Onsdag 30e Juli

Tack för alla tips ang färgbomber igår! Tror jag har en humm om hur dom fungerar nu haha 😉 Som sagt ville jag bara förstärka färgen lite eftersom den har släppt lite eller blekts av solen, vet inte riktigt.

Så idag har vi onsdag, hoppas att det blir fint väder så jag kan ligga ute och sola igen 🙂 Annars är planerna först och främst att jag ska till en läkare nu snart vid 2-tiden. Ska kolla upp en grej som jag är lite orolig över.. Inget allvarligt men lika bra att gå till en läkare när man är osäker. Senare ikväll jag ska käka middag med tjejerna (Bella och Issa) på någon mysig uteservering, ja om vädret tillåter dvs.

Bjussar på en äldre outfit-bild som jag aldrig la upp här på bloggen, bilden är tagen innan jag drog på det där sexiga eventet.. Minns ni? 😉

kissie outfit

Kommentarer (18)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *