Flytta?

Okej som ni vet funderar jag lite på att flytta och några av er ville höra mer om det. Som läget ser ut just nu har jag en väldigt fin och stor lägenhet som jag är jättenöjd med. Jag har inrett den jättefint men jag tycker inte om området om jag ska vara ärlig och pga det känner jag mig inte riktigt hemma här fast jag har bott här i ca 3 år. Dessutom var det inte jag som valde den här lägenheten, utan det var ”C” som gjorde det valet mer eller mindre. Jag sa faktiskt nej men gav med mig rätt fort eftersom vi behövde en lägenhet rätt fort. Det var inte planerat att vi skulle ha flyttat ihop, men det hände massa saker samtidigt som jag planerade att flytta så det bara vart så mer eller mindre.

Sen kommer jag ju inte riktigt överens med grannarna heller.. Någon av dom hängde ju ut mig i radion om ni minns? Och dom andra talar jag knappt med. Eller jo ett par har kommit fram och snackat lite med det berodde på att några bloggläsare hade lyckats få tag på deras nummer haha.. Bra start på ett samtal lixom 😉 Men det är inte därför jag vill flytta, det beror nog mest på att jag måste komma ut ur ett mönster. Jag är en människa som blir väldigt bekväm med hur saker och ting är, sen orkar jag inte ändra på saker. Jag vill verkligen inte vara en sån människa för vi har bara ett liv.

Varför har jag funderat på USA/ Los Angeles då? Jo först och främst sägs det ju att det är ”möjligheternas land”. Sen är det mycket varmare där också, jag blir sjukt seg under hösten och vintern så tror klimatet där hade passat mig bra. Jag har ju även vänner som bor där. Rätt nyligen var jag ju och hälsade på Camilla. Var endast där i 10 dagar men jag tyckte verkligen om att vara där och människorna är så öppna och roliga. När jag var där hade jag velat träffa min vän Keela också men tyvärr vart det inte så. Men hon har berättar massa bra saker och det har fått mig att inse att jag kanske borde testa. Vadå, det är ju bara komma tillbaka annars lixom..

Men jag vet ju att det inte bara är att flytta dit. Jag har ju ett tursitvisum jag kan utnyttja, jag får alltså stanna där i 3 månader. Sen måste jag ju förlänga mitt visum genom att börja plugga eller få ett jobbvisum (men det är jättesvårt så det är ju nästan att glömma, om jag inte utnyttjar mina kontakter). Men jag vill inte utnyttja såna kontakter bara sådär för jag är inte ens säker på att jag kommer vilja stanna efter 3 månader. Men 3 månader är väll en bra start? Och då har jag iaf lyckats bryta ett mönster som jag är fast i. Och jag vill resa dit själv, me myself and I.. Det är dags. Jag har alltid haft människor som ”tar hand om mig” och jag blir lixom inte vuxen om det är så det ska vara. Helt ärligt, jag vet inte hur kopplar in en TV och får in nya kanaler. Kanske inte ”värsta grejen” men såna saker vill jag behöva ta itu med.

Varför vill jag vänta tills nästa år då? Jo för jag vill lösa det här med lägenheten, jag tänker ju givetvis inte sälja denna och hoppas på det bästa i USA. Jag vill köpa ett nytt ställe som är mitt så jag alltid kan komma tillbaka hem till Sverige utan problem. Jag har också ett projekt som släpps SNAAAART men jag vill lägga fokus på det så det funkar som det ska. Sen funderar jag på att starta ett nytt projekt men eftersom jag inte har startat det än vet jag inte hur jag ska göra. Ev ha anställda hemma i Sverige som löser det åt mig. Men det känns ju bökigt att behöva ha kontakt med sitt företag via mail/ skype osv. Som ni hör har jag inte bestämt mig för hur jag ska lösa allting än, men det kommer. Men jag har börjat ta tag i mitt fega jag. Jag vill inte vara den jag är just nu. Sen vem vet, kanske ångrar mig och väljer att flytta till ett annat land under en period. Det är ju upp till MIG, och ingen annan. Bloggen följer ju med mig hur som helst, jag tjänar så bra så jag kan göra vad jag vill och bo vart jag vill. Vilken lyx!

Nu kanske ni förstår lite mer vad som rör sig i mitt lilla huvud 🙂

Om du fick flytta till vilken land du ville. Vart hade du flyttat då?

Posted in: Vardag

You might also like

Caroline Roxy - Pink happiness!! Caroline Roxy - Summer heat Sandra Lindahl - SUMMERBURST 2018 Josephine Qvist - BRINNER PÅ HOTELLET
 • kazzoo

  TILL USA! FTW BESÖK MIN BLOGG BITCHES

 • Anonym

  New York, Paris eller söndra Italien

 • Anonym

  Jag håller med dig fullständigt! Man lever bara en gång och som du sa tre månader är en bra start och bra att testa att stå på egna ben. Har du möjligheten, gör det! Tveka inte. Finns ett citat kommer inte riktigt ihåg hur det går men något i stil med, är du rädd för en ny utmaning så gör du något rätt. Vi är alla lite rädda/nervösa när det kommer till nya saker, hjärnan fungerar så. Den gillar rutiner, inrutat mönster och trygghet men ibland måste man våga flyga. Så kör på! Trivs du inte i den staden/landet, testa något nytt. Lycka till och hoppas allting blir bra 🙂

 • Sandra

  Jag kommer (när jag är vuxen och myndig, är bara 15) att flytta till antingen USA eller Australien, vilket det blir får vi se då. Anledningen till det är att jag har släkt i båda länderna, och utöver det så trivs jag så mycket bättre där! Alltid när vi reser till USA eller Australien så mår jag så mycket bättre, jag blir gladare och är verkligen mig själv.

  Lycka till i USA! Är otroligt avundsjuk på dig såklart, vet att du kommer att få det grymt! Du om någon förtjänar det!<3

 • Minna

  USA låter ju sjukt fantastiskt, sen kan du ju alltid komma hem igen efter 3 månader. Vissa säger att det brukar räcka lagom med 3 månader där 🙂

 • Nathalie

  U.S.A å till L.A där skulle ja vilja bo, besök gärna http://nathasmakeup.com/

 • Emma

  Min syster har bott där i smart 2 år o har koll på allt med visum,viktiga papper osv…
  Hon har en blogg http://www.Justlikeus.se där du kan få tag på henne om du vill ha hjälp 🙂

 • Klara

  Frankrike! Lätt

 • Martina

  Jag ansökte om ett B1B2 visa, fixade jobb och bodde i west Palm beach, Florida. Va helt fantastiskt och sålde min lägenhet på Facebook. flyttade dock tillbaka till Sverige pga kärleken. Men kommer flytta utomlands igen om 2 år, jag Hör inte hemma i Sverige och som tur är så följer mannen med då. Kommer nog bli carlifonien för vår del, men är även sugna på canada, Australien, nya Zeeland eller Spanien. Awesomness! Får se vad framtiden placerar oss.

 • Sara

  Jag skulle flytta till förenta arabemiraten och min favorit stad Dubai!

 • Anonym

  MYCKET SKITSNACK LITE VERKSTAD!!

 • anna

  Skulle utan tvekan flytta till Australien! Älskar det landet så mycket!!
  annasvarld.vimedbarn.se

 • my

  Jag tänkte på en grej precis nu….
  Hur ska du klara dig utan BRORSAN?!! Jaa, jag vet. Ni har ju såklart kontakt om du kommer bo i LA, men ni kan ju inte träffas ”när ni vill” som att gå på event tillsammans och så.. Hur tänker du me de?

 • Leunis / igentligen inte haha

  LEUNIS.BLOGG.SE !!! KOLLA INNNN DÅÅÅE!!!!!

 • Hanna

  Sälj din lägenhet och köp nån mindre.
  Sen åker du till LA och testar och bo där några månader. Samtidigt som du kanske letar jobb eller nån utbildning.
  Trivs du så kan du sälja din lägenhet. Annars funderar du vidare. Du är fortfarande ung och massa tid framför dig. 🙂
  Men jag gillar ditt tänk där, att du vill åka dit själv. Vill så gärna resa ensam men det är lite skrämmande. Beundrar dom som vågar.

 • Emma

  Kanske låter konstigt men Island. Jag gillar kallare klimater och tystnad så skulle gilla det där! Det eller så vill jag flytta upp på ett fjäll (bor ca 40 min från Åre redan)

 • Sara

  Vad menar du med visum? Lite efter, hehe..

 • Evelinn

  Bor redan utomlands och älskar det : ) har bott i London sedan två år tillbaka och innan dess i Ukraina och Kina. Att flytta utomlands är det bästa jag gjort då man lär sig så mycket om sig själv och utvecklas som person. Skulle gärna bo i NYC och Sydney ett tag med.

 • Louise

  Tillbaka till sverige! 🙂

 • Louise

  Jag har redan bott utomlands, då bodde jag i Tyskland. Min dröm är att bo i London, det är min absoluta favoritstad.

  Hoppas du kommer få det jätte bra i USA om det nu blir så att du ska flytta dit.

 • Anonym

  USA, New York faktiskt 😉

 • Amalia

  tycker du absolut ska ta chansen att åka till LA i tre månader! Tänk vilken upplevelse och erfarenhet! Har själv bott utomlands ett kortare tag och man lär sig otroligt mycket samt uppskattar man livet hemma i Sverige mer efteråt. Passa på att åka nu när du inte har pojkvän och när du vill åka, om bara nåt år kan det vara försent. Jag ville bara flaxa runt i din ålder men nu när 25 årsdagen är nära vill jag bara hitta någon att bilda familj med. Det kan gå fort så passa på nu när DU vill och har möjlighet! Lägenheten går väl att hyra ut om du inte vill sälja?

  Kram

 • RMCK - en skönhetsblogg

  Åk!! Som du skriver är det ju bara att komma hem igen sen. 🙂

 • Anonym

  3 månader? Låter som en feg semester ju, tänk på alla skyhöga skatterna i Sverige, vadå ha en lägenhet i sverige? Sjukt onödigt 🙁 jag tycker du ska flytta direkt och skaffa visum, sedan utifrån det bestämma hur du ska göra!

 • anna

  bodde i LA i tre månader, var super kul.. men om jag skulle flytta tll usa nu så hade jag valt NEW YORK !!!!!

 • Matte

  Bostadsrättsföreningar är ofta en blandning av folk som kan och inte vill och dom som vill men inte kan.
  Om du vill bo kvar i Sverige ändå så rekommenderar jag ett fristående hem, alltså en villa. Med pool!
  Där finns det förvisso också olika typer av föreningar, men man behöver oftast inte beblanda sig med dom.

 • Anonym

  Åh jag vet precis vad du menar!! Jag valde att flytta 80mil från allt o alla jag kände(inom detta land då). Dels för att ”växa upp” och bli självständig och dels för studierna! Första veckan var ju hemskt läskig men sen blir det sån otroligt skön frihetskänsla! 🙂 du kommer växa som bara den om du tar chansen och hitta många nya vänner (o se vilka dina riktiga vänner ”hemma” är när/om du väl flyttar tillbaka)

 • Anastasia

  London, Aten eller Los Angeles! 😉

 • Jonna

  USA, Californien, Long Beach är drömmen!

 • Ett Stort Fan

  Hej kissie! Jag har läst din blogg ett tag men har nog aldrig (vad jag kommer ihåg) hört/läst om att du varit i Australien? Jag måste bara säga ur mina perspektiv att Australien är det landet som jag kommer flytta till om jag ska flytta någon stans. Det landet är så vackert!
  på alla olika sätt och vis! värmen, människorna, shoppingen, lägen. Allt! Personligen rekommenderar jag Melbourne och shoppa loss på High Point, eller Sydney och upplev en stad som aldrig förr. Det bästa med landet är att Kulturen är väldigt lik Svensk kultur. Jag hoppas du åker dit någon gång och får samma upplevelse som jag fått alla gånger jag åkt dit!

  Hälsningar: ett stort fan!

 • cecilia

  vilka fina drömmar du har. tycker det låter som om du har koll och det låter som en bra idé att testa på livet utomlands. följ hjärtat, det är det viktigaste!
  grymt!

 • Anonym

  Vadå har bara ett liv?! Är du sjuk eller? Hur vet du det?? 🙁

 • Feeya

  när jag senast var i usa berättade en i tullen att man kan stanna i upp till ett halvår på ett turistvisum. jag ser ingenting om den informationen när jag söker online, men sa han det så bör det ju gälla. han rådde mig att ansöka om ett sådant nästa gång jag reser, just för att jag stannar i usa upp till 3 månader varje gång jag åker dit (på semester till min amerikanska pojkvän), vilket de ogillar om man inte har turistvisum.

 • Ida

  Jag flyttade till grekland efter studenten sen bodde jag i Mocambique i afrika och nu lever jag livet i Barcelona 🙂 kör, blir det inte som du
  tänkt är det bara åka hem 🙂 lycka till!

 • snabba pengar!

  Säkert och enkelt sätt att tjäna snabba pengar på hemifrån! Funkar!!http://Visitors2Cash.com/ref.php?refId=181216

 • Ebba

  Jag bara ääälskar Spanien! Kulturen, maten (lätt att få vegetariskt), mycket att göra, bra klimat osv. Men det är ju rätt hög arbetslöshet där + jag kan inte tala spanska… USA skulle vara coolt, men samtidigt är det så långt bort från Sverige… Skulle nog faktiskt vilja stanna i Sverige och då bo på söder 😉 Eventuellt ha ett litet hus i Spanien där jag bor på hösten och vintern kanske 😉

  Förstår att det är svårt att välja dock… Men jag tror bloggen skulle bli tusen gånger roligare om du flyttade till L.A… Om du inte får värsta storhetsvansinnet och börjar tro att du är Paris Hilton liksom! 😉

 • Vilma

  Hade flyttat till Holland! Hade varit drömmen 🙂
  Tycker absolut du ska ta chansen Alexandra, annars tror jag du kommer att ångra dig, btw jättefin bild!
  Kram <3

 • Elsa

  Men lilla Cloe då? :O

 • M

  Jag har sagt det innan och jag säger det igen, GO FOR IT, som du säger, man lever bara en gång!

  Jag har bott utomlands i sex år och kom precis tillbaka till Sverige för att plugga, jag tänker dock dra igen så fort jag är färdig! Har bott i Schweiz, Sierra Leone och London, och nu är planen NEW YORK utan tvekan. Är SÅ peppad. Kör ba köööör, I believe in you! <3

 • maja

  flyttade precis till la, ska bo här i ett år! hade verkligen rekommenderat det, även fast jag ibland bara vill hem till trygga sverige! mitt tips hade varit att söka 6 månadersvisum och sen söka ett till när du fortfarande är här, det blir svårt för dom att kasta ut dig liksom!

 • Wilma

  Någonstans i Storbrittanien tror jag!

 • Jeanette

  Skaffa ny lägenhet som du alltid känner är DITT hem och efter ca 1 år kan du åka till USA i 3 månader. Just do it! 😀 om 10 år vill du kanske göra något annat eller bara vara? 🙂

 • Ithrenniel

  Om jag flyttade utomlands skulle jag flytta till Edinburgh! :3

 • Karin

  Sverige. Till ”mitt slott” eller till Galveston (Texas, USA)

 • Heja Jamal

  Följ dina drömmar! Du lever bara en gång så varför inte? <3

 • Maja

  Jag hade lätt flyttat till en stor lyxig lägenhet i Manhattan, NYC, USA. Så himla härligt!

 • elsa

  i have my tickets to LA now, JAN-APRIL!!! leeeets gooo alex!!!

  LOVE FROM BARCELONA

  http://hesses.blogg.se

 • Emelie

  Vill verkligen inte vara personen som förstör allting, tänker bara utbyta mina egna reflektioner och erfarenheter. När jag var deprimerad ville jag flytta till London, Budapest, Grekland eller Philadelphia Men nu när jag tänker efter… försvinner problemen bara för att man flyttar, eller följer de med? Jag själv tror att flyttar du i tre månader har du en lång och fin semester. Du kommer festa, träna och utforska staden och skaffa nya vänner. Men flyttar du på riktigt och åker till Sverige på semester… då är din vardag i LA och jag tror att i slutändan kommer du som person inte vara så mycket annorlunda. Du kommer ha samma problem, men i ett annat land. Du kommer förändras som person, ja, men med tiden kommer samma Alexandra att infinna sig, hon som känner sig behöva människor osv. Värt att fundera på.

  Önskar dig all lycka till i USA om du gör det. Försök skaffa dig en yrkesförberedande utbildning när du är där, det kommer bli lättare att få stanna och komma tillbaka. Så damma av skolböckerna och träna lite SATs.

 • Anonym

  Jag bor på två stället permanent, samt befinner mg 3 månader om året i USA, o jag jag säljer ett stället då ska jag köpa hus i Spanien, eller Turkiet, älskar spela golf i dem länder.

 • Therese

  Kan rekommendera dig (och alla andra som har drömmar om USA) att läsa denna bloggen : http://bo-i-usa.blogspot.se/
  Välskriven och informativ blogg där du finner det mesta från hur det fungerar med visum till vardagsfunderingar. Lycka till!

 • mariah

  LA LA och återigen LA! I somras gjorde jag mitt livs resa dit. Jag spenderade 7 veckor i Los Angeles och las Vegas och visste snabbt att det var ”My place to be”. Jag älskar vädret, vem gör inte? Jag älskar människorna, jag älskar mentaliteten och jag älskar hur glad och lycklig jag blir som person! Min sista vecka där tog jag kontakt med ett college där och i januari flyttar jag dit i två-tre år. Åk dit, bo där i tre månader och du kommer inte ångra dig. Åk åk åk!! Även om du bara åker ett par månader, du kommer träffa människor och vara med om upplevelser vissa drömmer om!

 • Felicia

  Jag flyttade till calgary, kanada. Det bästa jag har gjort i mitt liv. Var inte en utåtriktad person när det kommer till engelska, var inte alls duktig på engelska heller, var obekväm med min vikt och hur jag såg ut. Men efter 1.5 år i calgary och jag är så mycket starkare som person och accepterar hur min kropp ser ut. Jag älskar sverige och Stockholm, dom kommer alltid finnas där, dom kommer alltid vara mitt hem men den upplevelsen som calgary gav mig skulle aldrig stockholm kunna ge mig. Även om du bara går för 3 månader så kommer det förändra dig, kanske inte så mycket som du skulle vilja men det kommer alltid vara en ny upplevelse och göra något bra för dig. Lycka till!

 • Mehrsa

  Tack för att du kikade in i min blogg! Blev skitglad! <3

 • Sofia

  Är du fortfarande tillsammans med ”C” om ja, vad säger han om detta?

 • Cajsa

  Australien, Sydney helt klart! Älskar din blogg!❤

 • Anonym

  LA helt klart, drömt om att flytta dit sen jag var 11 år gammal ! 😉

 • Anonym

  Los Angeles <3 drömt om att flyttat dit sen jag var 10 år och sliter som ett Djur just nu för att få ihop pengar till college i LA.. Men jag vet att det kommer vara såååå värt det. Så snälla Alexandra, man lever bara en gång så ta chansen nu som många drömmer om och flytta till LA. <3 du kommer knte att ångra dig, även fast jag aldrig har vart där så älskar jag den staden något otroligt..

 • Emma

  Kommer du ta med chloe om du åker?

 • Madeleine

  Jag hade flyttat till London eller Dubai!!!

 • jenny

  Kanada tror jag, eller australien..

  texas vill jag bo i ett par år (av yrkesetniska själ) läser juridik

  kanske hawai eller bahamas

 • johanna - Student i London

  jag har precis flyttat utomlands, och bor numera i London sedan 4 veckor tillbaka. Jag trivs så bra, det är svårt i början och framför allt lite ensamt, ny stad, nytt land, nytt språk. Men det är helt underbart!
  En vacker dag ska jag bo i USA också, men för nu duger London fint 🙂

 • Sanna

  jag hade lätt flyttat till USA och bara levt ut allt man inte kan göra här i sverige, kör hårt !

 • Daniela

  typ New York eller Nya Zeeland :3

 • Alexx

  England. Jag ska flytta dit också efter att jag har min masterexamen (högst ett år kvar) 🙂

 • Anonym

  Åååhhhh, hade flyttat till London eller Brighton

 • Jörgen

  Alexandra LaLaLand passar dig perfekt då det bara är ytliga wannabee plastmänniskor som bor där! 3 månaders turistvisum innebär att
  du är där som turist o inget annat.
  Du får ej ARBETA eller skapa affärskontakter om du gör detså riskerar du utvisning på 10 år och fängelse.
  Du ska också veta att det e extremt svårt o hitta boende där.

 • Sofia

  Spanien så klart. Älskar Spanien så dit skulle jag vilja flytta 🙂

 • Eva G.

  http://sweden.usembassy.gov/visas.html

  Låter som en bra idé att testa 3 månader och sedan åka hem. Men var väldigt noga med att det ENBART är för att turista/hälsa på vänner. Även om du har ett godkänt ESTA så kan du bli stoppad och intagen för ”förhör” i immigrations. De är rätt blasé i LA immigrations när det kommer tjejer som ”ser ut som du” (no offense) eftersom LA svämmar över med unga tjejer som vi bo/jobba i LA. Och de är väldigt hårda och kommer att skicka tillbaka dig med nästa plan om de hittar något misstänkt (tex foton som kan tas för ett försök till modell-portfolio, etc)!

  Om du sedan bestämmer dig för att du vill prova på att bo där en längre tid så föreslår jag att du går den rätta vägen, dvs söker ett visum för en längre tid genom Am Ambassaden. Det är möjligt att du kan få ett visum för att ”blogga från LA” ett tag. Men då bör du skatta som en sk ”indpendent contractor” i USA – samma sak som enskild firma i Sverige men mycket enklare att hantera bokförings- och skattemässigt.

  Jag bodde/jobbade i LA helt lagligt (green card som jag vann via Visa Lottery) i ett 15-tal år och trivdes bra. Men alla som bott där vet att det tar minst ett år innan man ”bott in sig” och börjar känna sig hemma och trivas i LA – det är en väldigt speciell stad. Så efter 3 månader kan det mycket väl hända att du känner dig nöjd och vill åka hem. Förhoppningsvis så fastnar du inte i skiten med promotors, etc.

  Tror att det skulle vara ett uppsving för din blogg om du bloggade från LA. Säkert många som inte följer dig nu som skulle titta in för att se hur det går för Kissie i LA.

  Lycka till!

  • Anna-Lena i Frankrike

   Ja vilken bra kommentar!

   det är så många som tror att dom bara kan ”dra till L.A” men så lätt är det inte…långt ifrån. Dessutom så är turistvisum endast för, precis som det låter, att turista. Man kan inte söka jobb eller ens gå på arbetsintervju på ett turistvisum, företagen är väldigt noga med det också då de inte vill få några problem.

   Studentvisum verkar ju som det bästa, men då måste man ju ha råd att plugga på ett universitet. Men det har väl Kissie =)

 • Mehrss

  Vill ni höra om min bråk med läraren? Kika på min blogg och läs mitt senaste inlägg!

 • Linnéa

  Fyfan vad härligt att du vågar! 😀 Cred till dig asså. Det verkar vara väldigt få som sticker ifrån Sverige och mot sina drömmar istället för att bara sitta hemma och dagdrömma. Hoppas det går bra för dig därborta så dina haters kan bittra på ännu mer här hemma xD

  Har själv flyttat utomlands 3 ggr ensam också, fast bodde då i Barcelona, Sitges och Oslo och det är det bästa jag har gjort 🙂 Livet är för kort för att sitta hemma i Sverige och kolla på tumbl bilder tills man blir gammal ;p

 • nathalie

  Gör det! Man har inget att förlora på det! O som du själv sa man kan ju alltid komma hem igen. Los angeles eller Dallas skulle jag vilja flytta till!

 • Nora

  Hej Alexandra!

  Jag kände precis som du gjorde innan sommaren, och jag bestämde mig för att flytta utomlands för att ”bryta mönstret” så som du pratar om. Jag flyttade till Malta där jag nu befinner mig. Och det var ett utav de bästa sakerna jag någonsin gjort faktiskt. Våga! Bara släng dig ut i världen och se hur det blir liksom! Jag trivs superduper på Malta, jobbar och bor med fina männsikor. Du kan säkerligen lyckas utomland, vill man så kan man!

  Kram

 • Anonym

  Tror faktiskt att din blogg kommer bli mycket sämre när du flyttar dig. Nu har ju Keela flyttat dit och hennes blogg suger

 • Anonym

  hade också flyttat till USA om jag kunde, så jag tycker du ska göra det! 🙂

 • Amanda

  Hej Alex!

  Jag kände som du, samma gamla vardag, dag ut och dag in. Bodde också i Stockholm, 22 år.
  Jag samlade mod och fick ett jobb som flygvärdinna på Emirates airline, och var därför tvungen att flytta till Dubai.
  Har bott här i tre månader nu och precis börjat flyga och det är underbart!
  Nu är jag ju inte bara i Dubai dock efter som mitt jobb tar mig runt hela jorden, som i morgon till exempel, då åker jag till sydafrika.
  Jag saknar mina vänner och min familj, men det är så fantastiskt att uppleva känslan av total självständighet.

  Kolla in min blogg, där skriver jag om mina ups and downs, när allt är perfekt och livet leker men även när allting känns hopplöst och jag bara vill hem haha. Jag lovar, de stunderna kommer också! Men fortfarande såå värt det.

  http://amandafridolf.wordpress.com

  Kör bara! lycka till!

  Amanda

 • Anonym

  Kanada! Långt upp i bergen i en mindre stockstuga med mina hästar precis utanför fönstret. Iskallt och massor med snö om vintrarna och fina utsikter.
  Ja vi är väl rätt olika ;P

 • emma

  har alltid drömt flytta utomlands. vill flytta till ya zeland eller england

 • Esmeralda

  Jag tycker det ar viktigt att komma hit till USA och se hur det ar pa riktigt. Nar det inte ar semester langre och man slangs in till verkligheten sa at det som vilket land som helst. Lite crowded i LA bara. Finns mycket coolare stader som Nashville, Atlanta, Seattle. Ja USA ar mojligheternas land men det ar svart att lyckas. Make sure att aka pa en roadtrip. Kor hela sodern. Det ar skitcoolt! kram

 • Meya

  Frankrike är nog fint, men annars London om inte Australien! Men Australien är väldigt långt bort från Sverige, så jag tror aldrig att jag skulle vågat.
  Även Oslo verkar vara en fin stad 🙂
  Men du kanske kan ta och prova på. Tre månader låter bra!

 • Anonym

  Snälla gör en videoblogg med Keela!! <3

 • Nicole

  Gud va fin jacka på bilden, vart har du köpt den? 0.0

 • anonym

  måste bara säga att allt du berättar nu så hoppas att det inte är mycket snack i en liten verkstad. självklart ska du resa och uppleva världen det vill vi nog alla=) som flesta säger här man lever i stort sätt likadant fast i ett annat land. festa, shoppa, jobba, träna osv osv det är inte lyx. man är lycklig ibörjan och tycker att det mesta är wow, men sen blir det som en vardag och man uppskattar inte det så.

 • lovis ambjörnsson

  Jag har alltid velat åka till USA! Så jag antar att jag hade velat bo där, men jag älskar Paris också så något av det. Fast det hade ju vart svincoolt att bo på Bora Bora eller någon ö i Karibien! så härligt!

 • Jessica

  Bli Hollywoodfru Kissie! Hade älskat att se dig på tv i det programmet, haha! 😀

 • Happy New Year 2016 Image

  How do you protect articles put on a website against copyright infringement?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *