Hej på er babes! 🙂

Jag vaknar upp på strålande humör idag, skönt att det är så för en omväxling höhö.. Misstänker att jag måste börja knapra d-vitamin så jag inte går runt som en levande zoombie.. Och ja, nu börjar jag bli sugen på att resa igen. Ångrar grovt att jag tackade nej till Marbella resan som är den 3e oktober 🙁 Fan! Men det kommer fler chanser.. Men jag sa ju det, jag är trött på att resa ett tag och sen kryper den där känslan på mig som vanligt. Men jag har snackat med mina brudar som jag åkte med till ”Ibiza” (haha) och vi ska ses snarast för att boka en ny resa. Så taggad!

Och på tal om någonting helt annat, jag har varit i kontakt med en fotograf som jag ska börja ta riktiga snygga bilder med också. Förhoppningsvis redan nu i veckan 🙂 Hur nice är inte det? Dock kommer jag inte bli en såndär typisk ”mode bloggerska” vars blogg ser ut som ett uppslag i en tidning.. Jag personligen tycker det är sjukt trist och opersonligt, jag kommer se till att innehållet blandas. Men jag tror inte bloggen kommer skadas av lite snygga, proffsiga outfitbilder. Eller vad sägern i..?

kissie boobs

Jag slappar loss i Marbella..

Posted in: Vardag

You might also like

Josephine Qvist - SUMMERON I BÅSTAD Josephine Qvist - IM SORRY OCH LITE HJÄLP BEHÖVS Josephine Qvist - FINT ELLER FULT? Caroline Roxy - Summerburst fire

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *