Sexigt event!

Sådär då var jag hemma igen från det sexiga eventet jag nyss var på 😉 Det hölls i butiken lace & goodies som ligger mitt i stan. Var jättetrevligt och dom serverade både alkohol, alkolhfritt, muffins och annat gott. Jag drack alkoholfritt eftersom jag tog bilen dit. I butiken säljer dom allt från sexleksaker, snygga underkläder och till body mist från Victoras Secret. Hittade massa saker som föll mig i smaken, jag köpte till och med en grej men den kommer jag absolut inte lägga upp här på bloggen haha!! Ni får ju gissa vad det är.

En fin vibrator kan vara en väldigt rolig och fin present att ge bort till en vän 🙂 Det är ingenting pinsamt alls med sexleksaker tycker jag eftersom vi alla människor har sexuella behov. Helt naturligt, så varför låtsas som någonting annat lixom? Tycker folk borde vara mer öppna med sånthär.

Nu är jag svinhungrig och ska käka någonting. Lyckades hålla mig borta från dom söta cupcakes, var så jobbigt 🙁 Men är man på diet så är man.

Tack finest för inbjudan!

kissie ysl väska

kissie ysl väska

IMG_1720

IMG_1687

IMG_1690

IMG_1700

IMG_1703

IMG_1724

Posted in: Vardag
Kommentarer (34)

You might also like

Caroline Roxy - EFT-Tapping Caroline Roxy - Görnvälns slott Josephine Qvist - MITT HJÄRTA GÅR SÖNDER Caroline Roxy - Fresh face

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *