Fridays

God morgon babes!

Igårkväll sprang jag ju iväg till fridays på Kungsträdgården för att mysa med tjejerna. Kändes ju så trist att ligga hemma och svettas när man kan vara ute och svettas bland andra svettiga människor 😉 Blir inte lika jobbigt då när man ser att andra tycker det är exakt lika varmt. Typ! Det vart massa drinkar och en torr ceasarsallad (rekomenderar den INTE) eftersom jag hann bli lite hungrig och ville inte bli kalasfull bara för jag inte hade käkat någon middag innan.. Hade hur mysigt som helst. Jag hade dock helt missat att pride började igår, hur märke man det? Jo det var massa gulliga par överallt och stämningen var på topp 🙂 Hela fridays var proppat med folk, men det var jätteroligt där. Fast jag vart lite trött mot 12 tiden så drog faktiskt hem.. Lyckades till och med ragga upp skjuss hem, score! Så vart ingen spårad utgång för min del, spar det till helgen då jag har lite planer.

Eftersom jag är vaken och pigg ska jag gymma och sen åka till min revisor för lite ekonomiska tips/råd. Sen blir det nog ett lunchmöte efter det med min nya partner (ja, det nya projektet som jag har tjatat om). Sen får vi se vad dagen har att erbjuda, ska det bli bra väder idag då? Vill sola och få lite färg ju 🙂 Känner att min börjar släppa lite redan..

IMG_3156

IMG_3163

IMG_3165

Det är inte alltid lätt för lilla Kissie..

Kommentarer (26)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *