re

På tåget igår påväg mot shoppingcentrumet. 

Idag har vi inte gjort ett skit, både Bella och Issa ligger faktiskt och sover just nu haha. Vi har bara gått ut för att köpt mat och kaffe, sen har vi inte orkat någonting mer. Som sagt sket vi i dagsfesten på backanal idag och vi har än inte planerat vad vi ska göra ikväll.. Även om jag är sjukt sliten och seg känns det dumt att bara ligga inne och inte träffa människor när vi väl är här i London lixom. Sen åker vi ju hem imorgon dessutom. Sen känns det lite som att det är då sommarens sista ordentliga utgång, för jag behöver en vit månad med massa träning och avslappnande skönhetsbehandlingar. Big time! Har börjat få ordentliga ringar under ögonen efter dom här sommarmånaderna haha.. 🙁 Illa!! Jag som aldrig annars har ringar under ögonen.

Nej men vi får se hur det slutar helt enkelt. Nu måste jag se till att försöka fixa upphämtning på arlanda imorgon. Kommer hem vid halv 10 på kvällen.

Posted in: Vardag

You might also like

Josephine Qvist - FAN VAD BRA MAN MÅR Josephine Qvist - USA UPDATE Sandra Lindahl - SUMMERBURST 2018 Caroline Roxy - Pink happiness!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *