Hej då Juli..

Idag är det den sista Juli, känns lite trist eftersom det är den bästa månaden på hela året enligt mig. Det är ju den månaden då alla har ledigt och den månaden det är som varmast. Men jag ska inte deppa över det för jag har verkligen haft det så kul den här månaden! Träffat massa nya människor, hängt med mina fina vänner, njutit av vädret och ah.. Det man ska göra under den här månaden helt enkelt 🙂 Roligast var nog helt klart Gotland resan, den kommer jag fan aldrig att glömma haha.. 😉

Nästa månad kommer nog bli lika galen, jag ska resa massor och det kommer nog vara minst lika varmt. Skulle inte klaga om det var lite kyligare till och med hehe..

Har ni haft en bra Juli månad? Dela gärna med er av vad ni har gjort, kul att läsa sånt tycker jag 🙂

hejda

Kommentarer (18)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *