Kvällens planer är att jag ska kolla på the hunger games som börjar nu på 6an och gotta ner mig i sängen, myspys! Jag sa faktiskt nyss till min vän som sitter här bredvid mig att jag vill ladda ner någon film som jag kan somna till och då kommer det upp reklam för att den filmen är på TV ikväll. Perfekt, älskar ju den filmen och det var ett tag sen jag såg den nu 🙂 Vi har köpt lite choklad också, jag förtjänar det.. Ska träna imorgon hehe..

Här har ni några klipp från natten i spökhuset som jag hittade hos aftobladet, vet att några av er inte kunde se alla timmar inatt för ni somnade eller sådär (jag förlåter er, lol). Här är några kortare klipp när vi kanske säger lite konstiga saker och när jag har något konstigt ljus bakom mig? Det verkar inte som att dom har släppt den långa 12-timmars klippet än (vilket dom ska) så ni får nöja er med dessa sålänge 🙂

Svar på 2 kommentarer jag fick om natten i spökhuset:

1. Vad gjorde vi när det var reklam?

Vi visste inte alltid när dom bytte till reklam. Ibland fick jag ett sms på telefonen som jag fick av dom där det stod att vi kan ”chilla lite” i en minut innan det börjar sändas igen. Då passade vi på att gå på toa eller kolla så våra mikrofoner funkade som dom skulle.

2. Hur kunde jag sova i huset?

Jag vet inte men jag var så jäkla trött. Jag trodde ju först att det var NO WAY in hell att jag skulle kunna sova i det där äckliga huset, men efter ett x-antal timmar vart mina ögonlock sååå tunga.. Kunde knappt hålla ögonen öppna. Allt skrikande och att gå runt och vara rädd tar ju verkligen på krafterna. Just därför jag vart så sur på Samir också för jag behövde sova, minst en timme iaf.

Posted in: Vardag
Kommentarer (55)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *