Selfiepinne

Jag såg att flera av er undrade vart jag har hittat min sefliepinne som jag hade i min senaste videoblogg (länk). Jag köpte selfiepinnen + avtryckaren för 279 kr. Men nu har dom REA på det paketet och nu har selfiepinne + avtryckare för 199 kr istället.

Jag såg på instagram och hos andra bloggare att alla hade började skaffa det, först fattade jag inte vad det var för någonting så jag sökte runt lite och insåg snabbt att jag behövde en sån omedelbart haha 😉 Det underlättar mitt bloggande väldigt mycket eftersom jag behöver ju mycket bilder på mig själv till mina inlägg. Sen är det så roligt att fota med den för man får med alla sina vänner på bilden också, så slipper man fråga någon främling på stan lixom haha.. Det är ju bara dra ut pinnen (den kan bli riktigt lång) och ta en bild, sen trycker man ihop pinnen igen och lägger den i handväskan.

selfiebutiken.se hittar ni flera varianter av selfiepinnen, det finns bara själva pinnen, pinne + bluetooth avtryckare och en pinne med inbyggd avtryckare.

Hur gör man?

1. Sätt fast telefonen i hållaren längst ut på din selfiestick och veckla ut selfiepinnen upp till 1 meter.
2. Ta fotot genom att antingen använda dig av vår Bluetooth avtryckare eller ställ in nedräkningen på din kamera. Vi rekommenderar avtryckaren för att kunna fånga ögonblicket bäst!
3. KLICK! Ta din bästa selfie någonsin! 😉

IMG_0099

kissie selfiestick

kissie selfiestick

IMG_0181

Kommentarer (28)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *