”Äsch vi kör ba!”

Okej nu har vi bestämt oss, vi ska ut ikväll igen 😉 Blir middag och sen utgång, troligtvis project ikväll igen eller Maddox (nattklubben som vi var på i torsdags). Men eftersom vi måste checka ut från hotellet innan klockan 12 ska jag nog packa lite nu så jag slipper stressa med det imorgon när jag troligtvis kommer vara lite bakis och trött.

Klänningen som jag hade på mig igårkväll är från New Look för er som undrar 🙂 Den är dock lite stor för mig, det är en storlek 8.. Så funderar på om jag ska behålla den eller om jag ska sy in den kanske. Suger på att sy dessvärre. Men det löser sig.

bloggen

kissie london

Posted in: Vardag

You might also like

Josephine Qvist - USA UPDATE Sandra Lindahl - SUMMERBURST 2018 Josephine Qvist - BRINNER PÅ HOTELLET Caroline Roxy - Pink happiness!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *