Från Aftonbladets studio

Tja! Det är Alexandras bror, ”Peter08”. Jag har precis suttit i Aftonbladets studio och spekulerat i hur det kommer att gå för Alexandra i spökhuset tillsammans med Viktor Frisk och Anna Books dotter (vem visste att hon var så snygg förresten?). Om ni inte såg det så kan jag ju berätta att jag sa att jag tror att Alexandra kommer att ha höga förväntningar på att Samir ska skydda henne och Anna… eftersom att han är en rätt stor kille helt enkelt. Jag tror även att hon kommer att spela väldigt tuff i början, men jag tror att hon kommer nog att bli rätt rädd efter ett tag.

Jag kommer på min blogg att skriva lite mer om det här också och ni kan ju givetvis följa allting live på Aftonbladets hemsida. Tjululu!

Peter08 aftonbladet

Lite halvskev bild kanske.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Posted in: Vardag
Kommentarer (77)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *