Sista kvällen i LA

Okej nu kan jag äntligen berätta lite om sista kvällen som jag hade i LA innan jag åkte hem, dvs i torsdagskväll. Först drog vi ut på en ”hej då” middag på Nobu tillsammans med Camillas nya rumskamrat samt hennes trevliga pojkvän. Nobu är en jättefin restaurang som har väldigt, väldigt god mat som består av sushi och annat smått och gott. Våran kypare fick äran att bestämma våran meny åt oss eftersom vi visste inte vad vi ville ha haha, han lyckades iaf ta fram en jättebra meny åt oss och jag var så himla mätt efter så jag knappt kunde gå därifrån. Vi fick även hjälp med vinet som passade maten utmärkt. Och några cocktails på det.. Så var både mätt och lullig efter haha!

Vi tog en taxi (en uber) till nästa ställe som vart sky bar igen, där mötte vi upp några nya vänner och tog några fler drinkar innan kvällens nästa stop som vart 1oak. En jättelyxig nattklubb som var helt proppad med folk, men vi lyckades flörta oss in och det slutade med att vi hade världens största drinkbord med massa flaskor. Vi hade så mycket dricka på bordet så vi hann inte dricka upp allting innan klubben stängde (allting stänger 2 i LA). Men kanske lika bra, då slapp vi bli ännu fullare haha..

Vi avslutade kvällen på vårar favorit thai-hak och sen drog vi hem och sov. Morgonen efter tog vi en varsin återställe vid poolen, lika bra för annars hade jag mått så himla dåligt på flyget hem. Camilla försökte få mig att boka om min biljett hem så jag iaf kunde stanna under helgen och åka till Vegas, men jag hade inte tagit ombokningsbara biljetter tyvärr.. 🙁 Men är tillbaka snart! Jag lyckade skaffa så många nya bekantskaper på 10 dagar så det är sjukt, haha ni skulle bara veta alltså..

kissie los angeles

IMG_8452

kissie los angeles

IMG_8462

Posted in: Vardag

You might also like

Josephine Qvist - FINT ELLER FULT? Caroline Roxy - Summerburst fire Josephine Qvist - IM SORRY OCH LITE HJÄLP BEHÖVS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *