Idiot

Lite bättre mår jag idag, men inte helt frisk frisk än. Segt det här går, åååh.. Men men, det får väll ta sin tid antar jag.

Igårkväll satt jag och betade av några avsnitt av PH, man blir ju besatt av skiten haha! Och självklart vart även jag upprörd över ”Snygg Eric”s uttalande i programmet om att det är mycket att ha legat med över 30 pers ifall man är tjej. Alltså ursäkta? En annan kille sa nyss att han hade haft sex med över 300 pers, då höjde ingen ögonbrynet. Men DET är äckligt om något. Han skulle jag fan inte röra honom med tång med tanke på hur många sjukdomar han säkert har. Men vadå 30 personer? Bitch please, jag har säkert haft sex med över 50 personer ifall jag orkade hålla räkningen.

– ”Kung hon äääär!”

Jag blir lika förvånad varje gång när man hör idioter uttala sig sådär, det är år 2014 people. Kvinnor får göra exakt vad vi vill ifall några av er *host Eric* har missat det. Mer ligga åt kvinnorna! Nu hoppas jag att Eric inte får ligga alls efter programmet, rätt åt honom. Speciellt med tanke på att han tror han är så himla snygg, haha lillskiten rå….

(det här är just varför jag inte skulle kolla på programmet HAHAHA)

idiot

Posted in: Vardag
Kommentarer (232)
 • Ozzie

  Hahaha första kommentaren

 • Mimmi

  Helt ratt! Sanna javla tontar alltså att ens tjejerna grinar over dom har ackelpojkarna! Blir arg!

 • Lovisa

  Heja Kissie! Bra där!!

 • Anonym

  Rätt men tycker fortfarande att 30 är mycket, även för en kille. Fast det är nog bara för att jag inte skulle kunna ha sex med någon om jag inte har känslor för personen.. Men alla får göra som de vill.

 • Daniel

  Självklart är det lika illa om en kille haft en massa lösaktigt sex som en tjej, lika illa i båda fallen.
  Personligen tycker ja nog att även 50 är för mycket, speciellt om man är så pass ung. Tror knappast det blir enklare att i framtiden hitta något seriöst om man legat runt en massa, och det lär heller inte vara helt enkelt att hålla sig trogen om man har inom sig att vilja ligga runt. Känslan att jämföra är nog inte heller helt ovanlig från sig själv eller sin partner och det lär väl inte göra något gott heller.

  http://danneking.bloggplatsen.se

  • Anonym

   Tycker att du har helt rätt.

  • stina

   Hahaha? Är du seriös? Om man legat runt mkt så blir det svårt att ha ett seriöst förhållande? Det handlar inte om man legat runt mkt lr inte som avgör vilket slags förhållanden man får! Är man däremot osäker, har dåligt självförtroende så kanske man ligger runt för att få bekräftelse från andra killar/tjejer och då kan det vara svårt att kanske vara trogen i ett förhållande där den inte får tillräckligt med bekräftelse. Men långt ifrån alla som ligger runt har dåligt självförtroende! Det är så jävla mänskligt att älska sex och vilja ha sex! Så länge man kan stå för det. Men något som skriker osäkerhet är killar o tjejer som måste hävda sig och sin sexualitet, som han Eric i PH…

  • Peeps

   Personligen tycker jag att de som klankar ner på hur mycket eller lite andra ligger eller har legat bör hålla tand för tunga och fundera på varför de har sådant behov av att kategorisera och moralisera.

 • claudia

  Jag tycker inte han är snygg! Han är knubbig och har en frisyr som inte är uppdaterad.
  F*n vad jag garvade när den där tjejen nös så äckligt på hans rygg.

  Han är en sån kille som inte lever i samma verklighet som oss andra. Han har tjejer som klänger på honom och han behöver inte visa hänsyn till någon för det är alltid nya personer som söker hans kontakt om det skulle skära sig med gamla polare och tjejer han tröttnat på.

  Kolla bara hans reaktion under ceremonin där han blev bortvald och bruden slängde ringen. Hans utspel handlade bara om att han blev bortvald.
  Han blir inte det annars och har inte lärt sig hantera att folk inte ALLTID vill ha honom nära.
  Han är den som slänger bort folk höger och vänster utan att tänka en sekund på det, men han har aldrig känt hur det känns för ingen har gjort så mot honom.
  Och det uttalandet om brudars sexpartners visar bara hur han funkar, i sina ögon är han ofelbar men alla andra ska rätta sig efter hans världssyn annars är dem idioter.

  Ett riktigt praktexemplar av en narcissist!

  • M

   Och du känner honom förmodar jag eftersom du uttrycker dig så
   Specifikt om hur han är och vilken världssyn han har? ?
   Fast ytterst tveksamt med tanke på att han inte för fem öre är som du beskrev. Fullkomligt idiotiskt att döma någon på det viset, för att du väljer att tolka ett beteende.
   Sen för att korrigera alla otroligt korkade kommentarer från tjejer som tycker att han var diskriminerande. Han sa inget om att tjejer var slampor, horor osv! Enbart hans personliga åsikt om att 30 var mycket, inte att ni inte har rätt till att göra det.
   Och ja jag är tjej men jag tycker inte Heller att det känns super fräscht när man ligger med så många, kille som tjej.

   • claudia

    Dig skulle man ju kunna lura på cash om man kände för det!

    Har man inte fattat efter 8 avsnitt hur någon är funtad så är man inte lite så trög.

 • E.T

  Du är, på riktigt så skön. My god jag bara dör av skratt här borta och allt är sååå sant, vem är han att säga så om oss -_-‘
  Bli frisk snart, krya!

 • Lightprodukter, på gott och ont!

  Läsvärt inlägg på träningsbloggen angående lightprodukter. Är det så bra som man tror..:?

 • Ethina

  Jag tycker att folk får ligga precis hur mycket de vill, med vem de vill, när de vill. Ingen annan ska lägga sig i det.

  • Me

   Håller med dig. vem fan bryr sig om hur många en person legat med. Så länge den är utan könssjukdomar så kan det ju kvitta. Jag ligger runt så mycke jag vill som singel. Mer ligga åt folket 😛

 • Linda

  Det är lika dant med att det är en kvinnas fel om hon blir våldtagen. Om hon hade för ”teasande” kläder på sig, eller ”hon såg äldre ut” etc etc. Det må va 2014 men vissa personers åsikter stannade på 1950 talet.

 • Rebecca

  Ligg ba ligg! hahah
  Det är väl ingen annan som har med det att göra?
  GIRL POWER.
  Woohoo!!

 • Rebecka

  Vidrigt att ligga med så många,och sen skryta om det!
  Det är inte äckligt att killar ligger med massa,men om en tjej ligger med flera,ja då är hon en hora.
  Sådant gör mig förbannad!
  Omoget och sjukt beteende!

 • emma

  sen går ju inte mattematiken ihop om killarna ska ligga med så många tjejer men tjejerna ska ligga med färre? de som tänker så är allt bra dumihuve

  • Fredrik

   Matten går visst ihop, eftersom att bara ett fåtal killar ligger med många tjejer. Så har det alltid varit. Konceptet med Alfahannen är inte död.

   Bara 40% till snart 80% av alla män som levt har kunnat föra sina gener vidare, medan 90% av alla kvinnor alltid kunnat föra sina gener vidare. Det beror på att vi levt i grupper under tiotusentals år där oftast bara alfahannen fått fortplanta sig.

   Det är anledningen till att män är 10 cm längre och har mer muskelmassa än kvinnor. För i kampen om kvinnornas gunst så har det varit en fördel att vara lång och stark och de generna har premierats. Annars hade vi sett ut som kaniner, där man är tvungen att kika mellan benen för att se vilket kön någon har.

 • Linnéa

  ööh vadå du har legat med minst 50 killar? Haha du har kille om jag inte minns fel och har haft ett bra tag så antingen har du vart otrogen med många killar eller vart en riktig slampa som ung?

  • my

   Tänkte precis samma!
   Kan inte stämma, men skitsamma.
   Jag är inte intresserad av att veta hur många någon har legat me
   Om jag var me i paradise skulle jag inte svara, tycker inte någón behöver veta hur många jag har haft sex me..

  • Michaela

   Ursäkta, men nu är du ju precis lika dålig som den där Paradise-pojken… Vad är det som gör en tjej till en slampa bara för att hon har legat med 50 pers? Du kommenterar inget om själva inlägget som handlar om killar som legat med fler än 100 personer, varför tycker du att det är okej att uttrycka dig sådär ojämställt? Vad gör det okej för en kille att ligga runt, men inte för en tjej? Du verkar ju uppenbarligen ha något emot Kissie som person, men tänk på andra som läser din kommentar om ”att man är en slampa om man ÄR TJEJ och har legat med 50 personer” och tar illa vid. Så ogenomtänkt och barnsligt av dig att skriva så, tänk efter före du uttrycker dig.

  • U

   Du är inte bättre än erik. ”En riktig slampa som ung”- alltså vad?! Som Alexandra skrev- vi lever i 2014 och var och en har rätt att ligga med precis så många hen vill. Och du har ingen rätt all kalla nån slampig. Heja Kissie!

 • my

  Jag kollar inte på paradise i år, big brother är bättre.. Anna <3
  Men Eric har väl haft sex me typ 20 tjejer? Står i klick iaf "veckans kex"
  Eller kanske är en annan kille? Får kolla när jag kommer hem

  Hur kan du ha haft sex me ca 50 killar? Du har ju haft pojkvän i 3-4 år..

 • Anonym

  Haha du e så bäst! Girl poweeeer!!!

 • Ida Roth

  Jag hatar sånt, ”killar kan ligga med hur många dom vill men tjejer blir slampiga efter typ 10st”. Det är ju minst sagt diskriminerande, jag tål bara inte sånt fjant. Som om inte dom blir slampiga efter att ha legat med 100 pers. Tycker det är så fult. Tjejer ska få ligga med hur många dom vill utan att få ett rykte efter sig. Killar kan ju göra det, kanske inte fint i ens tjej ögon sen om han legat med 100 pers men i hans kompisars ögon är det väl mer en seger. Jag har aldrig förstått mig på det och det kommer jag aldrig göra varför det är okej för killar att ligga runt för glatta livet medan för tjejer är det en tabu. Det är så fel.

  • Weasel

   Vill man ligga med många får man väll göra de eller har jag fel? Även om du e tjej eller kille så måste man ju få ligga med hur många man vill varför ska människor dömma andra för de?

 • elisabeth

  asså vilken jävla ful apa han är, jag hatar såna killar, absolut när de tror att de är nåt .. usch vilket ÄCKEL :O han har väl sex med de som har dåligt självfortroende….

 • Annaaa

  Jag känner en jävla idiot som har haft sex me 18 tjejer… han är ett riktigt äckel och har depretioner ! så passa er tjejer som har dåligt självförtroende, Bättre kan ni 🙂

 • Anonym

  Över 50st??? Hm bör innebära att du betat av väldigt många på ganska kort tid?
  Med tanke på att större delen av din karriär har du haft förhållande.
  Så antingen bör du varit otrogen el knulla som fan dom korta stunder du varit singel Som nu

 • Anonym

  Haha, det är ju såna där äckel som får ligga.
  Hur går det ihop om nu alla tjejerna klagar, nä ni säger en sak och gör nåt helt annat som vanligt. 😛

 • Andrea iB ~ Fotograf, journaliststudent och inredningstok ~

  Så himla bra sagt! Du växer verkligen i mina ögon för varje dag som går. Jag har gått från Kissie-hataren till Team Alexandra.
  Blir så vansinnigt trött på killar som vill bestämma vad vi tjejer ska göra med våra kroppar. Och att den stackars tjejen måste tillägga ”Jag är ganska slampig”, när personen innan legat med 300, visar vilken skev värld vi lever i.

  Samma sak när personerna här i kommentarerna ska diskutera huruvida du har ”betat av killar den senaste tiden” eller om du ”varit en slampa som ung”.
  Herregud – låt personer ligga runt! Vi är väl, för fasen, ett fritt land?

 • Anonym

  Gud vad ni överreagerar haha.. alla slynor som känner sig träffade? Och kissie, det är en självklarhet att killar knullar mer alltså har mer sjuktdomar, så om du har haft sex med över 50 så har du säkerligen mer sjukdomar.
  Eric sa inte att ”tjejer borde inte ha sex med så många” han sa ”jag tycker att det är sjukt mycket för att vara tjej” vilket är en helt okej åsikt, alla tycker olika. och den tjejen sa ”jag är så slampig att jag tappat räkningen men typ 30” så varför sitter ni och dramatiserar när hon själv anser sig som slampa för att haft sex med så många? Personligen skulle jag aldrig gifta mig med en sån brud, jag dömer inte och har inget emot om mina vänner är så heller. Men hade jag varit kille hade jag ansett en tjej som knullat så många som ofräsh. Helt ärligt, han sa vad han tyckte vilket är okej.

 • Anonym

  Rent evolutionärt så är män ämnade åt att sprida sin säd så mycket som möjligt (därför de kan få barn hela livet) medan kvinnor är menade att få barn och ta hand om det. Detta är inget konstigt uttalande Eric gör. Och du behöver inte hålla på att tracka på hans utseende på grund av hans (sunda) åsikter. Snacka om att känna sig träffad haha

 • Anonym

  50 st äckligt fan .. räcker de inte med 2

 • Alva

  Skulle du inte dela med dig av dina politiska åsikter? Hade varit så spännande att läsa! 🙂

 • Linda

  Jag reagerade också på det! Så himla skev syn på människor, han lever nog kvar med många andra på 1800-talet? Jag är också fast nere i skiten, kan inte sluta kolla….

 • Erica

  Håller med till 1000%!!

  Kika gärna in på min blogg
  Kram

 • Linda

  Personligen tycker jag att killar blir mer och mer avtändande ju fler tjejer dom har legat med.

 • Anonym

  Bra skrivit! Fan vad mycket konstiga kommentarer det var här men jag instämmer helt med dig kissie! 🙂

 • Ehm

  Alltså, tycker varken att en man eller kvinna som har självrespekt ska gå runt och ha samlag med någon över huvud taget.. De där kallas att vara en fin och bra tjej! Sen snackar du som om du vore stolt över att du har haft ihop det med ”50” st. Det är ingenting att vara stolt över, skämmigt bara.

  • Pauline

   Sen när blev det en skam att ha sex? Gillar man det så får man väl ligga hur mycket man vill?

  • Linda

   Jag visste inte att det syndes på personer hur mycket de haft sex. Tror du missat något 🙂

   • Anonym

    Jo det gör de. Det syns på gångstilen, hållning och utstrålning på en mils håll om en kille eller tjej är sexuellt tillgänglig. Kolla på gatan får du se, det går att urskilja en slampa och horbock väldigt lätt.

  • Melinda

   Är du helt dum i huvudet? Bara för att man har självrespekt betyder det inte att man inte ska ha sex. Man har inte sex för att man saknar självrespekt. Sex är skönt och därför har man det.
   ”Fin och bra tjej” snälla lägg bara ner. Man är inte en dålig tjej för att man har sex och man är inte en fin och bra tjej för att man inte har sex.
   Självrespekt har ingenting med sex att göra. Man kan ha sex med 1000 personer och fortfarande ha självrespekt.

  • c

   Sex är en njutning och varför ska man inte njuta?

 • Anonym

  wow ! Kissies har legat med mer än 50 pers! Vilken tjej wow ! Haha skämtar du alexandra eller ? Du är pinsam man kan bara tänka sig hur slapp och äcklig din fi**a är. Fyfan

  • Anonym

   KK = klamydiaKissie

  • Anonym

   Är du dum eller? Varför ska inte tjejer få ligga med 50 eller till och med 500 pers om hon vill?? Vad spelar det för roll? Ärligt talat, tror du på riktigt att någon skulle ”bli slapp” för att den låg med flera människor? Tjejer som varit i förhållande i flera år får garanterat ligga oftare, och inte blir de ”slappa”. Fan tänk lite innan du skriver.

  • Pauline

   HAHAHA! Jag orkar inte.. Dom som skriver skit om att man är ”slapp” för att man legat med flera måste ju seriöst vara killar eller sjukt ovetande kvinnor/flickor som inte vet hur en tjejs kön funkar eller oskulder.. DEN DRAR FAN IHOP SIG IGEN EFTER MAN FÖTT BARN FÖRIHELVETE! Tror ni seriöst man blir ”slapp” för man legat mycket? Inte så att man ligger med dom alla på en gång -.- töntar ni är som måste klanka ner på andra, ni blir inte direkt bättre själva för det.. bara tvärt om!

  • Ellen

   Läste du ens inlägget?

  • Carl

   Haha måste kännas bra för kisskissien att bli försvarad av ett gäng nollor till fjortisar och små barn

 • Sara

  Kissin passar väll på att sära på sina vidriga ben medans hon är singel som hon är nu ! Viiiiiiider! Förstår att han inte ville vara tillsammans med dig ( spykissies)

 • gäst

  Du kan tycka att hans åsikt e dumt men varför trackar du ner på hans utseende pågrund av hans åsikt? Vad har det med saken o göra, du ser ju inte bättre ut direkt…

 • Ek

  Trodde ärligt talat du var oskuld Kissie.

 • Anonym

  Bra skrivet! Blir chockad över alla vidriga kommentarer du får..

 • selma

  En nyckel som kan öppna många lås är en bra nyckel, ett lås som kan öppnas av många olika nycklar är ett dåligt lås 😉

 • Anonym

  Tycker det är roligt när folk skriver att killar ligger mer. Så länge inte dudesen ligger med varandra borde det ju vara lika mycket….

 • Johanna

  Bra skrivet 🙂

 • C

  HELT RÄTT ALEXANDRA!!! Feminist javisst! Så komiskt att jag JUST hade diskussionen kring PH med en kompis. Tycker det är avskyvärt hur de låter så mycket kränkningar och sliskighet gentemot kvinnor synas på TV överlag i det programmet… Dock är det beroendeframkallande!

 • POOS

  Jag tycker att det blir mindre oattraktivt om en kille varit med många tjejer. Men det är kanske bara jag..?

 • Muggt

  När har du hunnit knulla så många? Du säger ju jämt att du har fast pojkvän.

 • lina

  För det första måste jag bara säga att du är fett omogen.. Kan du växa upp snart? För det andra alla får la fan tycka vad de vill och för det tredje om du tycker att han är ful ska du bara veta hur du ser ut! Hon tror inte att han är snygg däremot tror du att du är typ sveriges snyggaste och det är PiNSAMT!

  • Katinka

   Men snälla… lägg ner med ditt klagomål! Sluta bry dig om hur hon ser ut o dessutom om alla har rätt att få säga vad de vill o tycka vad de vill så ska du inte klaga på vad Alexandra/Kissie tycker o tänker
   så lägg ner klagobarn. Det är fan du som är omogen just nu.

  • elin

   så du tycker alltså att det är ok för killar att säga såna saker?

   kille 1: har legat med minst 300
   kille 2: ofta? sånt gillar vi, kungligt!
   tjej: har legat med ca 30 pers
   kille 2: 30 pers för en tjej tkr jag är alldeles för mkt!

   och hur är Alexandra omogen när hon tycker det? det kallas feminism, vilket en del människor borde lära sig lite mer om.

 • Ellen

  Jag är så trött på att det är såhär. Vidriga kommentarer skrivs här och hade jag varit Kissie hade jag skrikit ”I REST MY CASE” för folk är ju ändå upprörda över antalet hon legat med.

  Blir också trött över att Smail (Som förövrigt verkar va en bra kille, inget mot han personligen) skriver om precis samma sak och blir TOKhyllad. Jag säger bara F! for president

 • emmi

  En del killar skryter om att de legat med fleeera hundra pers. Men tjejer däremot ska inte ligga med för många.
  Om killar knullar som fan men inte tjejerna…vem knullar killarna med då? Varandra?

  • Helena

   Hahaha, den tanken har slagit mig också! Killen som har legat med 300 pers, har han bara haft oskulder då eller? Får fan inte ihop det där.. Men det är ju trots allt killar vi pratar om… Dubbelmoral så det skriker om det.

 • Sara

  et är inget annat än ren misogyni och kvinnoförtryck att musunge kvinnor samma sexuella frihet som män har. Faktiskt, har detta varit hur kvinnor kontrollerats i alla tider. Ett mycket effektivt sätt att kontrollera på dessutom, eftersom att tjejer själva tillslut inte vågar leva ut sin sexualitet i rädsla för doömmande och att betraktas som ”mindre värd” av både män och kvinnor. Det här tänket med att det på något sätt är ”smutsigt” att ligga med många som tjej är det största hindret till jämlikhet vi har idag. Ja, tillochmed ett större problem än löneskillnader. Så länge kvinnor inte har rätt till sin egen sexualitet lever vi i ett patriarkaliska samhälle.

  Go Kissie!

  • Sara

   Frågan är när ni tjejer själva ska inse att ni lever under ett förtryck och en kontroll som yttrar sig i just det här?

  • Anonym

   Ja men vilken slags person är man om man har behovet av att ligga med 300 pers. Tala om låg självkänsla. Kvinnor ligger med många män för att känna sig bekräftade. Tänk hur dåligt de blir bemött av killen sen och kallad slampa/hora för det är de man blir. Man blir behandlad som en förbrukningsvara…man har ingen skälvrespekt heller. Stor risk att man är otrogen. Farligt är det åxå, hiv, aids, gonorre, eller så hamnar man hos en kille som är våldsam och våldtar en. Det är knappast kända killar man går hem med. En tjej som legat med 300 går inte att lita på. Hon kan lika gärna ligga med ens bästis dan efter utan problem…sex är inget speciellt för en sån person. Mycket sviken åxå för killarna knullar henne bara men ingen som älskar henne. Sex å kärlek är INTE samma sak.

 • Kattis

  Äntligen ett inlägg (som jag hoppas inte är för att provocera eller är ironiskt menat) som jag faktiskt vill kommentera på efter att ha läst din blogg till och från i ett par år. För vissa kommentarer här är ju komiska.

  Alla ska få ha sin egen syn på sex. Vill man ha sex – då ska man få ha det så länge alla inblandade är med på det (ganska självklart men bäst att få det sagt). Vill man inte ha sex – då har man inte det. Vill man ha sex med 1 person eller 300, med killar, tjejer, vad du vill, så ska man få ha det. Och du har INGEN rätt att dömma någon annan för vad den gör.

  Slampa hit, hora dit, mansgris osv. Är så trött på att man alltid ska kalla andra med en annan åsikt för nedlåtande saker. Om du inte vill ligga så har du ingen rätt att trycka ner andra som vill det? Samma sak: vill du ligga har du ingen rätt att vara nedlåtande mot de som sparar sig till äktenskap eller legat med få personer.

  Alla här borde ha sett och hört både de som haft sex med mer eller färre fått skit för det. Vem fan har rätt att klaga på vad någon annan väljer att göra med sin fitta eller kuk eller röv eller vad fan du knullar med?

  Sitt gärna och tro att du blir en ”fräschare” och bättre människa för att du legat med få. Tro gärna att du är ”kingen” för du haft sex med många. DU vet själv att alla gör som dom vill med sin kropp och sitt sexliv. Låt dom och sluta dömma andra för deras beslut.

  Du eller jag kan ha knullat 3 pers eller 50 eller 500. Ingen av oss är smutsig, ofräsch, äcklig eller en hora så länge inte någon av oss glömt duscha eller sålt sex.

  Och, om jag inte missminner mig, kom alla här till vid det tillfället era päron idkade samlag? Att knulla är ganska uppebart = livet. Och det är skönt, fått en orgasm någon gång? Pröva vettja, pilla lite, kör gangbang, sug av någon, gör vad fan du vill. Och be alla som har har en åsikt om vad DU gör med DIN fitta eller kuk att dra åt helvete.

  Puss.

 • Helena

  Jag tycker det är vidrigt om man har legat med många.. Gäller både tjejer och killar! Jag är en förhållandetyp och skulle aldrig i hela mitt liv kunna tänka mig att ha ett förhållande med någon kille har ett rykte eller skryter om att denne har legat med många. Så jävla avtändande! Blev nog äcklad när mitt ex berättade att han legat med 11 stycken.. Blä!

 • Amanda

  De e så kul:

  Killar vill ligga med många och det är okej.

  Tjejer får inte ligga med många.

  Men killar ska samtidigt ligga med många, men inte med tjejer för då är de ju slampiga… vilka ligger de med?

  De ligger med sig själva!! Haha… Liksom do the math

 • Anonym

  Tycker faktiskt också det är avtändande när killar har varit med många, usch.. :S

 • Anonym

  Varför tittar man ens på programmet? Första gången jag titta på det var förra året & blev bara arg & irriterad. Så slutade med en gång.

  Sluta titta på det?!

 • Oviktigt

  Alltså, Han är snygg jag som kille tycker han är snygg och jag är fullt heterosexuell.
  Dock så förstår jag inte vad ni tycker är fel ?
  Han gillar att ligga men tycker de är avtändande om tjejen legat med många innan. Hans personliga uppfattning. Han säger ju aldrig att tjejen inte får ligga med fler. Tycker ni över reagerar. Och kissie snälla varför bryr du dig om ANDRAS PERSONLIGA ÅSIKTER? pinsamt

 • Anonym

  Fattar verkligen inte hur man legat med 300 pers på typ 5 år.. Rent tidsmässigt alltså. Jag har nog inte ens träffat 300 pers som jag tänkt tanken på att VILJA ligga med.

 • Anna

  Haha, tänkte exakt samma sak om det uttalandet. Man får hoppas att det bara är omognad som ligger bakom.
  Jag tror däremot inte att man nödvändigtvis måste ha sjukdomar för att man har haft många partners. 🙂

 • Marran

  Superbra inlägg Kissie! Jag tänkte exakt samma sak när jag såg det där avsnittet (och jag som inte skulle börja kolla för att jag aldrig gjort det…hmm …) Jag tycker inte han är snygg för fem öre utan att han ser ut som en snorunge, men det kan ju bero på att jag är en gammal surkärring själv.

 • Lillabus

  Bra inlägg Kissie! Reagerade precis på samma sätt själv när jag såg det avsnittet. Och nej, snygg är han inte heller.

 • Madde

  Felicia i big brother skryter om att hon har legat med över 400 killar. 19 killar på en vecka på Cypern. 77 killar på ett halvår i Thailand. 12 killar på bråvalla förra året. Det tycker jag är äckligt!

 • Nettan

  Fortsätter att bojkotta PH 😉
  väntar till nästa omgång

 • Eriksupporter

  Han har helt rätt….. undrar hur det skulle låta om man kom hem en dag och baaaa hej mamma det här är kisse hon har ba legat med 100 pers och vi ska gifta oss… låter såååå niceeee…. kissie du är en slampa så är det baaaa och alla andra tjejer som vart med över 30 pers är det med

  • Isabelle

   Och ”Hej mamma, det där är Smail, han har bara legat med 300 tjejer men vi ska gifta oss” låter ju så mycket bättre haha

   • Anonym

    Smail är sjukt snygg… Vem skulle inte vilja ha honom liksom? So what if he slept with like 300 girls? Skulle ta han vilken dag i veckan som hellst 😉 So goddamn hot liksom <33

  • Sara

   Är det så du brukar presentera flickvänner för din mamma?

  • Anonym TJEJ!!

   Man brukar faktiskt inte helt ärligt komma hem och presentera sin nya flickvän/pojkvän och berätta hur många personen i fråga har legat med. Måste bara fråga vilket snille som kom på vid vilken siffra en tjej skulle bli slampa. Så du menar att om en tjej som bara legat med 29 stycken inte är en slampa då men den tjejen som legat med 30 vart plötsligt en slampa. Jag menar du som person gör nog inte som mycket skillnad om du legat med 10, eller 30 personer. Finns fortfarande en personlighet bakom varje människa och det är fortfarande en människa sen om man gillar personen eller inte det är en annan femma. Men man kan inte kalla folk slampa bara för att det är en tjej som knullat 30 stycken medans om du är kille är det okej att ligga med 100000 stycken… VART ÄR VERKLIGHETSUPPFATTNINGEN I DET HELA?! -.-

 • Anonym

  Bara för man knullat 300st betyder ju inte de att man fått massvis med sjukdomar, läs på lite först. Klamydia botar man, kondylom har över 50% av dagens ungdomar och i de flesta fallen får man inga symptom. Som exempel.

  • Dafuq

   Fast har man kondylom såå har man väl och jag tror inte att någon vill föra vidare den könssjukdommen eller få den för den delen heller xd

   Och det finns vissa som kan gå runt och bära på en könssjukdom utan att äns veta om det, alla tänker juh lixom inte ” hmm nu har jag legat med en tjej/kille utan skydd jag testar mig för klamydia!”

 • Anonym

  Samtidigt undrar jag hur det är möjligt för en kille att ha sex med 100 tjejer om alla tjejer bara haft sex med 30 killar? Det går inte runt liksom. Antingen så har kille sex med sig själv eller så är det Guy on Guy action som hänt….

 • Natalie

  Sex är en naturlig, skön och rolig grej. Oavsett kön ska man få ligga med hur många man vill och jag är trött på alla fördomar som finns. Jag är 17 år och har en CP-skada som gör att min kropp inte gör som jag vill jämt, men jag är ju som vilken tonåring som helst rent fysiskt. När folk hör mig prata om sex blir de förvånade, gör jag verkligen sånt? JA! Och det är inte värsta krånglet heller.
  Så alltså folk har så jävla mycket fördomar ang. sex. Tjejer som ligger runt är slampor, vi med fysiska handikapp är osexuella osv. hur tänker folk? Enligt mig är det inte alls äckligt när folk varit med många oavsett kön, jag ger mer cred till mina tjejkompisar för de vågar ta för sig.

 • h

  BRA KISSIE!! HÅLLER HELT MED, ALL HEDER TILL DIG <3

 • b

  Jag tycker att man ska få ligga när man vill men inte som du säger att det är 2014 och överdriva. Ska alla gå runt och vara slampor eller? Gå och ligg du med du vill. Och du sa att du aldrig skulle vilja röra honom då han legat med 300, om alla skulle tänka som dig skulle ingen vilja röra dig som legat med 50. Just sayin…
  Btw. reta in andras utseenden det är bara fult, eftersom han, respektive hela Sverige skulle kunna tycka så om ditt utseende

 • King

  Han är med andra ord KING

 • Anonym

  Bra skrivet håller med dej kissie men du borde inte skrivit att han inte e snygg för de inte du heller 😉

 • Anonym

  Han har dock skrvit på sin blogg att han inte tycker så och att dem fick det bara att se ut så.

 • Idioti

  Haha din jävla hora håll käften

  • Anonym

   Med tanke på att du kallar en tjej för hora, som ser 10 gånger bättre ut än den lilla idiot Eric som tror han är något, så säger det väldigt mycket om dig…. 1. Du är avundsjuk på att Kissie ser bättre ut än dig. 2. Du har sjukt dåligt självförtroende. 3. Du har säkert inte ens haft sex än. 4. Ålder? Skulle gissa runt 12 år. 5. Att du är sjukt ful och äcklig. 6. Du har inga jävla ”kompisar” så du måste leka cool på nätet.
   Ha det kul och fortsätt runka till spelkaraktärer ditt lilla patetiska kräk!

   • ayy lmao

    synd att du hade fel på allt

    • Girls rule

     Hey lille pitt ^^ Som jag förstod Anonyms meddelande så bekräftade du precis att hon har rätt genom att du gick till motanfall direkt <33
     Jag förstår vad hon menar med att du är runt 12 år 🙂 För du beter dig verkligen som det ^^

     Anonym; You go girl ^^

     Kissie; Fortsätt så, du är en inspirationskälla för många kvinnor <3 Love ya sweety <33

 • kleine vos

  Woooooow! So much hate! Vafan era små patetiska fegisar som sprider ilska gömda bakom tangentbordet! Ta er en titt i spegeln och fundera på vem fan ni är, håller helt med kisse i denna fråga, matcho-puckon som tror dom kan bete och vräka ur sig vad som helst! Men när en tjej säger något likadant så är hon en hora medan killen i fråga betraktas som en kung, Nää usch!

 • Angelica

  Jag håller sällan med dig, men fan, detta är så sant. Varför ska kvinnor inte få ligga? För att män ska se kvinnorna som ”deras” eller? Öppna ögonen folk.

  Och ni som gnäller och klagar på Kissie nu kan fan tänka igenom vad ni skriver. Tycker ni också det är äckligt när en kvinna legat med 30 pers?

 • Linn

  Håller med dig helt.tycker det är fel syn att killar ska få ligga med många fler än tjejer eftersom killarna är kungar medan vi är slampor känns det som och det är så fel.

 • Emilia

  Håller med. Man ligger med vem man vill, när man vill, precis som alla andra. Tjejer är inte äckliga för det. Vi är isf lika kungliga/äckliga som killarna!

 • Anonym

  jag tror snarare grejen handlar om att det är lättare för en tjej att ligga precis när hon vill och med de allra flesta killarna… en tjej kan väl i utsträckning gå fram till vilken kille som helst på krogen och fråga om de ska ligga.. flertalet killar svarar nog ja på den frågan medans tjejer inte gör det om kille gör samma sak… därav gör det en tjej till så kallad ”slampa” eftersom det inte är svårt att ligga med en kille för en tjej… och minns jag inte fel från skolgången så var det andra tjejer som började kalla den tjejen som låg med alla för slampa.. klart vi killar håller med, vi vill ju trots allt ligga med alla de andra tjejerna också.. just nature!!

 • M

  WTF kissie
  Bry dig om ditt eget liv ,Du bryr dig så mycket om andra vem dem ligger med och hur många ,WTF låt dem va ,Plus Eric är feeeeett snygg ,Du har inge bra smak på killar iallafall haha

  • rebecka

   ALLTSÅ LMAO vad spelar det för roll hur snygg han är??? han är fortfarande en idiot om han tycker att det finns en gräns på hur många man kan ligga med därför att man är TJEJ

 • rebecka

  MEN ELLER HUR, PREACH IT ALEXANDRA. så himla sant! och snacka om att han dessutom blir tusen gånger mer ful efter såna idiotiska uttalanden..

 • Anonym

  En kille som skryter om att han är ”snygg” så mycket som han gör blir INTE snygg. Finns inget värre än killar som är så Jävla egotripade och självsäkra!
  Helt ointressant

 • Men snälla tjejer.

  Asså håll käften tjejer. ”Vi borde få ligga med hur många vi vill” GÖR DET DÅ? Ni låtsas som att ni int bryr er men ändå är ni för fega för vad andra tycker. Killar bryr sig inte om de ligger med många, kanske därför ingen annan gör de heller.

 • Realman

  Kolla bara inte…. problem solved.

 • anonym kille som faktiskt är 19 år o byggelev...

  alltså varken killar eller tjejer ska ligga runt. man ska spara sig. att ha sex med någon, så kopplar man ihop två själar så man blir ett. varför vara kopplade till 10 eller 300 pers. snacka om att man blir personlighets förändrad. sex är det finaste två människor kan ha. varför inte göra det finaste utav situationen? detta är min tanke. vill verkligen inte kränka någon. tycker att alla ska spara sig oavsett kön läggning eller status. visst det är svårt att hålla sig o vänta tills giftermål. sex är ju så sjukt roligt o skönt. men på något sätt så blir det mer äkta om man sparar sig till någon man ska leva livet ut med. som sagt min tanke o alla har rätt att tycka att det jag har skrivit är bullshit, ville bara dela en tanke som jag fick 🙂

 • Eriksupporter

  Lyssna tjejer den där exemplet jag drog upp om hej mamma det här är kisse hon har legat med 100 pers va ju ba ett skämt man brukar inte komma hem och säga det till familjen hahaha men ni fatta the point… Vi killar får ligga med hur mycket tjejer som helst och så är det bara… vi blir kungar… men när ni tjejer ligger med flera killar vad blir ni då?? ni blir stämplade så är det bara…ni tjejer som ligger där ute med flera killar … kan du kalla dig själv en tjej med klass?… när en kille vet att det är dags att skaffa sig något seriöst tror du verkligen han siktar på en tjej som har legat med flera andra killar och som har doppat in sin gurka i henne? verkligen inte … han söker någon speciel som inte har blivit rörd och blivit dunkad av flera andra killar… en tjej som har haft många partners kommer alltid vara samma tjej….. Däremot tjejer som har haft sex med pojkvänner dvs inom seriösa förhållanden kan man inte kalla för slampor … min åsikt ba … sluta hataaaa accept the reallity! Gå ut på stan fråga killar om dom skulle kunna ha ett seriöst förhållande med en tjej som har legat med flera killar…. några hade sagt jaaaa .. men tror ba att dom hade dunkat bruden några gånger och sen dumpat henne för såna tjejer är vekligen inte girlfriend material / Wifey Material … IM THE KING IM THE PRESIDENT…. svara gärnaaaa vill veta vad ni tycker tjejer… VI KILLAR BLIR KUNGAR!

  • Anonym

   Tillbaks till 50-talet där du hör hemma, dina värderingar är vidriga och inget vi vill se i dagens samhälle. Med sådan inställning förtjänar man ingen tjej alls.

  • hm

   okej men alltså va? kan du förklara din logik tack? hur resonerar du? för din information så kan jag tala om för dig att du absolut inte kommer få något ”girlfriend material” med den där inställningen. jag gissar dock att ingenting någon säger kommer få dig att ändra åsikt så låt mig bara säga detta: sit the fuck down och skaffa dig lite respekt.

  • Anonym

   Har du gått i skolan?
   Läser du tidningen?
   Vet du vad sociala medier är?
   Tror fan inte det med tanke på hur otroligt korkat du uttalar dig.
   Det är 2014, ordet slampa finns inte.
   Vi kvinnor får ligga hur mycket vi vill, och ingen kränkt jävla snubbe ska kunna yttra ett endaste ord om det.
   SÅ ÄR DET BARA
   idiot

   • olle isaxon

    Ja ni får ligga med precis så många ni vill, men det gör er visst till slampor. Killar kan å andra sidan också vara slampor. Ligger man med många tillfälliga olika partners så blir man en slampa oavsett kön, och slampor tillhör ett lägre skikt av människor/mindre värda.

  • Ely

   Eric jag är ledsen att jag kommer göra dig besviken nu men hur många tjejer tror du skulle tala sanning för sin man/kille om hur många hon
   har knullat med ? Haha jag har legat med över 400 män och alla killar tror att dom är typ den 3-4.. Jag ligger runt som fan för jag är en sån tjej som kan få precis vilken man jag vill ha det finns ingen som kan tacka nej till mig. Men sen när jag träffar den rätta mannen i mitt liv då kommer jag såklart ljuga som alla andra tjejer gör å säga att man bara har haft sex med några fåtal. Ni killar är inte värst för det är tjejerna fast vi skryter inte om hur många vi ligger med för vi är smarta och behöver inte hävda oss som osäkra killar gör. Det finns ett ordspråk som heter ATT TALA ÄR SILVER ATT HÅLLA TYST ÄR GULD =)

  • issa

   Jag forstår vad du menar, men egentligen är det inte rätt. Dom flesta normala tjejer och killar går på personligheten och deras strålning som person. Inte många som går på det för flutna. Sen så kan alltid en människa förändra sig till det bättre. Tro mig.

  • Johannes

   Jävla nolla, jag skulle aldrig döma en tjej efter hur många sexpartners hon haft.

   Tjejer får mycket mer sex än killar och så mycket enklare. Hur kan det vara dem som är slampor då när det är vi killar som gör allt för att få ett ligg? Jävligt många killar går vidare till tjejen bredvid om man får en nej av den första tjejen, DET är slampigt! Så tjejer, ligg hur mycket eller så lite ni vill, det är ni som styr 🙂

   • Johannes läsare av kommentar

    Så jävla rätt. Lyssna till den här pöjken!

    Jag är själv kille. Jag skiter fan i hur många tjejen har legat med. De är normalt i dagens samhälle att ha sex. Så sluta döm folk för de dom gör de är 2014 och snart 2015 va fan ! Väx upp!

    Smaska bäver är de bästa jag vet !

    Så nån tjej som vill va anonym som vill ha sin fitta slickad.

    Här är min KIK @ swedenloveboobs

    Kissie skullw göra vad som helst att gå slicka din bäver. I love it !

   • Anonym

    Tjejer kan ligga i princip när dem vill. Varje dag om dem vill, med olika killar. Oavsett om vissa inte ser ut som megan fox så går det. För det är inte alls svårt som brud att få en kille att ligga. Det är ba att vara framåt så säger 90% av killarna ja. Och troooots det så är majoriteten av siffrorna hos tjejer väldigt låga, speciellt jämfört med killar. Vi kan ju ligga när fan vi vill men ändå väljer vi att inte ligga med 500 pers. killar dock, djuuuurar för att få ligga. Verkligen går igenom alla planer de kan för att få brudar att ligga. Och ändå så är mäns siffra högre än tjejers alltid. Makes no sense varför brudarna blir slampor.

  • Anonym

   Men snälla lilla du. Jag har haft min beskärda del av tillfälliga sexpartners, lever idag i en stadig reaktion med en fantastisk man som aldrig ens tagit upp det här ämnet. Om killar/män har så dåligt självförtroende och är så svartsjuka att dom måste kränka en kvinna för att känna sig bättre då tippar jag på att han får leva ensam resten av livet. När du är lite äldre kommer nog du förstå det också.

  • Penny

   HAHAHA sån looser du är. Du lär ju inte få en enda tjej. Iaf inte någon vettig, med tanke på hur du uttrycker dig så lär ju ingen med IQ över 50 vilja vara med dig.

  • Håll käft

   Snälla, sluta prata. För alltid.
   Gör alla en tjänst och håll käften, för annars kommer en person någon dag se till att göra det åt dig om du fortsätter snacka massa dynga.
   Seså, lille pojke, gå hem nu och kolla på din porr och fortsätt leva ett liv med hemsk kvinnosyn.

  • A girl with class

   Ja det är så, en tjej är en slampa/hora om hon knullar olika hela tiden. Världen funkar så överallt. En lätt knulldocka till tjej vill ingen kille visa upp för sin mamma och gifta sig med. Kvinnor har ”rykte och ära” att upprätthålla. Inte män. Män knullar allt med ett hål, en brud kan bestämma vem hon särar benen till. En classy tjej ligger med få, en slampa knullar hundra. Visst får tjejer göra som dom vill men killar säger inga snälla saker om den bruden…

   • Eriksupporter

    Helt rätt!

    • A girl with class

     Tack! Äntligen nån vettig här inne. Ni tjejer kan skrika allt ni vill och knulla hej vilt men killar kommer aldrig respektera er, ni kommer anses lätta och kallas för slampor och ni kommer få svårt att hitta en fast partner. Det är livets sanning och går ej ändra på. Fortsätt i den riktningen så förstår ni hur världen fungerar när ni blir äldre. Hittar ni bra partner ändå önskar jag grattis, bra gjort hoppas det håller livet ut!

  • Josefine

   Hej hej oskuld P12 😀

   • A girl with class

    Jag är faktiskt en tjej. Har älskat och varit tsm med samma man i snart 10 år, träffade honom vid 18års ålder. Alla mina ”slampiga” vänner (som förövrigt är väldigt snälla) sitter nu ensamma och deprimerade och förstår inte vad de gör för fel för de känner sig som ”eviga singlar” för ingen man vill ha dem. De vill också ha man, hus, barn, bli älskade. Men de har svårt att få det för de har knullat runt för mycket. Ingen man tar dem som sin fru/flickvän.

    • Josefine

     Haha. Du skrev då som en pojke utan vett!
     Men vet du. Allt handlar inte om att skaffa barn, hus osv. Alla har inte det målet. Vi är alla skapt olika, och lika fina är vi för det. Lika fin är Anna som älskat med 30 pers som Olle som bara älskat med 2. Lika fin är Kalle som älskat med 30 som Fia som älskat med 2. Hur många du har älskat med, avgör inte värdet på dig som människa. Hur du är som person mäts mer av din attityd mot omvärlden. Hur behandlar du dina medmänniskor? Jag är ledsen att säga detta, men jag skulle inte vilja ha dig som min vän så som du skriver om dem. DU dömer dem? Att dom vill ha barn och familj, har inte du med att göra. Du verkar ju ha ett så bra liv? (Så bra att du gärna slår på datorn, slår in kissies.se, och börjar kriga på med en massa fula ord, kränkningar och fördomar mot alla som inte är som du.) Dom kommer nog få allt detta också, det var bara inte i deras öden att allt detta ska ske just nu. Var sak har sin tid.
     #makelovenotwar
     Hoppas du iaf får en fin dag. Jag respekterar din åsikt. Men ditt sätt att utrycka dig, ursäkta mig nu, behöver du arbeta på.

 • hej

  håller med dig till 100%. såna där uttalanden äcklar mig

 • Myt

  Zerr, alla killar myttar bara. Tro inte på allt dom säger. Eric e en pajjas så som hans ”supporter”. Its just some grade A bullshit.

 • Anonym

  Av egna erfarenheter.. en kille som skryter om hur snygg och hur många dem har legat med har troligen liten snopp och/eller dålig i sängen och behöver döva det med annat skitnack

 • Anonym

  HaHAhAhAha eyy till alla här vem fuck bryr sig om vem som knullar mest shit. Dem killar som går runt kallar en brud hora vet inte ens va en hora är, de roliga är känner ingen brud som har tagit pengar för knull men jag sväär har en broder som tagit betalt för knull hahaha sjuk värld. alla dudes lyssna nästa gång du får hem en så kallad slampa och hon inte gör din kväll till en av dom bästa på ett bra tag så kan du ta och börja köra dig i röven shiit. Sluta klaga på all skönhet bröder och systrar knulla som att de va eran sista dag på våran vackra planet.
  peace and love to you all.<3

 • pelle mus

  men ni kan väl räkna? dividera 100 med 4, sen halverar ni detta och får fram hur många han har legat med…
  tjejen likaså, ta 30 och multiplicera med 4 så får ni resultatet hur många hon har legat med.
  Gammal teknik som sällan slår fel.
  Så i sak så har han väl rätt…

 • Anonym

  Jadu, det ska tydligen vara väldigt hårda riktlinjer för just tjejer, är så trött på det. Har bara legat med 8 stycken och vissa tycker det är mycket?!

 • affeboy

  är alla blåsta eller, han är ju tvungen att göra så pga Tv3 jävla hönsägg.

 • Ju fler olika ligg desto lägre ner på skalan

  Ju fler olika ligg desto lägre ner på skalan. Då menar jag snittet av både snygghetsskalan och personlighetsskalan. Låt mig förklara:
  Man vill ju ligga med människor som ligger högre på skalan. Om man ligger med någon lägre på skala anses man desperat och tar den man får i stort sett. Så alltså, ju lägre på skalan desto fler att vilja ligga med, och ju högre på skalan desto färre att vilja ligga med. Dvs om inte man är desperat och tar den man får som sagt, och då vill man ändå inte ligga med den personen.

  Ingen tycker om att ligga med någon som legat med jättemånga. Saken är bara den att straighta killar skiter fullständigt i hur många killarna legat med för de har inga krav eller funderingar på att ligga med dom, såklart. De fattar bara helt enkelt inte att det är samma sak för kvinnor.

  tjejer kallas för slampor för att killar vågar säga nåt. Tjejer får väl ba börja säga som dom själv känner om att dom ligget runt också!!

 • Hej Sonja

  Jag håller med dig till fullo! Förutom det här ”mer ligga åt kvinnor”, för jag vill då fan inte ligga.
  Men mer acceptans och kärlek åt kvinnor oavsett hur få eller många dom väljer att ligga med! *gör piecetecken mkt intensivt*

 • J

  Ni kanske borde ta och se programmet innan ni kommentar och håller med alexandra, samt läsa Erics blogg och få höra hans vision på saken. Menar det är ju ändå tv liksom. Tänk lite längre nästa gång

 • Frida

  Så jävla omogen är du Alexandra 🙂 väx upp ! Haha

 • Rebecca

  Tur att jag inte kollar på programmet överhuvudtaget, tycker det är skit löjligt! 😛
  han var inte ens snygg heller xD

 • Tori

  Håller med!!!
  Modigt skrivet av dig. You go girl, DU är KUNG!!!

 • Caroline

  Kära alexandra du får nog lyssna noggrare vad han säger i programmet och inte dra en slutsats direkt.

  Plus var du inte med i näthatarna för det var sååååå synd om dig om vad folk skrivet till dig och säger till dig?? :/ då ska du för fan inte börja näthata mot andra människor heller. Jävla dubbelmoral. Väx upp för fan!!!!!!

 • Sara

  Ser inte PH över huvud taget så har inte koll på vars uttalandet kom ifrån, men håller med till 100%! Tjejer borde få ligga med hur många som helst utan att bli dömda för det, ´sen kan man även vända på steken och uppmärksamma det faktum att killar borde få ligga med hur lite som helst utan att bli dömda för det. WOHO, jämställdhet till folket. Bra skrivet!

 • Sigrid

  Sjukt bra inlägg!! Håller med dig på alla sätt och vis! Avskyr när killar kan ha sådana åsikter om tjejer när de själva är tusen gånger värre själva. Equality, no more to say. Keep it up Kissie!

 • Hahaha

  Hahahaha ni är bara så roliga han förbjuder er inte att ha sex kör hårt knulla på kör i lastbilar i pullan gör vad fan ni vill och med hur många ni vill men ingen ska förbjuda han heller att välja sina sex partners eller tycka vad fan han vill för vem fan vill knulla ett stort svart hål och inte känna något ? Inte jag

  • Anonym

   Shit, har du sett ett kommatecken eller en punkt någon gång i ditt liv eller?

   Förresten så tänkte jag upplysa dig om att man inte blir otight om man ligger runt.

   Varsågod!

  • Idiot #1

   Hejsan Hahaha
   Jag tänkte bara informera dig om att en sex raders mening, utan några tecken, blir lite svårt att hänga med i.
   Dessutom bör jag tillägga att du är helt dum i huvudet. Så om en tjej har legat med 30 snubbar, kanske sammanlagt 100 gånger, och en annan brud bara har legat med sin 20 cm kuk till pojkvän typ 300 gånger, är den första mer slapp än den andra?? För det andra, så är det en myt att en brud blir slapp av för mycket sex, så jag säger: alla får ligga med vilka fan de känner för, utan att höra från idioter som du
   Tack för din tid

 • Karolin

  Han skrev ett ”svar på tal” på sin blogg om du är intresserad av det, haha.

 • Malin

  Jag har aldrig kommenterat någons blogg förut men eftersom jag bara följer Kissies blogg och fick syn på Erics uttalande måste jag bara skriva detta…

  För det första skriver Eric som svar på hans blogg till Kissie att han trodde att det var Kenza och Paow som hade skrivit om honom eftersom han inte visste vem Kissie var. Men varför skulle han tro att det var Paow för? Han och de andra från PH umgås ju för sjutton med Paow plus att Paow kommer stå i finalen med någon ”Eric”. Väldigt oroväckande att Eric tror sådant om sina kompisar…

  För det andra skriver han ”Var snälla mot varandra och dela med er av kärlek istället för hat.” Varför skriver han då elakt om Kissie? Låter lite som dubbelmoral…

  För det tredje verkar det lite som att ”Snygg”-Eric är avundsjuk på Kissie och andra kvinnor som haft sex med fler än lille Eric. Luktar lite som att Eric inte fått till det så många gånger…

  För det fjärde är jag glad över att jag inte tackade ja till PH, nu när man vet vilja dumma folk som är i paradiset.

  • Johnny

   IBland tappar man bara fattningen av folks märkliga förestälningar om sig själva. Nu är jag en gammal gubbe (sic!), Men jag vet hur man gör och jag vet hur man får! Det är inte peketet som gäller, utan innehållet som är värdefullt!

   Genom åren har jag nog haft mysiga stunder med åtminstone i närheten av 100 kvinnor, men det är en gåva jag fått. Inte något jag förtjänat! Även om det är många så minns jag nästan alla med glädjer fortfarande. (Jag tror att de gör detsamma)

   Varför skulle inte kvinnor kunna få samma möjligheter? Ärligt, ni är värda det! Var och en!

   När jag var i tjugoårsådern så var vi ett killgäng som har de en klar överenskommelse. ”En gentleman lämnar inte ut sina kvinnor”. Om saker spreds, så var det tyvärr oftast tjejerna, men detta har jag hållit i hela mitt liv!

   Så om du är en kvinna/tjej och får ett tillfälle med någon du tycker om oah litar på. Räkna inte, ta chansen. Men om ni träffar på någon som kanske inte har kroppen för sig, fördöm dem inte. De kan också ha något att ge!

   Jag får säga som Jörn Donner en gång sa i en intervju på sin ålder höst. Näää att bli gammal är inget egentligt problem, utan det är att driva ut ungdomen ur kroppen!

   ”Lev väl” till er alla

 • Nora Al

  HAHAH alexandra du verkar ju ta åt dig , känner du dig lite ledsen för han tkr att en TJEJ som legat med 30 pers är för mkt? äre kanske för du tkr han e snygg men inte har nån chans på han för du legat med 30 + , du tog iaf åt dig. så sött!

 • Jonathan

  Om en kille haft sex med hundratals så har han bara varit kåt och haft turen hitta kvinnor som ställt upp.
  Men om en tjej haft många så undrar man varför? Vad är planerna? Har hon sökt trygghet i 30 st män, och det låter ju helt otroligt.

  Visst gillar tjejer också sex, Men de gillar inte ha det så mycket med män. Tjejer föredrar, tjejsex, porrfilm, sexleksaker, onani före ha sex med män. Däremot män väljer alltid en kvinna före.

 • Happy New Year 2016 images

  I’m really into photography and would quite like a job involving it however i do NOT want to take pictures of people (weddings and stuff), i like taking arty/creative pictures. I also love writing and I have been thinking of writing for a teenage magazine and hopefully being able to get photography in there as well. Has anybody got any ideas on what job I could do that involves my kind of photography and writing and how I could get there. At the moment I’m 16..

 • Ronne

  Slampa är slampa oavsett om det är en man eller kvinna.

 • Jason Laura

  Jag känner mig så tacksam och har bara ord vittnesmål om en kraftfull spell caster kallas Dr.Adodo som hjälpte mig att få min älskare tillbaka inom loppet av 24 timmar. Vi hade varit ifrån varandra i ca 3 månader, vid första jag kände aldrig att jag gjorde det rätta genom att kontakta en stavnings caster, men jag älskade min älskare så mycket att jag inte kommer att ge honom upp för någonting i den här världen. Så jag bestämde mig för att kontakta Dr.Adodo genom sin postadress jag hittade på internet och jag berättade för honom om min situation, jag först lärde Dr.Adodo kommer inte att kunna föra min älskare tillbaka tills min älskare ringde mig och var så ivrig ha mig efter 48 timmar som jag kontaktade Dr.Adodo. Nu mig och min älskare leva tillsammans och han kan inte tillbringa en timme utan mig, jag känner mig så glad att dela detta vittnesbörd eftersom det inte fanns någon negativ handling bifogas DR.Adodo Stava, Hans stavnings var så snabb och tillförlitlig. Du kan kontakta Dr.Adodo på sin e-post om du verkligen vill ha din älskare tillbaka på e-post: [email protected] Eller ring Dr.Adodo mobilnummer på {+1 661 704 3225} eller kontakta honom direkt på sin hemsida: / /http://adodospelltemple.com

 • Caroline Webb

  Jag har något att dela med dig !!! Det är en stor glädje i mitt hjärta, jag vill dela med alla. Mitt namn är Caroline Webb från USA. Jag hade ett missförstånd med min älskare förra året som gjort oss bröt upp och han ville aldrig höra min röst igen. Han såg en vacker kvinna Vilket han hitta mer sötare än mig, men eftersom tiden gick jag träffade bra Baalam Han är en stor stavnings caster. Jag kontaktade honom via hans e-post och förklarade allt för honom. Han sade att jag inte skulle oroa sig, att min älskare kommer tillbaka till mig på knä tigger om förlåtelse före den 24 hours.My största glädje nu att han faktiskt kom tillbaka till mig och föll på knä tigger om förlåtelse, och idag är vi glad och han botade min systers bröstcancer. Har du ett problem? oroa dig inte mer eftersom godbaalam kan Ger stavnings varaktig lösning på alla problem:
  Om du vill att ditt ex tillbaka.
  Du vill ska främjas på kontoret.
  Om du vill bli botade av herpes, cancer, fibroid och andra sjukdomar.
  Du vill bli rik och berömd
  Du vill att din make / maka att vara din för evigt.
  Återställa förlorade objekt tillbaka
  Om du vill separera eller stoppa din skilsmässa.
  Graviditet stavnings havande och föda ett barn
  Om du vill vinna oroande rättsfall
  Kontakta Stor godbaalam via e-post: [email protected]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *