Beställt lite kläder..

Har beställt lite kläder som jag var och hämtade ut idag. Konstigt nog får jag inte mina avi på sms längre av någon anledning så måste hålla koll på alla beställningar som jag gör, 2 paket har redan skickats tillbaka eftersom jag inte har fått dom på sms.. Konstigt.. Det löser sig förhoppningvis när jag får min nya telefon. Men detta var det jag beställde denna gång iaf, lite vardagsplagg mest. Men jag kommer nog skicka tillbaka den svarta tröjan på andra bilden samt skorna eftersom jag har hittat ett annat par från Michael kors som jag hellre vill ha. Dom är dyrare men jag tror dom kommer hålla bättre och sen tyckte jag dom var snyggare helt enkelt.

Missade nu att fota ett par svarta jeans som jag köpte också, men det var ett par vanliga, höga jeans som var svarta. Jag är så dålig på att tvätta kläder så alla mina fd svarta jeans är nu för tiden gråa.. Ska se till att googla hur man gör så jag slipper köpa nya hela tiden.

kleder

You might also like

Josephine Qvist - IM SORRY OCH LITE HJÄLP BEHÖVS Josephine Qvist - SUMMERON I BÅSTAD Josephine Qvist - FINT ELLER FULT? Caroline Roxy - Summerburst fire

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *