Throw back thursday..

replay

Haha kanske inte alla som minns just den här vimmelbilden men det gör verkligen jag. Jag var väll 16 år där och jag tror att detta var från det första eventet jag någonsin vart bjuden på. För mig var det en stor grej givetvis 🙂 Det var på berns uteservering och eventet var för coca colas nya satsning med grönt te och vitaminer. Jag tog med mig brorsan vilket kändes säkert och tryckt. Skorna var mammas som jag hade snott, och ja.. Resten av outfiten behöver jag väll inte kommentera? Jag vet att hela jag ser annorlunda, men gör inte även Peter det? Tycker han ser ut som  en helt annan människa!

På den tiden var jag väldigt osäker och minns att jag kände mig väldigt missplacerad på det eventet. Dom andra som var där såg så himla coola ut och mycket äldre än vad jag var. Men jag brydde mig inte riktigt ändå, jag skulle ju bli kändis. Så var det bara! Kul att tänka tillbaka på den tiden, men jag är glad att jag inte är samma person längre. Och att mitt hår är snyggare.. Hej kyckling lixom!

232354_737_484_1

Posted in: Vardag
Kommentarer (19)
 • jenny

  syns att du blivit mycket säkrare både i dig själv och i din stil, super

  http://hejsanjenny.devote.se/

 • claudia

  Hhahaha men Peter ser ju annorlunda ut för han ser ut att vara mitt i sin pubertet på den här bilden, du ser ju annorlunda ut för att du har opererat dig annorlunda och skaffat bättre löshår och bantat ner dig.
  Skillnad på att vara pubertal och bli vuxen och att operera sig till ett helt nytt utseende.
  Det måste kännas märkligt för dina föräldrar att se gamla bilder på dig och ha en bild i huvudet av hur du sett ut när du växt upp och så har du ändrat allting.
  Snacka om att ge en fet j*vla bitch slap till sina föräldrar när man opererar om sig så man inte riktigt ser ut som sig själv längre!

  Jag hade blivit så jäkla ledsen om mitt barn mådde så dåligt över sitt utseende att dem kände dem var tvungna att operera bort allt som är dem.

  Jag tycker du var fin innan, Kissemkatten! Men vem är inte tonårs awkward. Det är i princip bara supermodeller som ser bra ut som bebisar, barn, tonåringar och som vuxna. Vi vanliga dödliga är gulliga som bebisar, barn absolut inte som tonåringar och sen blir vi f*cking svanar 🙂

  Morsan rotade fram mina gamla bilder jag gjorde för H&M och Lindex som 14-åring och det var f*n ingen vacker syn. Jag var så jäkla awkward, fattar inte att dem ville ha med mig som jag såg ut hahahha! Fail!!!! Men sånt är livet allting går i stadier och man kan inte alltig toppa liksom.

  • L

   Håller med dig om det mesta men däremot var det väl bra att H&M och Lindex använde dig som modell även om du såg awkward ut. Det är ju genom att våga ha modeller som ser ut som folk gör mest som bilden av hur man ”måste” se ut kanske suddas ut lite.

  • Mia

   Bästa jag läst här på länge.

 • Maria

  Snacka om att se bitchig ut! Måste kännas konstigt att förändra sig så totalt. Jag skulle aldrig kunna tänka mig att operera mig, är nöjd med den jag är. Naturligt är vackert!

  • hannah

   ursäkta mig Maria , men jag skrattar ihjäl mig …” naturligt vacker” – ja med celluliter på – helt naturliga typ 5 kg fett – trots hård träning men du är så nöjd ändå , så naturligt..

 • SKOR

  Köp superfina festskor för endast 30 kr + fri frakt!

  http://www.tradera.com/profile/items/2780302/mysisss

 • anna

  Synd att du var så osäker att du var tvungen att operera dig.
  Du var fin som du var.
  Du har opererat dig till oigenkännlighet.
  Synd att ingen fanns i din omgivning som kunde stötta dig/övertala dig att låta bli.
  Sorgligt.

 • Malin - tvillingmorsan

  Oj så annorlunda båda två!

  Så glad att du är mer självsäker & trivs mer med dig själv idag 🙂

  Kram

 • Emma

  Du var osäker, och är fortfarande osäker. Att du uttalar dig så som du gör titt som tätt, att hur vissa tjejer ens vågar visa sig i bikini, BARA för att du ska känna dig snyggare.
  Det går tyvärr emot ditt förra inlägg, där du skev att vissa kommenterar elakt om att du har en platt röv. Men sen kan du själv klanka ner på andra, fast inte på en speciell person. Det är inte okej, varken att klanka ner på en bloggare, eller att klanka ner på tjejer överlag, speciellt inte när man har en stor blogg med massa småtjejer som läser den och som kanske redan mår dåligt över sin kropp.

 • fashionlover

  Självsäker är du inte tjejen. Du hade du aldrig gjort ner andra människor. opererat dig så mycket som du gjort mm. En självsäker tjej klär av sig naken som gud skapade henne, går ner & badar en varm sommarkväll utan att bry sig om sina bröst, rumpa eller celluliter samt för mycket fett runt magen mm. Du skulle nog tycka att jag är skitful enligt dina sk normer. Men det som skiljer dig & mig från varandra är att jag skiter fullständigt i vad andra tycker & det gör inte du;-)

  • Olivia

   Jag förstår din poäng med det här svaret, men ”gud” skapade inte kvinnan med fett runt magen och celluliter, det gör kvinnan mot sig själv med för mycket mat och för lite motion. Skönt att du inte bryr dig dock.

   • Maja

    Oliva, celluliter behöver inte betyda att man t.ex. ”ätit sig till det”. Jag är väldigt ”fit” i min kropp. Smal men med bröst och rumpa och jag har tränat hela mitt liv. Men jag har ÄNDÅ celluliter på mitt vänstra lår under rumpan. Typ alla i min släkt har det, och väldigt många får det när man blir äldre FAST man tränar och äter rätt.
    Och jag bryr mig inte ett skit! 🙂

    • hannah

     Maja! Om du inte bryr dig varför tränar du så mycket ? är det inte trevligare att ta en pizza istället? så klart att du bryr dig !! vi kvinnor alltid bryr oss – men en del vill bara inte erkänna att de gör det.

 • Annika

  Kändes det både säkert och tryckt? Eller menar du tryggt?

 • Anonym

  Lika ni var även som små, likadan näsa och så samma livlösa ögon..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *