”Jävla planka!”

Sådär nu har jag bokat in en ny konsultationstid (var ju tvungen att ställa in den förra trist nog). Fick en tid på tisdag nästa vecka 🙂 Känns jättebra! Ska bli skönt att slippa behöva gå runt och må dåligt över en kroppsdel. Och jag kan erkänna att det är nog medias och alla bilders fel. Sen även en stor del beror nog på alla som skriver elaka kommentarer.. 🙁 För höra hela tiden att jag är en planka, att jag inte är en riktig kvinna för jag är fyllig osv. Det vart inte okej att klanka ner på kvinnors bröststorlek, men det vart istället okej att klanka ner på bakdelen. Trist att det ska vara så.. Innan all denna ”rumphets” kom brydde jag mig aldrig om min lilla rumpa. Den fanns där för att sitta på lixom. Men det har ju ändrats totalt, tack.. Eller vad man nu ska säga..

Jag är inte boven bakom skönhetshetsen som finns just nu. Jag är ett av alla offer skulle jag vilja säga. Det läggs så himla mycket vikt på det JAG gör och skriver, som att jag är den första som använder smink och blonderar mig? PFF! Får inte jag också vara osäker över hur jag ser ut, eller är jag något undantag bara för jag är en ”kändis”? Men jag antar att man alltid vill hitta någon eller något att skylla allting på.. Ska jag skylla på Kim Kardashians eller alla ”fitspo” brudar på instagram? Jag vet inte, vad tycker ni?

Nej jag vet, nu är jag världens sämsta förebild men för att jag ska vara den ”perfekta förebilden” kan jag inte vara mig själv. Och visst är det just det alla ska (borde) vara? Även fast vi vet att det egentligen inte är sant. För jag duger inte som jag är. Jag är inte gjord av stål, jag är inte superwoman. Tyvärr.

kissies rumpa

kissies rumpa

Posted in: Vardag
Kommentarer (191)
 • Mikael

  Så du vill ha det? :/

 • Sara

  Alltså.. jag brukar inte kommentera. Men när du skriver att det typ är andras fel att du ska operera din rumpa större.. så måste jag skriva något!
  Snälla Alexandra, du väljer vad du vill se i spegeln! Du behöver inte göra något åt saker på din kropp bara för att några andra säger det. Du har en egen vilja tjejen! Hallå! Du är medveten om att när du fixat den så kommer folk klaga på nästa sak, ska du operera dig igen då? Näsan igen eller ta bort din lösa hud i armhålan??!

  Kan du inte bara vara en bra förebild och vara nöjd med dig själv =)

  Ha de!

 • Toti

  Squatta järnet istället!
  Jag hamnade också i ‘rumphetsen’ och började squatta, den är fortfarande inte som jag vill, men mycket bättre. Och din ser ändå mycket mycket finare ut.. Lägg på lite mer vikt när du gör övningar för rumpan så borde den ju bli lite större om det är det du är ute efter!
  Men liksom, du är ju smal, då kan man ju inte ha världens rumpa utan att det ser väldigt onaturligt ut

 • ida

  Så jävla bra skrivet!

 • Lella

  Snälla du, sluta! Varför inte bevisa att du är klokare och inte behöver gå efter vad andra tycker. Dags för oss att sluta vara sådana copycats! Snälla fina du, du ser hur bra ut som helst! En fin o fast rumpa! Hade aldrig klagat!
  Kram!

 • Evelina 19 år

  Alltså jag fattar ingenting varför inte bara vara nöjd över den man är? Alla har brister, ingen är perfekt. That’s life!

 • Nicole

  Inget fel på dig Alexandra, tycker du ska vara mer än nöjd över ditt utseende. Tycker du ska göra det om du värkligen vill dock, men gör det inte för andra ska sluta klaga… För dom kommer alltid fortsätta, även om du har en fylligare bakdel. Lycka till iallafall!

 • Smart bitch

  Snälla, det e ju du som skriver inlägg efter inlägg om att kvinnor som har former inte bör gå i bikini, eller att det bara e snygga o smala människor som e intressanta,
  Av vad man kan läsa i dina kommentarer så kommenterar folk oftast att du bör jobba på ditt inre, dels för att du e ganska vidrig men även för att du e så fruktansvärt osäker o förändrar allt på din kropp pga din osäkerhet.
  Så, lägg dina pengar på att få hjälp med ditt inre, så kan du nog börja leva o koppla av sen, o sluta ändra vartenda kroppsdel, photoshopa sönder dina bilder o se ut som en stel ful docka.

 • Tina

  Nu vet inte jag hur du ser ut när du inte lyfter och putar rumpan. Men jag har då aldrig sett något fel på dig och din rumpa. Dock tror jag att den kan se väldigt liten ut pga gigantiskt hår och gigantiska bröst. Alltså att du egentligen ser bra och perfekt ut. Men att rumpan ser liten ut intill allt det stora.

 • Sandra

  Bry dig inte om vad någon annan säger om det så är media eller från någon person irl/internet. Det ända som betyder någonting är din egen åsikt om dig själv! I slutändan är det vad du tycker som får dig att må bra och som gör dig lycklig!
  Förstår att all kritik sårar en mer eller mindre beroende på dagar men den som klagar på någon annans kropp kan då själv inte må så bra i sig själv eller vilja att du ska vara så framgångsrik som du är. Och visst tycker man att då ska det inte gå ut över andra!

  Om du vill se ut på ett visst sätt, gör det! Och gör det för att det är du som vill det och inte för någon ideal eller för att andra tycker det! Det är din kropp, ditt liv och DU som bestämmer över dig!
  Du är så stark och det har jag sett genom dina inlägg i din blogg under åren och även detta kommer du klara dig igenom! Kom bara ihåg att du är du och du är perfekt som du är! Oavsett vad andra runt om säger!

  Kram på dig! 🙂

 • Anonym

  Du är som sagt känd vilket betyder att du kommer synas i media hela tiden! Även om du är perfekt så kommer folk att klaga, om du nu opererar dig för alla kommentarer du får ja då vet man direkt vem som har ”vunnit” inte du gumman , de vill ju bara trycka ner dig, ta alla andra Hollywood kändisar som exempel. Folk kommer klaga allt du gör, nu klagar de om hur liten din rumpa är Aa sen kommer de klaga hur stor den är. Det jag försöker säga är att du ska visa hur stärkare du är ”keep your head up but your middle finger higher”
  Och om du nu läser detta så hoppas jag att det jag satt och skrev i 15min kommer sätta sig i ditt huvud, visa att du är bättre än alla haters!

 • Emelie

  Du som har såååå fin rumpa! Synd att du inte kan se det själv. Lyssna inte på avundsjuka idioter. Även om de inte hävdar att de är avundsjuka så triggar du deras svaga punkter som leder till att de hoppar på dig. Jag vet själv för jag gjorde samma sak en gång i tiden då jag var ung och vilsen ( vilket jag förstås inte tyckte då, 15 år). Försökte ventilera mina egna issues genom att påpeka det ena hemska efter det andra till en tjej jag kände i skolan. Idag massa år senare har jag förstått hur mekanismerna fungerar. Tyvärr kommer inte alltid den insikten med åren utan man måste själv kämpa för att utveckla sig mentalt, vilket jag är glad över att jag gjort. Kram på dig!

 • Kitty

  Men vah nej åh du borde inte göra din rumpa större! 🙁 du har ju precis en sån rumpa som man vill ha! Förstår inte vart folk får allt ifrån.. folk är bara avundsjuka! 🙁 och vänder de hela till något negativt.. 🙁

 • E M E L IE

  Hej Kissie!
  Kan inte du göra en videoblogg där du visar hur du sminkar ditt ansikte med foundation, highlight osv. Behöver verkligen sminktips och du sminkar dig väldigt bra, så du skulle vara till en perfekt hjälp! 🙂

  Tack på förhand,

  Med vänlig hälsning, Emelie<3

 • Anna

  Hej!

  Jag tycker att din rumpa är perfekt som den är och du behöver absolut inte göra någonting åt den 🙂 men jag har trixat med min kropp också utan att jag behövde det så jag förstår hur du tänker 😉 lycka till med din nya bak!

 • Bra kissie!!!

  Du kommer bli jättefin i större rumpa!!! Gör den skitstor o fyllig!! 😀

 • Åsa

  men gee dig nu…
  Det är du som sätter din egen norm, ingen annan…börja jobba med din insida istället.

  • Hanna

   Jag håller med. En människa kommer aldrig kunna bli ”perfekt”. Om man tror det kommer man aldrig kunna bli nöjd. Och, utsidan åldras och förändras. Mycket bättre att satsa på insidan.

   • Åsa

    Ja det är så sjukt så det finns inga gränser för något alls. Men låt tjejen operera sig tills det bara är plast i hela kroppen..hon kommer aldrig vara nöjd ändå…å att åldras kommer bli ett deprimerande liv..å det hjälper ingen väskshopping till hur mycket man än önskar..

 • Tessa

  Hej alexandra. Vad är det för ingrepp du vill göra? Har själv tänkt på att fixa rumpen. Har tittat på brazilian butt förstoring då man tar fett från resten av kroppen och sprutar in. Dock är jag väldigt lean så det hade varit svårt att få fett nog för någon skillnad. Rump implantat har tuvärr väldigt stor riksk för komplikationer och ser väldigt konstigt ut. Typ som en blöja lol. Teknologing går dock frmåt så snart finns det nog ett bra säkert ingrepp för smala tjejer med 🙂 Lycka till!

 • hannah

  putrumpa är det fulaste som finns, vem vill gå runt med ankröv?du har ju MKT rumpa vilket svammel !
  http://www.hannah1982.vimedbarn.se

  • Daniel

   Håller med. Ankröv är lika fult som ankmun, speciellt när det tillkommit på konstgjord väg.
   Bäst vore att återgå till det normala istället.
   Jag har riktigt platt röv och dom flesta av mina vänner har mer muskler osv, men inte f-n pumpar ja in en massa skit i kroppen för de.
   Antingen börjar jag träna ordentligt på gym eller så är jag nöjd med den jag är. Och fläskläpp har ja också klarat mig utan 🙂

   http://danneking.bloggplatsen.se

 • Linda

  Menar du att du överväger att operera dig pga folks kommentarer? Men nej!! Lev ditt liv som du vill, och gör saker för din egen skull! Det är helt
  valfritt att läsa din blogg, stör sig folk är det deras problem. Kram på dig!

 • Mitt NYC Liv

  Men du! Varför bryr du dig om vad andra tycker och säger? Du kan ju faktist träna dig till en fylligare bakdel istället 😉 Du kanske borde prata med någon istället en psykolog eller psykoterapeut så du mår bättre med dig själv inifrån istället på ytan, för välmående börjar inifrån 😉 Att gå till psykolog är helt normalt och alla behöver någon att prata med ibland då livet går upp och ner det spelar ingen roll vem du är!

  http://www.sohohousewife.com

  Love från SoHo <3

 • Lissy

  Vadå fin som hon är?? Klart hon är. Men vad fan tror ni man mår om halva sverige alltid klagar på hur jävla liten rumpa man har, ska man vara stark å må bra då tror ni?? Tror ni de? Ni skulle tänka varenda jävla dag på eran fula näsa om någon sa till er ”fan va stor näsa du har, vad ful den är” skulle ni allvarligt bara rycka på axlarna och bara ”min näsa är skitsnygg” fast alla säger till dig varje dag att den är ful i deras ögon. I.dont.think.so.

  Alexandra, ditt ass kommer bli skitsnyggt! Hatar dom som fick dig att göra så här, men du kommer bli jätte sexig med stor rumpa.

  Lycka till!

  • Sandra

   Men om någon kommer och säger ”fan va liten näsa du har, den passar inte alls ditt ansikte!” efter att man gjort om den, vad gör man då? Ska man operera tillbaka näsan då? Det finns inte en chans i VÄRLDEN att tillfredsställa alla människor. För alla tycker olika! Om jag ska rätta mig i alla saker pga vad andra tycker så glömmer man ju att leva och allt man gör är att nå upp till förväntningar.

  • Åsa

   Men det är ngt fel i huvudet på dagens brudar..Våga vara unik istället å gå din egen väg…de människorna är asballa och kommer någon vart.
   Alexandra bidrar duktigt till att trycka ner tjejer här inne i olika inlägg, å hon trivs inte med en endaste del på hela sig själv. Du tror inte att det ligger något annat bakom? Aldrig läst om en så fixerad människa. Kanske skulle hon ta ett vanligt jobb och sluta blogga om det är så hemskt?
   Jag har ont i huvuuuudet?! Ja men ät för fan normal mat å lev inte på sallad och vatten..
   Ooahh, blir såå jä-la trött på er allihopa.

 • Ellinor

  Men hallååå din rumpa är ju hur fin o go som helst ju!! 😀

 • Zandra

  Vad som är vackert, sensuellt och sexigt är aldrig något statiskt. Det är alltid föränderligt, och både ur samhälls och individ perspektiv, så vad som idag anses vara fint, kan förändras imorgon. Var rädd om dig och tänk noga på de djuptgående mentala konsekvenserna av att inte känna att du ”är tillräcklig, att du inte duger”, men även de stora fysiska riskerna som kan drabba dig <3

 • Sandra

  ”För jag duger inte som jag är. Jag är inte gjord av stål, jag är inte superwoman. Tyvärr.”

  Jag förstår inte, blir du superwoman av att göra om rumpan till deras förväntningar? Jag tycker du ska ta itu med problemet som orsakar att du vill göra om rumpan. Du måste förstå att ditt värde inte sitter i om folk tycker att du är snygg eller inte. Du måste förstå att du är älskad för vem du är, inte för hur stor rumpa du har. Jag förstår att det är svårt när man får så många kommentarer om att man har en ful bak. Men dom som tycker att den är fin då, räknas inte våra röster? Du som inte tyckte den va ful från början, räknas inte din röst? Jag är säker på att vi är fler som tycker att den är jättefin än dem som säger att den är för platt. Men det är oftast dem man blir sårad av och lägger på minnet.

  Alla tycker olika och många har en förvriden bild på vad skönhet faktiskt är, men om du anpassar dig efter deras röster och tycken så håller du ju med dem. Så skyll inte på dem som säger att din rumpa är för platt, för du säger själv att den är för platt om du gör om den.

  Jag förstår att du har det svårt Alexandra, men det är ditt val och du har ansvar över din egen kropp. Som du säger så är du inte boven över alla skönhetsideal, så är det. Men om du rättar dig efter dem så blir du en del av deras röst.
  Om det är någon så är det DU som kan sätta ner foten denna gång och säga: ”Jag har en fin röv och den är jag nöjd med, den finns inte för att tillfredsställa dig och jag tänker inte göra om den bara för att du tycker att den är för platt. För mig är den precis lagom.”

  Du är värdefull, men det sitter inte i ditt utseende.
  Kram

 • Anonym

  You are seriously a tragic little girl. Good luck in your life, You need it. I pity you. Oh god, the challenges you will have. I really mean it, good luck Alexandra.

 • Anonym

  Det är ju pga. dina bröst som är nu aningen förstora för din smala kropp. Ifall dom var mindre så skulle rumppan passa in bättre. Din kropp ser ju nuoproportinerlig ut pga brösten.

 • Sara

  tråkigt att du känner att du måste förändra dig hla tiden 🙁

  • Sandra

   Visst är det tråkigt, måste va så himla jobbigt för henne. Men det är väl för att vi som tycker om henne för den hon är aldrig skriver att hon är fin. Då ser hon bara de dumma kommentarerna, även fast de är mycket färre och de är så tråkigt!

   ALEXANDRA DU ÄR VACKER SOM DU ÄR, jag tycker verkligen det!

 • Sandra

  En sak till jag vill skriva:

  Kommer du föralltid att rätta ditt utseende efter vad andra tycker om den? Förstår du vad jobbigt det kommer bli? Folk kommer fortsätta klaga och du behöver förstå att ditt värde inte sitter i andras tycken. Om du inte tycker om mig, sänks mitt värde då? Nej, för det sitter inte i vad du tycker. Samma sak är det för dig Alex, ditt värde sitter inte i vad JAG tycker om dig. Du är värdefull som Alexandra, thats it.

  Skulle du förstå det så skulle ditt liv förändras till det bättre. Du skulle bli nöjd och slippa oroa dig för hur du ser ut hela tiden. Jag lägger min röst på att du inte ska göra om din rumpa, de ska inte få vinna! Come on girl, ja vet att du klarar dig fint utan den där operationen.

 • Linda

  Men hallå! Fattar ni inte att det hela är ett PR-TRICK! Lika som med barnmatsdieten

 • Daniel

  Asså seriöst Alexandra! Du kan ju inte göra dig själv till offer och påstå att du inte tillåts vara dig själv när du själv väljer att vara något annan!? Om du stod upp och var den du var både till kropp och själ skulle man kunna se upp till dig, men nu är det ju du som väljer att göra ingrepp på din kropp för att på den enkla/snabba vägen bli något du inte är skapt till. Ingen annan väljer väl hur du ska se ut och vad du ska göra.
  DU, bara du väljer ju att förstora brösten, läpparna, rumpan osv. och blir bara mer och mer onaturlig med de.
  Du har ju blivit ”känd” på grund av just dom här grejerna, så du kan ju inte påstå att det inte är vad du egentligen vill, speciellt inte när du fortsätter.
  Att också jämföra hårblondering och smink med allt annat blir ju även de bara ännu en riktigt korkad jämförelse.

  Personligen har jag dålig koll på din rumpa men hela din kropp lär ju se mindre ut i proportion om du skaffat stora bröst.
  Att operera rumpan också blir ju riktigt patetiskt!!!
  Ät ordentligt, träna osv så kommer du att få en riktig kropp istället.
  Att lägga sig under kniven är genvägen för stunden men hur kommer du att se ut om 20-30 år om du fortsätter så här. Seriöst!
  Bestäm att du är nöjd med dig själv istället. Bli mer naturlig istället för att försöka uppnå något som är så onaturligt som möjligt.

  http://danneking.bloggplatsen.se

 • Hallå

  Du har liten rumpa men du kan träna tungt så du får större! Jag är Från Brasilen väger 49 kilo o har stor rumpa. Det är det jobbigt folk stirrar på gatan

  • jen

   ja, för brazilianare är ju absolut inte kända för deras rövar.. ni har ju generna för det. Medans svenska tjejer ser ut som plankor, går att träna upp den till viss del, men gener spelar stor roll för hur den kan se ut.

 • Hejkisssies

  Varför vill du vara perfekta? Man tittar dina bilder på stoppa pressarna blogg utan Photoshop och du ser ut som nån annan! Du måste träna hårdare med vikter! Fick muskulös rumpa på 5 månader

 • Daniel

  Var så god. Jag hjälpte dig att söka lite tips på youtube. Följ det här istället för att skaffa en plaströv.
  Lägg pengarna på en ny väska (eller varför inte lite välgörenhet om du vill att folk ska se upp till dig!?) istället!
  https://www.youtube.com/results?search_query=bigger+butt+with+squats+

  http://danneking.bloggplatsen.se

 • Claudia

  Om du vill göra en rumpinplanta så gör det! Vad är det som stoppar dig ? You Rock Girl ! Ingen är nöjd med sin kropp eller utseende och om det finns något man kan göra åt det så varför inte? Frågan är inte ” varför” ? Utan frågan är ”varför inte ” ? Om du nu vill göra 77 skönhetsoperationer så varför inte ? Ingen ska trycka ned dig för något andra är osäkra för, gör der du vill göra och lev inte upp till andras förväntan, hoppas vi får se resultatet på rumpan sen, och hur mycker kostar det ? Mvh, En galen brud som tycker du är en bra förebild

  • Anonym

   Ingen är nöjd med sin kropp? tala för dej själv. Skaffa lite självkänsla vettja och om inget annat, anta inte att alla avskyr sej själva lika mycket som du avskyr dej själv.

 • Jennie

  Jag läser din blogg men kommenterar aldrig. Du är verkligen jättefin precis som du är! Du bestämmer såklart över din kropp men jag önskar att du kunde se det som vi flesta andra ser – att du har en jättefin kropp och rumpa! Tråkigt att kommentarer från några få läsare ska få dig att göra detta – få i sammanhanget med tanke på att du har 100 000 läsare nånting. Kram från en 30-årig tant

 • Daniel

  https://www.youtube.com/results?search_query=bigger+butt+with+squats+
  Billigare och bättre blir det inte!
  Spar pengarna till en ny väska (eller varför inte lite välgörenhet eller liknade om du vill att folk ska se upp till dig) istället.

  http://danneking.bloggplatsen.se

 • Marlia

  Du har en sjukt snygg kropp!!

 • Anonym

  Inget fel på din rumpa, den har ju blivit riktigt sexig sen du började träna! Inget mer fake snälla…

  • Moxxi

   jag håller helt med! du är superfin. men men mår du inte bra över det så gör vad du vill. men helst inte. care to donate some for my boobs?

 • SKOR

  Köp superfina festskor för endast 30 kr + fri frakt!

  http://www.tradera.com/profile/items/2780302/mysisss

 • jenny

  Alexandra! Du är en förebild genom att stå upp för vad du tycker! Det är så viktigt, även om ens åsikter inte passar ”mallen” för perfektion eller för att PK tanter och gubbar! Skit i dem! Jag är tacksam och stolt och glad över att du skriver vad du tycker och inte bara vad du tror folk vill höra! Vi alla strävar efter perfektion!

  🙁 <3 Stor kram!!

 • Cassandra

  du har redan den perfekta kroppen!

 • rebecka

  Men snälla du är ju snygg som du är ,man ska vara förebild till sig själv! jag ser verkligen upp till min syster hon har jättesmå tuttar hon gillar dem inte men hon går runt i små toppar hela tiden utan bh också för hon säger att även om man inte gillar vissa kroppsdelar så måste man ju ha självförtroende endå

 • Anonym

  Alltså snälla. Du är vadå? 22? 23? Och beter dig som en 14åring. Fan klart som fan du kan va superwoman om du vill men en ny konstgjord rumpa kommer verkligen inte att ta dig ett steg närmare i att bli stark i dig själv. Nästan så att man får overklihetskänslor av ditt inlägg och kommentarer som: go kissie, din röv kommer bli skitsnygg. Vart fan är mänskligheten på väg när unga tjejer ska behöva va så osäkra i sig själv och att andra ska uppmana en till att lägga sig under kniven. Kanske är detta ett PR-trick men kanske ligger det sanning bakom det du skriver. Tre ord att leva efter: haters gonna hate. Så fuck alla hjärntvättade människor. Älska dig själv.

 • Anonym

  Det är synd att du inte är nöjd med din rumpa.. men de kommer inte kännas bättre när alla vet att du har en fake rumpa. Du har redan gjort tillräckligt för din egna hälsa. Tycker de räcker nu.. (min åsikt bara) självklart är det upp till dig men.. för din egna skull. Och varför folk kallar dig för planka får du skylla dig själv, det är pga du har påpekat folks ”operfekta” kroppsdelar, så varför skulle inte dem påpeka dina? Kissie, du kommer aldrig bli perfekt, bara fejk. Ge upp

 • Anonym

  Jag förstår inte varför du lyssnar på andra Alexandra? Var stark och gör inga mer ändringar med din kropp på grund av andra,
  en dag kanske du ångrar dig och det kan även skapa komplikationer som att operera sig. Det är inte värt det. Det är väldigt tråkigt att läsa
  att du låter andra människor påverka dig såpass mycket att du vill opereras igen. Gör det inte.

 • Nattis

  Hej vilken klinik opererade du dig på?
  Blir irriterad som faan nu , dem klinikerna jag pratat med gör ej stor byst som jag vill ha :/

 • Gabriella

  Jag tycker verkligen inte att du ska vara ”onöjd” med din kropp, tycker att du är hur vacker som helst. Bara du är dig själv. Om du är nöjd med dig själv och din kropp, så ska du inte lyssna på vad andra säger. Det är ju trotts allt din kropp inte deras.

 • Anonym

  Så gött att ha naturlig kim kardashian rumpa 🙂

 • Sarah

  Du har faktiskt en riktigt snygg tränad rumpa! Vadå inga kvinnliga former? Du har ju en riktigt fin midja och höfter! 🙂

  Du är fin som du är Kissie! <3

 • Sussi

  Tycker du har en fantastiskt fin kropp precis som du är och din rumpa passar till din kropp. Du är fin precis som du är och du ska absolut inte behöva ändra någonting för att andra tycker det. Men om du känner att du skulle må bättre av det så är det ditt val. Men jag tror många håller med om att du är fin som du är! 🙂 Kramar!

 • Viktoria

  Men stäng ner bloggen och skaffa dig ett LIV då människa! Vad fan är det för fel?! Du opererar hellre om dig sönder och samman för att tillfredsställa några fjortisar SOM JOBB?! Mitt tips: skaffa dig ett liv och utbildning så du känner dig värdefull i världen istället för att uppmana småtjejer till att operera om sig och man aldrig duger.

 • Catherine

  Jag har två tips på hur man skaffar en röv, helt gratis:
  1. Ät mat.
  2. Squats. Många. Varje dag och gärna med vikter.

 • alex

  Tror visst hon skriver detta för att få komplimanger över något hon är osäker på.Har på känn att detta aldrig kommer att hända , utan att det bara är ett till sätt att få uppmärksamhet. Sen håller jag fullt med med alla som skrivit att det inte är alla andras fel att hon ska förstora rumpan…det är det inte.Ditt val isånafall men skyll inte på medier och bloggläsare.

 • alex

  Skulle också vilja säga snällt att du har en bra kropp redan, men det är ju omöjligt att veta för alla bilder är fixade på din blogg 🙂

 • Amanda♥

  Du är ju redan bra som du är! 🙂

 • Anonym

  Jag tycker helt uppriktigt synd om dig, du verkar enbart leva för vad andra människor tycker om dig! Känns det verkligen meningsfullt?!

 • Motionerafetto

  Har du tänkt på om det är för dig själv eller andra du gör denna operationen? Helt seriöst nu.
  Ingen ska någonsin få en till att vilja operera sig för att man mår så dåligt av folks kommentarer, det är ju fruktansvärt. Hade du tänkt denna rump-tanke utan allas kommentarer tror du?

  Fy fasen vad vissa människor får mig spyfärdig.. 🙁

  KRAM <3

 • Jeanette

  Börja följa din blogg för ca 1 månad sen då jag fastnade för ditt själförtroende i bloggen. Hoppas verkligen inte att du vill operera in inlägg i rumpan. Bröst kan jag förstå men inte rumpa… Rumpan ska man sitta på och idioter kyssa en i röven, thats it! Om du nu ska operera in något så tänk på det i några månader, om du fortfarande känner samma så ska du självklart följa ditt hjärta.

 • tina kondén

  Men vafan….. tunga squats kvinna!
  Du behöver inte fixa rumpan! In under skivstångsracket bara.

 • verin

  Men själv klankar du gärna ner på andra och kallar dem feta osv. Du kanske ska tänka på hur du är mot andra själv innan du gnäller över att folk kritiserar ditt utseende,

 • Anonym

  Du behöver inte operera dig! Du ska vara glad att du har en fast o fin rumpa istället för stor o full med massa bristningar oså! Tänk på att det är många som redigerar och just tar bort sånt som bristningar samt för att göra rumpan större o rundare. Men om du gör det för DIN skull så är det bra! Du är en bra förebild om du uppmuntrar folk till att göra saker för SIN egen skull! Och många skriver säkert som dom gör för dom säkert önskar att dom också hade råd att göra operationer 😉 lycka till! Kram

 • Maria

  När ska du sluta upp att leva så här? Dina operationer blir som en drog för dig. Du måste försöka ta tag i ditt liv och börja bygga upp ditt självförtroende inifrån. Känns så sorgligt att du tar kort på din rumpa. Säkert vill du att dina fjortisfans säger att du har en jätte fin rumpa som de också skulle vilja ha. Varför måste du ständigt få bekräftelse på att du är fin? Du är en katastrofal förebild för unga tjejer.

 • Kicki

  Vi är ca 7 miljarder människor på jorden o alla ser olika ut o är unika varelser. Helt fantastiskt egentligen om man ser lite längre än sin egen lilla sfär. Det viktiga i livet är att ha hälsa o nära o kära o det finns människor som är handikappade o sjuka o inget hellre skulle vilja än att ha en fungerande kropp o kunna röra sig. Vad spelar det för roll om nån kroppsdel är lite mindre eller större så länge den funkar som den ska. Vem sätter normerna? Gå inte ner till så små detaljer utan lägg fokus på annat. Åh vad jag önskar att världen såg annorlunda ut! Vi duger som vi är!!

 • Nina

  Söta lilla du! Önskar jag kunde ta dig i min famn och hålla om dig och berätta för dig att du redan är fin som du är! Det sa du ju själv tom, att du inte brydde dig förut.. Varför ska du då operera sig för att vissa andra ska tycka att du är fin? Tycker det skulle vara helt ok om du gjorde det för att du själv tyckte att den var för liten, men inte nu när du gör det för andras skull.

  Snälla du vänta med denna operation! Tänk på det i 1-2 år, och om du fortfarande vill göra det då, så kan du väl göra det..

  Och en annan sak, du har en fin rumpa! Min är mycket plattare än din, och den duger ändå! Kram

 • DU KOMMER ÅNGRA DIG STORT KISSIE!!

  Snlla snälla operera inte rumpan!! Jag har en stor och fast och fin rumpa som alla ger komplimanger för vilket verkar jätte bra men så inihelvete heller!!
  + med stor rumpa
  + Många killar stirrar
  +Den är stor

  – med stor rumpa
  – Alla jeans storlekar är små över rumpan och stora över benen
  -Går inte att köpa byxor online måste provas först.
  – Dem enda egentliga sköna byxor är stora pösiga byxor där rumpan inte syns alls
  -Enda stället du kan köpa jeans på är på affärer där dem kan sy in dem åt dig
  – Rumpan väger mycket så man tror man väger svin mycket och börjar vikthetsa men igentligen är det rumpan som man inte kan göra nått åt.
  – Bristningar, Stora tydliga bristningar på sidan av låren så dem syns när man går i bikini och överst på skinkorna så dem syns så fort man böjer sig ner.
  -Höft ont. När man har en större rumpa så sliter det mer på höfterna. Har själv mycket ont i mina höfter
  – Man får dåligt självfötroende pågrund av att alla ens trosor ser skit stora ut.
  – Utomlands får man snuskiga komplimanger om din rumpa ibland får du även en liten smisk på rumpan.

  Kissie jag är så sjukt avundsjuk på din rumpa. Det enda du får är lite mer uppmärksamhet av killarna. Det inkluderar även vissa 60+ män kommer och slår en på rumpan om man har tajta jeans.

  Vill du fortfarande ha en stor rumpa?

  • Anonym

   Haha va dum du är, de är rena drömmen ju hehe.. blir stolt när jag går in i en affär och ber om storlek M/L i bikinitrosan t.e.x. blir mer stolt när dem blir små haha 🙂

 • claudia

  Din röv är redan stor, kissekatten! Problemet är inte storleken på din röv, utan det sitter i din självkänsla. Utan en bra självkänsla så är det klart du känner dig risig av sånt folk säger för att provocera dig. Dem gör det för det biter på dig, för ingen blir så glad som de där idioterna som säger alla dem här elaka sakerna till dig, som när du visar att du blir ledsen genom att springa till läkaren och opererar om dig.
  Du behöver sitta några sessioner med en terapeut och reda ut vad det här bottnar i, när du rett ut det så kommer inga kommentarer i världen bita på dig.

  Jag är själv vegan och jag har f*n inte mer än B- kupa och mina revben går att räkna när jag tar ett djupt andetag och min röv är liten, och jag har fått höra så mycket om min kropp genom åren, men det biter inte på mig för min självkänsla sitter inte i min kropp.
  Jag är så glad över att jag har en kropp som fungerar en stark och välmående kropp!
  Tänk på allt du gör bra och bygg upp dig inifrån så ska du se dem det där andra spelar mindre och mindre roll tills det inte tar någon plats alls.
  Folk kommer alltid prata om andra och säga saker, man kan tyvärr inte ändra på det utan det enda man kan ändra på är hur man förhåller sig till skitsnacket. Din lösning är ingen lösning, det är bara en quick fix, för när du gjort rumpan så kommer dem hoppa över till nästa kroppsdel, ska du operera den också då när dem hållt på tillräckligt länge.

  Du är bättre än dem och låt dem inte äga din kropp, den är din och inte deras!

  • shosho

   Det här är precis vad jag ville säga och du skrev det så perfekt! jag förstår inte varför vi inte kan uppmuntra varandra till att tycka bra om oss själva, varför ska vi alltid vara så negativa ? Varför kan vi inte tala om för varandra att vi är fina som vi är. Det ställs så höga krav på kvinnor idagens samhälle och vi alla ä medvetna om det. I Stället för att hålla ihop och visa att inget kan trycka ner oss så är vi emot varandra och jag förstår inte hur folk kan vara så hemskt elaka. Jag mår dåligt av att se andra påverkas av andras elaka åsikter och kommentarer. VI MÅSTE LÄRa OSs VARA STARKA !!!

 • Unknown

  Usch hemskt det skulle vara o få känna på en fejkad rumpa nej tack!!! naturligt rumpa alltid bäst säkert fler tycker som mig. Sluta upp med dessa dumheter o skit i vad folk säger om dig ,att du orkar lägga energi på idioter på internet som knappt vet vem du är.

 • Annika

  Men herregud,alla människor är olika,en del har stor rumpa en del mindre beroende på vår kroppsform bla. Du kan väl inte mena på allvar att du ska operera rumpan,du har en väldigt nätt kropp förutom brösten men dem är ju inte äkta….fattar inte ens hur man vågar lägga in rumpinplantat när man sett alla skräckhistorier med komplikationer…nej snälla gör det inte!

 • Shosho

  Hej Kissie!

  Jag läser din blogg varje dag , jag har aldrig kommenterat och detta är min första gång:)
  Jag ville bara tala om för dig att jag känner mig besegrad av samhället på så sätt att jag inte känner mig duglig alls. Min kropp passar inte in i folks ideal av vad som är vackert och sexigt. Jag är naturlig smal, väldigt smal , med C-kupor och liten rumpa och jag har aldrig känt behov av att ändra något med mig själv eftersom jag var väldigt inställd på att aldrig låta någon människa påverka min självkänsla och mitt självförtroende. Jag var medveten om hur median manipulerar oss till att tycka och tro som de vill att vi ska göra och jag var inställd på att aldrig vara ett av dessa offer som blir hjärntvättade. Men idag jag kan jag erkänna att jag blev besegrad och att jag, trots min styrka, lyckades förlora min personlighet. Jag vill att du vet att 98% av dina läsare är inte nöjda med hur de ser ut och det är inte fel! Det är normalt , och jag tycker vi borde uppmuntra varandra till att må bra över oss själv, vilket du har lyckats göra så många gånger i din blogg. Fortsätt med det. Visa dina läsare att det är okej att inte passa in och att man inte alltid behöver passa in. Du har turen att fixa de fel du tycker att du har men de andra har inte den möjligheten. Ska vi som inte kan fixa våra fel sitta och deppa över hur vi ser ut ? Jag har också en liten rumpa och vet du vad ? fuck alla som säger att en liten rumpa inte är fin! Din kropp är fantastiskt fin för du tar hand om den! och det är det viktigaste , du behöver inte operera för att visa en poäng eller för att folk ska tycka du är perfekt. Du är redan perfekt. Jag hoppas att du tänker över detta ordentligt och tänk inte på hur det påverkar dina läsare för det är inte det viktigaste här. Tänk på hur det påverkar dig som person. Hur mycket det säger om dig som person. Bevisa för dig själv att du inte tänker besegras av andra utan att du är du och inget ska påverka ditt självförtroende!

 • mel

  din rumpa är din rumpa och du bör ej göra det för andra! du är redan fin som det är och det är bara ditt självförtroende du behöver bygga upp! var stark och gör aldrig något du int vill

 • Anonym

  Hej Alexandra.

  Jag har Följ din blogg sen du började och
  Jag har sneat på dig och tyckte att du är en bitch
  osv, men jag var bara avundsjuk på dig för att
  Jag förstod inte varför du fick så mycket
  uppmärksamhet? Jag hade ingen anledning och
  hatar dig men jag gjorde det ändå för att de andra
  hatade dig. Plus det var ”inne/hets” och hatar dig på
  Den tiden.

  Wow vilken ung stark kvinna du har blivit efter alla dessa år
  och alla starka Människor eller ALLA människor har någonting
  som dom är osäkra på. Så jag tycker att du ska väntar med och ändra på din rumpa. Det är inne just nu med stor rumpa men tänkt
  om stor rumpa är ute nästa år? Låt inte en trend och hetsade
  Människor förstör din syn på din kropp. Jag vet att det krävs
  1000 tals snälla kommentarer för att får en och mår bra men det
  räcker att en enda person fäller en elak kommentar så är
  1000 tals snälla kommentarer som bort blåst.

  Du har kommit så här lång Alexandra låt inte okända
  människor dom du inte känner eller har en aning om vem
  dom är förstöra dig med 1 elak kommentar. Viktigaste vad dina
  Vänner tycker och tar åt dig fina saker som folk säger till
  dig istället…

 • Malin

  Jag är päronformad, smal upptill, liten byst och breda höfter med stor rumpa och har alltid önskat mig en kropp som din med en liten fast ärtig stjärt. 😉 Jaja men det är min åsikt. Känner du som du känner så är det såklart upp till dig men jag hoppas du verkligen tänkt efter ordentligt. Det verkar som vi tjejer alltid vill ha det vi inte har. Har man lockigt hår så vill man ha rakt, har man blå ögon tycker man det är finare med bruna osv.

 • Karin

  Haha ni som kommenterar, det är ingen av er som fattar at hon skriver såna här inlägg för att provocera? Men det funkar ju uppenbarligen, folk går på det!

 • Zara

  Fina, fina Alexandra! Du är otrolig och bra oavsett vad du gör med DIN kropp. Kom ihåg det. 🙂

 • missi

  jag har en stor rumpa och jag önskar den skulle vara mindre. känns som alla stirrar när jag går i mjukisbyxor .
  inget fel på din. ^_^

 • Ellinor

  Det är synd att du ska behöva känna på det här viset, och det är så sjukt att det finns människor som mår bättre av att klanka ner på andra. Du säger själv att du brukade vara nöjd med din rumpa, att du inte ens tänkte på den. Jag vill säga att jag har själv haft skönhetsoperationer gjorda, så som bröstförstoring och en laserbehandling för att ta bort hår på låren. Jag var nöjd med mig själv, men människor runt omkring mig kunde inte låta mitt utseende vara just ”mitt” utseende. Jag fick jämt kommentarer både från människor jag litade på men också från helt andra ställen, och jag kunde inte värja mig. Jag gick igenom operationen, och ja, jag mår bättre över mig själv. Men vad jag insåg var att jag mådde bra mycket bättre när jag flyttade bort från mitt hemland, och slutligen när jag flyttade från storstäderna och bosatte mig på landet, långt från ytlighet och giftiga relationer. Jag har inte sminkat mig på år, jag har slutat färga håret och jag klär mig efter humör och lust. Jag har börjat träna igen efter en alldeles för lång paus på flera år efter bröstoperationen, för jag var rädd att skada mig, och nu när jag märker hur träningen ger resultat, så stiger också min självkänsla. Jag tänker inte tala om för dig vad du borde göra, det är ditt liv och du gör som du vill, men från vad läst så är det andra människor har påverkat dig och fått dig att må dåligt över dig själv, och jag vill bara påpeka att du är fantastisk. Jag har läst din blogg i flera år, och jag förstår att du vill sälja en produkt, men det är tydligt att du är så mycket mer än vad du vill visa. Du är en smart tjej, smartare än du vill erkänna, du har något speciellt, du har ett driv. Det är lätt att trivialisera det, men faktum är att det drivet är ovanligt, det gör dig till något speciellt och människor är attraherade av det. Vad jag vill säga är att jag önskar att du omgav dig själv med positivitet och goda vänner som får dig att känna dig som du borde, som en vacker, intelligent och stark kvinna. För det är vad du är. Och inte på något vis ska det associeras med ”förebild”, den pressen kan du kasta åt sidan, men ta tillvara på dig själv. Du är värdefull.

 • Hej

  Jag hade redan fin rumpa men fått en musklös rumpa på 5 månader. Du har ganska liten rumpa men du kan träna den då

 • Frida

  men sen har ju du Kissie var en duktig påhejare FÖR sånna ideal och FÖR perfektion, verkar som att du trampat ner i en egengillrad fälla.
  Hoppas ändå att det löser sej och att du kan lösgöra dej, men du kan ju inte skylla på samma ideal som du förespråkar

 • oj

  Jag är för operationer och om man själv inte känner sig bekväm med en kroppsdel tycker jag att det är bra att man kan ändra ifall man vill men om du vill ändra din rumpa för att andra ska bli nöjda så känns det onödigt. Men go for it om DU vill ha en större.
  Kram en 15 årig tjej.

 • anonym

  Men lilla du Kissie, de är inte konstigt att du har en så liten röv, du äter ingenting nästan.. Sen så är de från olika från person till person vart allt fett samlar sig, mitt fett samlar sig mycke vid röven vilket gör att min rumpa ser större ut, o att jag till o me e lite kurvigare än andra. VIll man ha en fet röv måste man äta mycke o kanske träna några gånger i veckan, inte VARJE jävla dag.. annars får du ingen röv.. O om du gör de här för o provisera så säger jag ba.. du har sjunkit lågt, för de finns folk som läser din blogg o verkligen tar åt sig, men men..

  • Sofie

   Din kommentar irriterar och trör mig något otroligt mycket!
   Riktigt vidrigt att du sitter och klankar på hennes kropp, jag är ganska säker på att hon äter bra, det har Jon ju dess utom skrivit innan och även om hon skulle börja äta mer så betyder inte det att hon skulle får en fylligare rumpa. Jag åter t.ex normalmycket men allt fett sätter sig på midjan och låren (inte rumpan!) jag antar att jag har ungefär samma kroppsbyggnad som Alexandra .

   Det finns inte eller något lågt bakom Alexandras inlägg, bara bara samma osäkerhet i sig själv som bakom din kommentar. Du verkar inte heller tycka om dig själv eller din kropp eftersom att du lägger ner tid att klanka på någon som faktisk är helsosam och tränar.
   Hoppas du ändrar din uppfattning och vågar inse att alla har olika förutsättningar till att få den kropp som de vill ha, alltså vissa behöver träna några gånger i veckan, några behöver träna varje dag och om man inte är byggd med en stor rumpa så har man valet att lägga sig under kniven och det är inget som någon har rätt att klanka på!
   Kram 🙂

 • fia

  Jag tycker de har en jättefin rumpa!!! Tycker inte du behöver lägga in nått där! Ha det bra o sköt om dig!

 • Hanna

  Jag tycker du har din rumpa proportionerligt
  Till din kropp! Och större än många andras dessutom.

 • Gör större rumpa NUUUUU!!! :D

  Du skulle bli så fin i stor rumpa!!!!! Mums hahah 😀

 • Kristina

  Serious question, why haven’t you given heavy weightlifting and a diet change a go? Sure, if you want surgery then go ahead, but it’s a really big step to take when you could achieve your dream butt in other ways. I’ve seen truly amazing results from girls who started squatting with heavy weights and focusing on their diet, which doesn’t just mean eating a certain amount of calories, but also ensuring you get the right balance of protein, fat and carbs. I don’t know if you have a fear of gaining weight in order to gain muscle mass (I think you wrote a post about bulking a while ago), but honestly, if I were you, I’d start lifting heavy and look into my diet. Hell, you’ve got a personal trainer already, maybe you could get started with a nutrition expert, too? It’s less drastic than surgery, that’s for sure.

  No matter what you choose to do, good luck!

 • agnes

  Låt aldrig folk styra över dig!
  Gör ingen förhastad plastikrumpa pgr av alla dumt folk som komenterar!!
  Du duger absolut som du är och mycket därtill!
  Du är en stor förebild för mig och många där ute! Kärlek till dig, och kom ihåt låt aldrig folks kommentarer styra dig!! Kramar 🙂

 • Malin

  De är ju lite roligt hur mkt ideal förändras. Minns när de var ”inne” att man skulle ha en platt rumpa, idag är de helt tvärt emot.

  • Åsa

   Platt rumpa, gap, inga bröst alls, bröst, så tacksam att jag inte påverkas utav sådant utan skrattar hejdlöst istället och tappar hakan 😉
   Men så är jag äldre, föddes på 70 talet. Våra värsta problem var om man var poppis eller inte, eller om vi hade rätt märke på kläderna. Dock var det Gul & Blå och inte Loui Vitton osv..
   Kram på er töser där ute i etern..
   Bli unika det är sååå mycket ballare 🙂

 • Linn

  Tycker din rumpa är fin som den är 🙁
  Tycker inte alls du behøver förstått den och iaf inte för att bevisa något för någon eller göra andra nöjda.. Din rumpa är fin! Kissie, DU ÄR FIN och så är det bara! Tyvärr finns det folk som alltid ska ha något att orka ut och klaga på och tyvärr är det många av dem som är avundsjuka.. *suck* 🙁

 • E

  Vänta ska du seriöst göra rumpinplantat?…. Ja brösten kan jag förstå. Dom går inte att få så mycket större på något annat sätt än plastikoperation, men rumpan? Varför tränar du inte bara och äter rätt? Tro mig, det går. Är själv väldigt smal och inte mycket former. Men jävlar vad min rumpa har ändrats sen jag började träna. Tycker inte du borde göra något hastig beslut :/ en vältränad äkta rumpa ser ju så mycket bättre ut! det är bara lata idioter som skaffar sådant, tyvärr.

 • hej

  Om inte du kan lära dig att älska dig själv som du är lär ingen annan göra det heller. Du har mycket press som kändis men det är på tiden att du slutar vara osäker! För du kommer aldrig bli helt nöjd, alltid hitta nya skavanker, snart kommer du operera dina ögon för folk säger att de ser små ut. Varje gång du går upp på morgonen se dig själv i spegeln å tänk att du duger och är fin å unik precis som du är just nu, annars kommer du aldrig göra det i andras ögon.

 • linda

  Jag har tränat i 1 å aldrig tränat innan, lika smal som dig, men du tränar du ben o rumpa en gång i veckan i 4 månader hårt så lovar jag att du får din rumpa. Nu har jag tränat i 1 år och den blir större o större för varje gång.
  Tro mig det kommer inte kännas så jävla bra o sitta ner o ha inplantat i röven det tror inte jag, tror du kommer ångra dig.
  Då kan du lika bra lägga pengarna på något annat kul, förstår att du mår dåligt över din rumpa.
  Men vi alla e aldrig nöjda med vår kropp oavsett hur smala eller stora bröst vi har.

  O alla vältränade killar med stora armar inte ens dom e nöjda.
  Så tänk dig för vad du gör, det är ditt val o klart man stötar dig till 100 proc oavsett vad du gör,
  men bara tänk en extra gång, för du kan träna dig till den. Det är jobbigt o träna med, men så är det i livet vill man ha något så får man
  slita för det. Om du inte hade haft pengar till det tex då hade du ju fått välja den hårda vägen o träna 🙂

  kram på dig <3

 • jennie

  Hur mycket kostade det för dig att göra bröstimplantat? Väldigt sugen på att göra det för att få lite större och fastare bröst, trivs verkligen inte i mina 🙁
  Och hur mycket kostar det ungefär att göra rumpimplantat?

  And btw, bry dig inte om vad andra säger nu om detta med att du ska fixa din rumpa. Det är din kropp och du bestämmer.
  Kvittar vad man gör, kommer alltid finnas någon som kommer kritisera en, so do whatever you want Girl! ;D
  Gooo kissie!

 • Anna

  Kissie, att förändra ens kropp via operation kommer endast göra allt värre. Att du tar åt dig av kommentarer att folk tycker din rumpa är platt är just problemet. Om du ser från deras synvinkel så säger de trots allt det här för att de vet att du ska ta åt dig, att du ska reagera och bli förödmjukad. Låt dem inte få den chansen! Som kvinna är du mäktig som vet att dessa människor endast är idioter som själva mår dåligt över hur de ser ut.’

  Alla människor har någonting de skäms över med sin kropp, jag har t.ex världens krokigaste näsa som jag fick av min farsa. Jag ville också ändra på mig och rätta till skavankerna, men sedan insåg jag att; den här krokiga näsan är trots allt jag, en del av min identitet och en del av mitt ursprung. Och det är det som gör en människa riktigt vacker. Snälla gör inte din kropp förfalskad för det är trots allt inte du, Kissie.

  Valet är ditt om du vill ändra på din kropp. Tänk efter bara, är det verkligen vad du vill… Att dessa människor ska vinna och skada dig ännu mer efter du genomfört operationen?

 • Josefine

  Känner detsamma som du. Tänkte aldrig på min rumpa förut, men nu är det de först jag tittar på i spegeln när jag provar kläder…
  Innan skulle man ha stora bröst, nu är det stor rumpa som gäller, men hur jäkla lätt är det om man inte är byggd så lixom?

  Man mår bättre när man känner sig fin & om du vet med dig att en större rumpa kommer göra dig gott så tycker jag att detta är det absolut bästa för dig att göra. Folk kommer snacka oavsett! Kram

 • Medina

  Vill ge dig ett tips bara. Om din rumpa inte växer mycket fastän du tränar den mycket så kan det bero på att du har ett för dåligt intag av proteiner etc. Men jag vet också att du är väldigt fixerad på att vara smal etc. Men äter du kycklingbröst, bönor, ris, fisk osv och äter det mycket så kommer du se bättre resultat. Eftersom dina muskler kan inte byggas på utan att du ger dem näringen de behöver. Proteiner är praktiskt taget som anabola för musklerna. Var jättesmal innan, åt jättemycket, men sen ändrade jag min diet och började äta mer proteiner och grönsaker, samtidigt som jag började träna och min rumpa är gigantisk nu haha.. Dock är jag plattbröstad så man kan tyvärr inte ha allt..

 • Karl

  Jag tycker du har en mycket läcker stjärt! Men du vet vad de säger, smaken är som baken, delad. 😉

 • Vad spelar det för roll?

  Du har inte en liten rumpa, klart att du inte har samma oproportionerliga bakdel som t.ex. Kim Kardashian men det är sällan någon som har. Skulle nog snarare säga att du behöver uppsöka en psykolog haha, det beteende du försökt avvisa angående dina bröst har nu visat sig igen på din bakdel vilken jag personligen tycker är ganska perfekt med tanke på hur liten du är annars.

  Det känns som din osäkerhet tar ut lite för stor makt över dig när du börjar operera dig kors och tvärs, speciellt när det gäller kroppsdelar som andra (som inte bara vill vara elaka) faktiskt tycker är nästintill perfekta. Ta det från någon som egentligen inte tycker om dig och är upprörd över vilken förebild du är för min lillasyster…

 • asslover

  Plattröv är ju äckligt!

  IT’S 2014 THE YEAR OF THE ASS!! HELLO?!?!?!??!?!?!?

 • sandie

  Omg, snacka om att vara osäker när du opererar rumpan för att andra tycker att den är liten?!

  Inget ”jag gör det för mig själv” här inte iaf 😛 HAHA

 • Nettan

  Din rumpa passar in på din kropp. Du kan ju inte ha större :O
  Blir ju helt oproportionerlig då. Så var nöjd med dig själv och sluta lyssna på dåliga kommentarer.

 • Matte

  I like your ass! 🙂

 • Millan

  Jag har aldrig kommenterat i din blogg förut eftersom nivån här ofta är ganska låg. Jag känner mig för gammal och ”mogen” med mina 27 år 😉

  Men, jag blir jätteledsen när jag läser det här inlägget.
  Jag anser att det helt upp till var och en att besluta vad man vill göra med sin kropp, dvs operationer, tatueringar med mera. Men när man väljer att kirurgiskt åtgärda något, som oftast lämnar permanenta spår, för att man känner sig nedtryckt av andra – då är det av helt fel anledning. Tyvärr genomlyser denna känsla hela detta blogginlägg.

  Att förstora din rumpa kanske gör dig gladare, för stunden. Ideal ändras, ens egen kroppuppfattning ändras (vänta du bara till du kommer upp över 25 år) och man mognar psykiskt under en längre period än vad man först tror.

  Jag har och har alltid haft små bröst (a-kupa). Jag har hatat dom och ville under många år göra något åt dom. Nu är jag som sagt 27 år gammal och jag ägnar inte en tanke åt att reflektera över storleken på mina bröst, för vad spelar det för roll egentligen? Jag har så mycket andra drömmar och prioriteringar att mina bröst bara är en liten meningslös detalj.
  För bara några år sedan hade detta låtit sjukt i mina öron, men som jag skrev så mognar man under många, många år och lär sig att acceptera att saker är vad de är.

  Istället för att fokusera på mina små bröst har jag valt att skaffa ett stabilt förhållande, en utbildning och ett jobb jag trivs med. Nu drömmer jag om familj och hus med allt vad det innebär. Vad har jag för nytta av stora bröst i allt detta?

  Alla är vi mer eller mindre ytliga, och det är helt okej att vara ytlig emellanåt. Men, att göra en kirurgisk korrigering bara för att trångsynta personer trycker ner och förstör, det är FEL! Du ska göra den ENBART för att du själv vill.

  Jag skulle faktiskt ge rådet att prata med någon professionell innan detta beslut, för det sitter mer i huvudet än vad man tror.

  Hoppas att du tänker över ditt beslut riktigt noga och väljer att göra det som du innerst inne själv vill. Lycka till!

  • Josephine

   Håller verkligen med dig! Jag är rätt ung och har haft en del osäkerheter som tonåring framförallt, det finns alltid nåt litet vissa dagar men i det stora hela är jag nöjd med mig själv både på utsidan och insidan & fokuserar på annat viktigare än det ytliga – hälsan! Att jag och mina nära mår bra.

   Jag tål verkligen inte människor som lever bara för att trycka ner andra och kommenterar anonymt, förstår inte meningen med det alls. Att man kan må så dåligt över sin egna självkänsla och tar ut det på andra människor som är offentliga). Hur ska det få någon att må bättre? Håll det för er själva istället för att skriva elaka saker och gå i terapi känner jag.

   • Millan

    Jag har också haft mycket problem med osäkerhet kring mitt utseende, framförallt min vikt, trots att jag hela mitt liv varit underviktig. Allt detta har grundats i vad jag trott andra tycker om mig och jag har fått mig själv att må dåligt. Detta tänk finns kvar och kommer förmodligen alltid göra det till viss del, men jag inser nu att det är så ovärt att lägga energi på det när istället kan fokusera på att må bra.

    När jag läser min första kommentar nu efteråt ser jag att det låter som att jag nu blivit gammal nog att sluta bry mig och därmed låter min kropp förfalla, men så är det INTE.
    Jag tränar, äter nyttigt och tycker om att känna mig fin, men skillnaden nu är att jag gör det för min egen skull.

  • Andrea

   27 år ung skulle jag säga :-*

   Bra skrivet! Känner igen mig i det där 🙂 men har likt dig gått vidare.

  • Lillabus

   Mycket bra skrivet, håller absolut med dig. Kanske för att jag är precis lika gammal själv.

 • annis

  Men orka.Skaffa dig ett liv istället för att sitta hemma framför kameran o posa hela tiden.Utseendet är INTE allt.Blir så trött o ledsen när jag läser dina inlägg som bara handlar om att äta pyttelite,träna jättemycket samt fixa naglar o hår.Vem fan bryr sig om hundra år.Livet är för kort för att ägna så mycket tid o energi åt sitt utseende.Tack o hej från mig.

  • Men hallå..

   ..hennes blogg handlar ju om utseende, träning, hälsosam mat, skönhet osv. Och ja, klart hon måste ta bilder på sig själv och annat, hon är ju bloggare? Om du inte är intresserad av dessa ”ämnen” så behöver du ju inte läsa hennes blogg. Som du sa själv, ”vem bryr sig”…
   Tack och hejdå 😉

 • Maria

  Om du är seriös med det här tycker jag verkligen att du ska tänka efter ett varv till.

  Det finns ett betydligt sundare, billigare och snyggare alternativ – nämligen träning. Jag har förstått att du redan tränar en del, men kanske inte tillräckligt eller med rätt upplägg.
  Jag har av naturen en otroligt platt rumpa, på gränsen till obefintlig. Men med en målinriktad träningssatsning har jag byggt en ganska imponerande och välformad röv, om jag får säga det själv.

  Jag tvivlar inte det minsta på att du skulle kunna göra samma sak, säg till om du vill ha tips på övningar och upplägg. Då slipper du riskerna med en operation, osäkerheten kring resultatet och får en lite starkare och friskare kropp på köpet.

 • Isabelle

  Så sorgligt med tjejer som dig som inte fattar vad livet handlar om, någon dag kommer du också växa upp och inse att allt inte handlar om utseende. Man undrar bara när eftersom du inte längre är 15 år….

  Det lustiga är att anledningen till att folk kommenterar ditt utseende så mycket är förmodligen för att du själv gör det hela tiden. Allt du pratar om är yta vilket gör att du inte blir något annat än ett skal, om du bara hade mer att fokusera på i livet så skulle du säkert må mycket bättre.

 • Kenta

  Fåfängan vet inga gränser.. det är tydligt.

 • sandrella

  Bry dig inte om vad andra säger vet att det är lättre sagt än gjort… Men älska dig själv det är nyckeln till allt Alexandra du fin exakt som
  du är :-))

 • LH

  Intressera dig inte för vad andra tycker.
  Om du frågar mig så har du en perfekt rumpa.

 • Emilia Gustavsson

  Jag tycker du är perfekt precis som du är! Du har en otroligt vacker kropp. Lyssna inte på all hat du får. De är bara avundsjuka! För du
  har verkligen en dröm kropp! Så skit i haters, du är så mycket bättre än dom! <3

 • Malin Andersson

  Din rumpa är perfekt som den är, du behöver inte en större!

 • karin

  Du ser redan fantastisk ut! Om du ska op nåt mer ska d bara vara För din EGEN skull, ingen annans.
  Låt dig inte påverkas, du är ju en stark självständig kvinna!

  /K

 • Michaela

  Jag tycker verkligen INTE att du ska göra något med din fina rumpa, det är ju bara löjligt att du har blivit så blind av media och avundsjuka människor som kommenterar och gör allt för att du ska ta åt dig och må dåligt. Det är inte rätt på något sätt! Du ska vara stolt över din kropp Alexandra, du är så vacker som du är och du behöver inte ändra något.

 • Sara

  Du får inte låta dom vinna (haters). Du är en förebild för många unga och då tycker jag du ska bygga upp din självkänsla och visa hur du ändrade dig mentalt genom att jobba på din självkänsla (inte självförtroende det är inte samma sak). Skitsamma i den där rumpkonsultationen och lägg tid på din självkänsla. Du är fin som du är. Kram

 • Anonym

  Kolla vad vi tycker om kissies implantat !

 • Anna

  Jag är äldre och måste säga ngt om detta.. Jag är lång smal ”en planka” med väldigt små bröst och en ”afrikan” rumpa som först NU blivit mode.. När jag var ung var det stora tuttar o liten kylie minogue rumpa som gällde.. Alltså gjorde jag bröstförstoring.

  Nu efterhand fattar jag att man kan inte gå efter varenda tids ideal.. Tänk om det var mode med en liten arsle skulle du ändå vilja ha större? Och om man har ”too much” dvs stort hår, plutläpppar stora bröst stort arsle blir det för mycket o det blir inte snyggt mer.. Tänk på det. Kan bli en tid då du vill se naturligare ut, jobbigt att då plocka ut både bröst o rumpa.

  Tex nu tror folk att jag gjort silikon i rumpan då jag även har för stora bröst för min smala midja.. Önskar att jag varit nöjd med min rumpa o låtit bli förstora brösten som även var skitfina bara små.
  Bryr mig egentligen inte vad kissie gör men ett råd till alla jätteunga tjejer som tror nu att detta är normal o ska ta efter o sen ångra sig.
  Vilka supermodeller har egentligen ”allt”? Ingen det är ju de individuella avvikelser tillsammans med vackra drag som gör de vackra!

 • Dd

  Lägg av!
  Din rumpa är så jäkla snygg och passar din kroppsform som
  handen i handsken. Jag tror att 99% av dom som
  läser denna blogg skulle dö lyckliga om dom hade hälften
  så fin rumpa dom du har.
  Var stolt över den du har nu, istället för att experimentera
  och ngt går galet fel.
  Hoppas verkligen du inte har Kim K som förebild
  gällande röven, för att den bruden har a LOT junk in the trunk…
  Inte sexigt ngnstans.
  Var stolt!!!

 • Linnéa

  Din mage är sååå snygg!

 • Karin

  Ta av dig offerkoftan Alexandra för du är tamefan patetisk!
  DU om någon bidrar till skönhetshetsen och eftersom du verkar vara väl medveten om hur det påverkar dig kan du inte skylla på att det är någon annas fel att du är så SJUKT JÄVLA UTSEENDEFIXERAD!
  Du mår ju uppenbarligen inte bra mentalt och innan du löser den biten kommer du aldrig att bli nöjd, du kommer alltid att hitta någon liten skavank som kan rättas till och göras bättre.

 • Hanna

  Sluta förstöra dig mer än vad du redan har gjort. Plocka ut implantaten i pattarna ist så du ser ut som folk. Efter det kan du söka proffesionell hjälp med hur du mår.

 • Anonym

  du har en bra röv.

 • Anonym

  NEJ! Alexandra jag är idag en 34 årig 2 barnsmamma. Men när jag var 20 år var jag smal som en sticka o precis då kom Jennifer Lopez rumphetsen. Jag kände sååååå okvinnlig o snarare som en tonårspojke. Trodde aldrig i mitt liv liv att jag en dag skulle få en plutig äppelrumpa som fick komplimanger varje dag för att den var så vältränad o fast. 6 månaders intensiv styrketrä i g med tung benböj, utfall, dynamiska utfall, ”sitta” 15 min mot väggen, stå på alla 4 o sparka uppåt o hoppa grodhopp mm… varenda dag! Efter ett halvår så fick inte jag upp mina jeans 24″ i midjan över rumpan. Innan satt det ALLTID löst över rumpan o jag skämdes som in i helvete. Jag fick världens självförtroende på köpet dessutom. Ge träningen en sista chans☺. Jag gick även på bodypump pass 60 min varje DAG! Lovar, garanterar att det funkar o resultatet är 100 gg finare o naturligare än implantat. Som sagt även självkänslan <3

 • heddi

  Det var inte meningen att kommentaren skulle bli anonym; )

 • Emelie

  Du är helt kävla perfekt och du har varit min förebild sedan 2011!
  Stay strong<3

 • Rebecka

  Men snälla Alexandra!
  Det är inget fel på din rumpa,tyck om dig som du är!
  Det är i huvudet problemet sitter,du tänker för mycket på vad andra tycker och tänker om dig!
  SKIT I DET FULLSTÄNDIGT!
  Du måste lära dig älska dig själv och din kropp,folk som säger att du ser ut si och så är bara avundsjuka.
  Be dem dra åt helvete,och be dem titta sig själv i spegeln!
  Ingen är perfekt!
  Detta snacket om att jag inte duger är tröttsamt,JO du duger som du är, och det göra alla vi andra också!

 • Isabella

  En före/efter bild på en tjej (Caitlin Rice) som från början inte hade så mycket där bak till att få en större röv tack vare tung styrketräning.

  http://www.girlswithmuscle.com/images/full/268561409.jpg

 • Anonym

  Gör det inte!! Din rumpa är ju skitsnygg!! Du ska inte bry dig om alla blinda idioter som inte ser att den är jävligt snygg! Du behöver liksom inte ha tre meter rumpa för att duga. Du är bra som du är

 • Alva

  Lyssna inte på idioterna som säger att du är platt. Okej, jag vet, det går inte att inte ta åt sig sådana kommentarer. Mina vänner säger också att jag har en platt och liten röv. Och dom gör mig jävligt ledsen. Men vafan? Varför ska de bry sig om du var en liten hängig röv? Eller liten fast röv? Eller stor fetto-röv med 99% FLÄSK? eller stor fast rumpa? Att ha en stor röv är bara en modegrej. Vem vet, om några år kanske det är mode med en liten fast röv?
  Din kropp är ju skapad för den rumpan du har. Och alla är skapade olika. Alla är inte skapade att ha en naturligt stor rumpa som är idealet just nu. Men ideal ändras från år till år.
  Jag ska naturligtvis inte bestämma vad du ska göra, det är din kropp. Men för ditt eget bästa så ber jag dig att verkligen tänka igenom en gång till!

  PS. Dina ”haters” kommer alltid att hitta fel på dig. Även fast du försöker reparera alla ”fel” så kommer de hitta nya

 • Johanna

  Träna istället! Squats, squats, och lite mer squats. Rumpen lyfter och blir askalas! Inget fel på ditt ass, kör hårt med träningen istället! 🙂

 • Sanna

  Hej kissie! första gången jag kommenterar på din blogg men du är otroligt vacker! Jag är 18 år och kommenterar på din blogg men jag tycker detta med skönhetsoperationer är tragiskt och få efterlämnande ärr på kroppen 🙁 att ha en vältränad rumpa är både bra för att inte belasta ryggen 🙁 men ett implantat borde belasta ryggen, det är ingen muskel som tränas . jag är just nu väldigt otränad platt och hängig rumpa men vem bryr sig? Jag vill fåsikta mot ett mål och alla mina pengar lägger jag till mitt körkort och framtid. Tänk dig om du tränade upp din rumpa så skulle du sparat dom pengarna till fler fina kläder men dom sakerna du vill ha har du lagt i din rumpa rent ekonomiskt!

  Jag har blivit måddad över min kropp men stark har jag blivit. Dom som har mobbat mig har respekt för mig! Man är svag om båtarna kan ändra på en! Kämpa emot och för dig så är kommentarer en del av ditt jobb orkar du inte då kanske du ska blogg pausa ett tag? Lycka till och kram! 🙂

 • Emma

  Hej! Jag måste bara säga, du gör inte alla tjejers själförtroende där ute bättre genom att operara dig, och om du vill ha en större rumpa, så tycker jag att man ska kämpa för det. Du får gära vad du vill, men dethär hade jag inte väntat mig! Tycker du är asball ibland, men just nu blir jag jäkligt förbannad på dig för att du måste vara en i mängden som MÅSTE se perfekt ut, om det så ska kosta hela din personligeht!

  • dansös

   Bra där tjejen! Du verkar vara en bra förebild! Fortsätt så! Blir tårögd av din kamp och styrka, har själv blivit mobbad då förstår dig! Styrka sitter främst i psyket, men många tycks felaktigt tro att den sitter i fysiska attribut.
   Som någon också skrev tidigare, trender kommer och går, förut skulle man inte ha någon rumpa, som tex Samantha Fox med gigantiska bröst, men en väldigt lätt liten rumpa! Och tex Brook Shield , eller vad hon hette, som hade små nätta bröst. Denna trend med stor rumpa har enbart kommit med USA och deras rap- videos! Så det är enbart pgr av detta denna trend uppstod! Men som tur är låter sig inte alla påverkas av dessa trender! Många män gillar och föredrar ändå nättare rumpor! Det ser även mer ungdomligt ut, och tänk på alla asiatiskor som är nätta och feminina i kroppen som oftast har små rumpor, och är populära hos många män! Ränk även på balettdansöser hur vackra och femenina de ser ut, och hur fina små rumpor de har! Det kan se rätt klumpigt ur med en stor rumpa, inte för att ge någon komplex nu, mer för att jämna ut här. Sedan blir tyngdlagen värre med en större rumpa, vilket leder förmodligen till mer häng med åldern. Har själv alltid haft liten fin välformade rumpa, alltid fått komplimanger av män och även dask på baken av okända( så har inte med storleken att göra, ifall män stirrar på den eller beter sig ohyfsat) gör de har de gjort iaf på min trots att den var liten.( nu är den mer platt) Så tänk på att trender kommer och går, och folk har alltid olika smak, Finns någon för alla!

 • Anonym

  din rumpa är nog det som är sexigaste på din kropp nu menar jag inte att rästen inte är sexigt utan hela du är sexig/vacker men din rumpa är lixom i en annan liga lr va man ska säga

 • Anonym

  Don’t do it!!!!! Din rumpa är hur snygg som helst! / veteranföljare

 • linda

  du är så himla fin som du är!! du behöver inte fixa rumpan.

 • Bea

  Det är absolut inget fel på din rumpa, men det ser ut som att din midja håller på att gå av på mitten? Glöm inte att äta! 🙂

 • Kimmy

  Jag tycker inte du borde göra nåt åt din rumpa. Jag tycker istället du borde lära dig o sluta bry om andras elaka kommentarer. Det är kanske inte lätt men.. dem kommer ändå hitta på nya, så är det värt det? Lär dig älska dig själv som du är istället. För att vara sig själv är den bästa förebilden för andra. Folk som skriver dumheter är bara avensjuka. Sen finns det säkert folk som inte tycker om allt om dig, för sånna folk finns alltid. MEN Jag tror dem har mer liv än att sitta o skriva ner nåt dumt ba för o må bättre själv.

 • meloza

  Jag tycker du är otroligt vacker som du är.
  Vill du fylla ut din rumpa så tycker jag att du gör det.

 • Anonym

  Tycker att det är snyggare med mindre bröst till stor rumpa annars blir det lite ”too much”

 • Anonym

  Hej Alexandra, jag tycker absolut inte att du behöver leva upp till att vara förebild åt alla Sveriges tonåringar. Även om många tonåringar ser dig som en stor förebild, betyder det inte att det är något du valt att vara. Även om allt du gör inte uppfattas som den bästa förebilden för dessa flickor så måste du ändå leva ditt liv som du vill. Det är väl nog så mycket förebild för dom. Att du faktiskt vågar vara dig själv och inte skämmas eller dölja vem du är. Att du sedan råkar vara en dålig förebild för många är inte så mycket att göra åt, det är ditt liv och du väljer vad du gör med det.

  Hur som helst tycker jag det är tråkigt att folk trycker ner på dig så.. Och jag önskar att du inte tog åt dig, men jag förstår hur det är med all denna kritik och påhopp.. Jag hoppas bara att du vet vad du gör. Inte för att du ska vara en bra förebild, inte för att du ska göra dina läsare nöjda så dom håller käften om ditt utseende. Utan för att du själv ska känna sig bekväm med din kropp.

  Jag vill själv operera mig, men jag försöker låta bli. För jag tror inte man blir mer nöjd över sig själv, man hittar istället något nytt att inte tycka om. Och att därför istället lägga energi på att acceptera hur man ser ut kanske är bättre. Jag säger inte att du inte borde göra det, om du känner att det är de du vill så ska du absolut göra det! Men jag ser det mer som en sista utväg.

  Det är omöjligt att hela tiden anpassa sig efter samhällets normer och mode, de förändras konstant. Den enda du ska göra till lags är dig själv. Inte dom som sitter och kommenterar att du ser ut som en planka. Dom kan ta sig.

 • Emma

  Jag blir ledsen när jag läser inlägg som detta. Jag förstår verkligen inte hur personer som skriver hat tänker. Det kanske får dom att känns sig bättre(?) en liten stund men sen tänk igenom det. Är det verkligen värt det när ni ser hur tex. Kissie reagerar? Fast det kanske är det dom vill ha. Dom vill bevisa att dom också har någon typ av makt.
  Jag vill bara krama om dig när jag tänker på alla som skriver hat dagligen. Det är så otroligt onödig.
  Varför? Bara varför?
  Jag tycker du är helt underbar Alexandra. Både din personlighet och ditt utseende.
  Låt inte hatet påverka dig så mycket, det är precis vad dom vill och då kommer dom ju bara fortsätta.
  Jag är för skönhetsoperationer för jag tycker att alla borde få känna att man är snygg och man gillar sitt utseende. Självförtroende är allt.
  Så go for it girl. Operera häcken om du vill. Notera DU vill. Gör det inte för någon annan, gör det för dig själv.
  Själv tycker jag du har en skitsnygg röv, den skulle vara skitsnygg om den var större också. Gör va du vill med din egen kropp men som sagt; gör det för dig själv och inte för någon annan.

  ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡

 • Alice

  Det gör så jävla ont att läsa detta, att min förebild Alexandra Nilsson inte känner sig bekväm i sig själv, att samhället måste alltid ha någon kändis att klaga på.
  Jag & alla av dina ”bra” fans tycker om dig precis precis som du är och det kan ingen ändra på.
  Jag hoppas du läser detta för jag hatar att du ska tänka sådär.
  Du gör ett inplantat om du vill absolut, men du duger precis som du är.
  puss

 • Cecilia

  Det fascinerar mig att kvinnor vill både vara extremt smala och ha stora tuttar + rumpa. Det är även intressant att skylla denna önskan på omvärlden, kultur och liknande… När det egentligen handlar om självbild och självförtroende. Det har inte med media att göra (förutom kanske att Kissies rumpimplantat kommer ge andra tjejer rumpångest…) utan snarare om kombinationen ”för mycket pengar och fritid”. I skuggan av andra problem, allvarliga problem, känns gluteus inte direkt som rätt sak att fixera sig vid. Man måste försöka vara i sin kropp, istället för att betrakta den som ett objekt i behov av reparation.

 • Linda

  Om du någonsin vill trivas med dig själv så måste du sluta lyssna på vad folk säger. Är deras åsikt viktigare än din egen? Efter dina tidigare operationer så borde du ha märkt att folk kommer kommentera lika hatiska efter din operation som innan, fast ur olika insynsvinklar. Jag säger varken för eller emot att du ska göra ytterligare ingrepp, det är din kropp och ingen annans. Vill du göra om ditt utseende så ska det vara för att DU vill det, inte för att andra talar om för dig att du borde göra det.

 • TH

  Jag håller med dig faktiskt.. det är sjukt fegt att anse att du är orsaken till våra ideal. Skulle snarare säga att det är de som klagar på ditt och andras utseenden som bidrar till idealen.. tror att många faktorer har skapat alla jävla ideal men i grund och botten tror jag att det är modellbranchen som gett oss ångest över våra utseenden. De visar endast ett typ av utseende(smal, fasta bröst, vältränad rumpa, stora läppar, ”perfekt” näsa… the list goes on…) Som du säger är inte du den som skapar idealen utan ett ”offer” precis som stor del av kvinnor och män är. Om någon skriver något elakt om ditt utseende och du ryter tillbaka med något elakt om hens utseende(vilket kanske inte är så bra, men klart man förstår att du försvar dig) får du en del hat och du blir den ”onda” men man går inte glömma att du också är människa och bara för att du är offentlig så ska du tydligen kunna ta massa skit men du får absolut inte säga något tillbaka. En aning sjukt faktiskt.

 • h

  Kissiiii!! din rumpa är ju hur fin,sexig,perfekt som helst!! to die for!! du behöver verkligen inte göra om den alls!! du är supersnygg ju!! OO

 • Sissela

  Jaha, blir jag ensam om att ha en liten söt platt rumpa nu då? Jag tycker det är fint, och det passar ju dig.
  Så tråkigt att folk inte kan lyfta upp folk och deras självkänsla istället för att trycka ner den….

 • Anonym

  Du vet inte vad du gör….

 • Sara

  Jag förstår inte hur du kan publicera detta inlägg och säga att du inte är en bov till skönhetshetsen. Du vet att väldigt många av dom som läser din blogg inte ens fyllt 14 än. Hur kan du inte förstå att du med inlägg som dessa, får du tjejerna att kolla sig i spegeln och jävligt kritiskt granska sig själva och deras kroppar.

  Med en blogg som din så medföljer otroligt mycket ansvar. TA DITT ANSVAR som stor bloggare. Många männniskor läser din blogg och det kan du utnyttja på fantastiska sätt. Istället väljer du att bygga på skönhethetsen.

  Få inte dina unga läsare att tro att en riktig kvinna ser ut si eller så, få dom att vilja framhäva sig själva så som dom är. Inte operera sig själva till något dom inte är. Jag tycker verkligen att en 23 åring borde veta mycket bättre, och kunna använda sig av sin blogg på helt andra sätt än såhär.

 • sophie

  Du har en väldigt fin rumpa Alexandra och du gör ett misstag om du ändrar på den.

 • Gabriella

  Det är sorgligt att du är så pass osäker på dig själv att du gör en operation för alla andras skull och inte dig själv. Du borde gå till en terapeut/psykolog istället för en kirurg. För du kommer aldrig bli nöjd över dig själv, du kommer alltid hitta fel… Allt sitter i ditt huvud. Det kommer sluta med att du ser ut som Donnatella Versace. Jag tror inte du vill det och du kommer inte se det själv i spegeln när du väl gör det. Det kommer alltid vara något du tänker att du kan förbättra.

  Alla ser olika ut och det är det som gör oss vackra och unika. Tänk en gång till.. Och snälla gå till en psykolog – För din egen skull!

 • jävla kissie

  Du är ju en jävla hora ska du veta, unga tjejer följer din jävla skit blogg. . och du snackar om att operera dig hela jävla tiden. varför finns du i världen? stick förfan, stick om du ska va så otacksam och ändra varenda sak.. och så göru det med blgog pengar.. haha GÅ OCH JOBBA, slit som en människa brukar göra.. sitt inte och skriv ett jävla desperat inlägg och få pengar.. du e ful, har ful näsa, fula bröst, äcklig kropp, o de roliga är med göra en fejk rumpa.. de kmr se så jävla fult ut, för hela du e fucking feeejk!!!!!!!

  Fake näsa
  fake mun
  fakade pattar
  fake arslee
  heela hon e fake

 • smaken e som baken

  Mycket sötare sexigare med en nätt liten rumpa, tycker jag! Men din rumpa ser allt annat än liten ut på bilden! Tänk på män som har stora muskulösa rövar + breda axlar, ser de kvinnliga ut- Nej! Hur många smala män har stora bröst! – Inga!

 • Happy New Year 2016 Image

  How can I access my home computer that is hooked up to a router through my work computer to view webcam?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *