Kissie-fakta

kissiefakta

1. En av mina första sponsrade saker var en stor låda med svarta dildos. Det var ca 100 stycken dildos i den där lådan, jag visste inte vad jag skulle göra med dom så gav bort dom till vänner och annat löst folk.

2. Jag började blogga eftersom jag hade tråkigt en dag och råkade av en slump hamna på blondinbellas blogg. Hon hade lagt upp en bild på sina naglar och jag ville också fota mina naglar tänkte jag..

3. Jag slutade gymnasiet pga bloggen.

4. Jag har publicerat över 396 ”inne & ute” listor här på bloggen genom åren

5. Sen jag flyttade min blogg till worldpress har jag fått över 248 535 kommentarer. Samt 177 152 kommentarer som ligger ”under granskning”

6. Jag har publicerat över 804 ”svar på tal” inlägg

7. Sen jag flyttade till wordpress har jag publicerat 12 042 inlägg.

8. Det var Katrin Zytomierska som gjorde min blogg känd genom att hänga ut mig som hennes stalker.

9. Jag har varit utomlands 22 gånger sen jag skaffade bloggen. Resor inom Sverige räknas ej. Dubai-resan vart största snackisen efter min första resa till Gran Canaria där vi spelade in något blogg-program som sändes på youtube.

10. Mitt största bloggbråk var med Jackie Ferm.

11. Jag har haft hairextentions konstant sen jag började blogga. Jag har alltså inte låtit håret vila sen jag var 16 år.

12. Min första stora artikel i en tidning var när jag testade batningspiller (Alli). Det var i Aftonbladet som jag gick ut med biverkningarna samt nackdelarna av pillerna.

13. En pojkvän (nämner inga namn) bad mig välja mellan honom eller bloggen för ett tag sedan. Jag valde bloggen. Hade gjort detsamma om någon frågade mig samma fråga idag.

14. Jobbigaste som har hänt mig inom bloggvärlden är när en nakenbild läcktes ut på mig. Folk kom fram med bilden i telefonen på krogen och frågade om det var jag.

15. Låten ”succsess” som jag släppte för 4 år sedan nu var den första låten som någon bloggare har gjort. Den fick över 125 413 visningar på youtube. Jag fick dessvärre inte en enda krona för låten eftersom det snodde mina ”managers”.

16. Min första ”fanbild” tog jag med 2 tjejer på drottninggatan utanför klädbutiken MONKI. Vart hur glad som helst och flög på moln hela dagen haha 😉 Gissar att jag var 16 år då.

Posted in: Vardag
Kommentarer (29)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *