantastiskt. Våra hjärnors förmåga att komma på saker och uppleva saker som vi tror händer på riktigt. Terry däremot är det största skämtet som finns. En bedragare rakt igenom som utnyttjar folks sorg och psyken för egen vinning. Han sysslar med manipulation och så kallad ”coldreading” där han lurar folk att tro att han vet saker om dem. Jag som följde honom kritisk genom kamerorna såg tydligt hur han lurades, manipulerade och påverkade er att tro på honom.

  Slutligen har du naturligtvis helt rätt. Smarta människor är för smarta för att tro på något så dumt som spöken.

  Med vänliga hälsningar.

 • Anette Starby

  Vilken rolig grej de hittade på att låta er sova över där med en live sändning! Jag ska kolla på den i efterhand för jag är nyfiken. I Aftonbladet har de överdrivet som vanligt i rubrikerna men kolla det ska jag. Ni tre blev nog utvalda för de ville ha tre helt olika personligheter & jag kan tänka mig att Samir var underhållande. Hoppas du har återhämtat dig & inatt kommer du sova som en prinsessa!
  Mvh http://starby.devote.se

 • Liv

  Jag tycker att det var underhållande, och jag tycker inte alls att du va bitchig eller feg 🙂 jag skulle också ha blivit irriterad om jag var sådär trött och hungrig.. haha det fanns ju inte mycket att välja på i matväg precis 😛 sen blir det ju en viss stämning i gamla trähus, dom knakar och låter alltid en massa och det är alltid dragigt på något/vissa ställen, (gardinerna och ljusen rörde ju sig bara eftersom att det var drag vid fönsterna) och om man är omringad av folk som är jätte rädda och verkligen tror på spöken och sånt så blir man ju nervös själv! det är bara naturligt. Jag är också en skeptiker så jag förstår vad du menar när du säger att ”du är för smart för att tro på spöken” Medium tex som påstår sig kunna snacka med spöken använder sig ju av en massa olika metoder tex ”cold reading” för att ”spå” sina klienter. Alla som va i huset är kändisar och Therry bor ju i Sverige, så det är ju inte direkt svårt för han att leta upp viss information och sedan gissa sig till vissa grejer eller ställa ledande frågor eller påståenden som leder till mer gissningar.. typ! Men jag gillar att kolla på tex ”det okända” det kan vara ganska så intressant/underhållande ibland! Nu kollade jag faktiskt bara eftersom att du var med för att jag gillar dig.. haha

 • Frida

  Det var jättekul att se! Mest gillade jag att höra historierna om vad som hänt där tidigare för att sen få se rummen där det ska ha hänt 😀

  MEN HELVETTE vad Samir var jobbig… han måste ju ha nån störning, seriöst vilken vuxen person beter sig sådär? Som han sprang runt och typ lekte producent ”det är det här dom vill se fan”.. nä ursh vad less jag blev 😛 Du visade ju ändå lite respekt och gav Anna andrum när hon blev ”besatt” och hämtade vatten och frågade om hon ville sitta eller så. Samir brydde sig ju verkligen inte ett skit om hur hon mådde utan hoppade bara upp och ner som en femåring och med en kamera mitt framför näsan på henne… sen fucka han ur som fan efteråt och blev rädd för hon? ..vilken ”man” liksom..

  Synd att det inte blev mer diskussioner om vad ni tyckte om det Terry sa och vad som egentligen hände med Anna osv.

  • Malin

   Jag håller med dig till fullo Frida. Jag blev skit förbannad på Amir. Han kunde inte hålla käften för 5 min ens. Jag hörde nästan inga läten alls för han tjabbla o skrek o höll på som en 5 åring. Och han överdrev så jävla mycket. Ja blev bara glad när kissie aka alexandra börja tjaffsa med han. Synd att hon inte typ sa när dom låg i sängen när hon bad honom gå ut därifrån om han skulle fortsätta skrika att typ håller du inte käften snart så får du en fet käftsmäll. Lite synd att hon seriöst inte gav honom en fet käftsmäll! De hade kanske fått honom att hålla käften och vakna upp. Istället för att bete sig som en hyper-adrenalin idiot som har nått fel i huve. Men förövrigt tyckte jag du kissie var grym. Och jag älskade hur Anna var så lugn och kärleksfull. Och snäll. 🙂 Hon var så himla gullig. 🙂 Haha man blev ju faktiskt lite rädd här hemma. Va näst intill så att ja inte kunde somna sen vid 06.30 då gav ja upp. För då börja ja bli lite grinig. Och orkade inte lyssna på amir. Hoppas ni förövrigt hade so much fun. 🙂

  • Anonym

   har för mig att Samir har skrivit att han har ADHD på sin blogg, det kanske är därför han är så hyper! 🙂

 • Matilda

  Asså jag såg det mesta igår… Det var otroligt och jag satt och gapade mesta av tiden! Själv tror jag inte på andar, Men om jag hade
  varit där. Hade bokstavligen skitit ner mig! </3 Du är stark och moddig du Kissie! #Kissepower!

 • Anonym

  du var skitkul! 😀 det var jättekul att titta på! bra jobbat

 • Anonym

  tror nog att det är din mamma som är en hora eftersom hon lever på soc bidrag din misslyckande missfall! Gå och skaffa dig ett liv det ens är möjligt

 • Michaela

  Jag är ärlig, jag säger det jag tycker och tänker! Kan inte leva på mina mina misstag utan måste ta ett steg fram! Gå gärna in och läs min blogg där jag just tar upp ämnet som alla ställer sig själv frågan, vilka är dem äkta och oäkta vännerna?!
  http://www.nattstad.se/Millaah

 • stella

  hej!
  kissie jag missade spökspecialen och länken funkar inte

 • Evelina

  Det går ju inte alls att se hela där…? 🙂

 • Evelina

  Det går inte att se hela avsnittet med länken..? 🙂

 • Anonym

  Paranormal activity sweden 🙂

 • Selena

  Så sjukt kul att se, kollade hela liven 🙂
  Kolla gärna min blogg som är Sveriges största blogg om Selena Gomez 🙂 theselenagomez.blogg.se

 • erica

  http://www.finest.se/ericasvärld
  http://www.finest.se/ericasvärld

  Jag har skrivit om dig och book och samir i min blogg. Vad tyckte jag om ert framträdande och var det fake? 😉 Kan du uttala dig om det

 • Emelie

  Asså Samir var så sjuuukt jobbig, hoppade runt som en 5åring och gapade. Du och Anna var super!

 • D. DeMarkey

  ha ha ha vad ska jag säga om Samir, vad säger man om lilla Samir.. Alltså.. ”le en gång, kan du le en gång, men le för kameran, du är grym, men le en gång.. ” jisses vad jobbig man kan vara!!

  läskigt med Anna, vad hände liksom… vet inte ens om jag ska tro på det men om det inte är sant så är man ju bara pinsam som person som orkar hitta på allt sånt.. så ja jag vet inte.

 • miriam

  Kan man se hela sändningen någonstans? Länken funkade inte!!!:(

 • Jessica

  Hahaha jag märkte faktiskt att du spelade att du tror för att inte förstöra deras ”TV” haha men man såg på ditt kroppspråk och ansikte att du tänkte ”driver ni eller?”

 • Anonym

  Tror också på att man kanske inte är så smart om man tror på spöken. Finns säkert vissa med högt iq som tror på det men de flesta är bara lättlurade idioter som har svårt att tänka..

 • Jessica

  Asså har mkt mer respekt för dej, för att du inte spelar att du såg spöken utan du var ärlig om att du inte kände av det

 • Bruno

  Underhållande måste jag säga. Så speciellt seriöst var det ju definitivt inte men KUL! Då har jag bara sett guldkornen! Samir var gränslös och galen men riktigt underhållande. Anna var skön och gullig. Du, Kissie var en skön överraskning. Väldigt härlig och levande, temperamenstull, rolig, sensuell och ljuvligt vacker så att jag som poet blir alldeles… ; Förstår att du är kritisk, det ska man vara och inte svälja allt med hull och hår. Men det finns oförklarliga fenomen. Dock tror jag det långt ifrån alltid är andar som har anknytning till huset, platsen. Det finns både charlataner, dvs spiritualister som bluffar för att tjäna pengar på godtrogna människor. (Jag säger inte att Terry Evans är en sådan:)Och det kan finnas energiavtryck kvar på speciella platser där människor levt. Och, tro mig, det finns också andar med förkärlek för practical jokes. : ) Att medvetet söka sig in i det ockulta och kontakta andra sidan är inte riskfritt. Det har jag sett Terry varna för i tidigare teveprogram. Och det är nog därför som Bibeln skarpt varnar för det.. En del av vad medium använder sig av är en psykologisk metodik som brukar kallas ”Cold Reading”. Det var det du var inne på också, Kissie. Allmänna avläsningar som att du har en ”mormor som dog här osv. Puss och kram!

 • Anonym

  Hej!Men du blev du inte rädd när Anna blev sådär konstig?Och fick ni några uppgifter om att ni skulle göra si och så?Typ skådespel?

 • mallan

  Jag såg nästan hela och jag måste verkligen säga att jag ändrade min åsikt om dig. Du verkar ju vara världens gulligaste tjej 🙂 Tack för underhållande natt!

 • Bilen

  Jaa anna book verkade jättesnäll, folk e efterblivna som skriver fittiga saker om henne

 • Bilen

  Sändningen va grym btw, bland de bästa jag sett på tv nånsin… du var skitcool haha

 • Ble

  Herregud, att någon skrev att den håller med vad gäller ”Jag är för smart för att tro på spöken helt enkelt”,
  skämskudde.
  Helt klart att vissa är lättare för spöken att nå fram till, för vissa vägrar att tro på sådant…
  medan andra är öppna.
  Man är verkligen inte mindre smart om man tror på spöken.
  Jag har bott i en lägenhet där det spökade och allt jag kan säga är att en sådan upplevelse kan förändra
  en lite. Jag mådde dåligt den perioden då jag bodde där… då jag kände av honom varje kväll och han gillade att smeka runt på min kropp. Kunde känna hans andetag i sängen, ibland hur han kröp upp.
  Jag förstår att många inte tror på sådant här men min upplevelse i den lägenheten har gjort mig nästan lite smårädd
  att prata om spöken för att jag är rädd för att någonsin få uppleva hela grejen igen. Det var för jobbigt psykiskt.
  Vågar knappt se skräckfilmer efter det, förr tyckte jag att de var rätt roliga.
  Tyckte spökgrejen var intressant men ja… nu är jag inte lika nyfiken. Tyckte det var coolt förr men nu vet jag vilken
  ”terror” det kan innebära.
  Slutsatsen är alltså att det finns folk som tror att jag inbillade mig allt som hände i lägenheten och att jag är korkad, ganska intressant.

  • Lars

   Visst finns det liv efter vad man brukar kalla för döden. För mig är döden ingenting. Det är bara en övergång till ett nytt liv. Och under den tiden man planerar att gå ner i en ny kropp så har man möjlighet att besöka oss som blev lämnade kvar.

 • Olivia

  Ååh det var så himla bra, satt uppe å kollade till 4, hahaha. Ändrade verkligen uppfattning om dig också, har inte tyckt illa om dig förut men man fick se mycket mer av din personlighet och man fattade mer att många saker som du skriver som folk blir jäkligt butthurt över bara är sarkasm/ på skämt.
  Kraaam

 • Anonym

  att du grät visar ju att terry träffade någonting inom
  dig. men vissa saker kan vara svåra att erkänna och då avvisar man det hellre som strunt. ta istället tillvara på den otroliga möjligheten du fick att prata med terry.

 • Anonym

  Hörni! Ni som säger att ni INTE tror på andar/spöken/själen.. Har ni varit med om en upplevelse som var allt utom vad man kan förklara? Förmodligen inte! Om du som inte tror på sånt i framtiden upplever något kommer du ångra allt du sagt. Den männskliga hjärnan är rädd för döden vilket är en överlevnads nödvändighet och vår hjärna tror också bara på saker den lyckas tänka fullt på, och det är ju inte direkt så att någon kommit tillbaka från döden och berättat, eller?
  Men det finns människor som har haft nära-döden-upplevelse och ni kan ju söka lite på internet. Så människor som tror på livet efter döden är inte dumma i huvudet enligt er som inte tror för att ni aldrig varit i kontakt med något andligt, eller hur? Det är ju som att ni som säger att spöken inte finns tex skulle säga att rymden inte finns bara för att ni aldrig upplevt den.
  Tro vad ni vill men när ni dör ska jag stå där och säga ”vad var det jag sa” 😉

 • Linnea

  Du var sjukt modig, jag skulle aldrig kunna sova i det där huset. Men jag är ju en av världens största fegisar.

 • Anonym

  Så ifall du nu inte tror på vad terry sa varför började du då as böla och hur kunde han veta att hon dog i sjukhus. Kan inte du göra ett inlägg om din mormor. Eller moster eller vad det nu var

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *