Sjukt hur elaka några (läs MÅNGA) av er vart när jag publicerade Peters senaste musikvideo här på bloggen igår. Varför? För att ni inte har samma musiksmak som honom? Jag tycker sånt är så himla löjligt.. Uppenbarligen tycker brorsan om att syssla med musik och videos, varför inte vara glad för hans skull? Även om det inte blir eran favoritlåt? Måste man hata så jäkla mycket hela tiden.. För folk verkade ju verkligen bli upprörda på riktigt, som att Peter gjorde något elakt mot just DIG haha.

Det är ju samma sak som med att folk hatar Justin Bieber, bara för man inte gillar hans stil och musik så hatar man honom istället. Tycker det är helt sjukt.. Sällan jag hör någon säga ”nja inte riktigt min smak, men han gör ju sin grej!”. Allt ska vara så extremt hela tiden.

Sen är det klart att jag kommer göra ”reklam” för min bror, delvis för han är min brorsa (dah..) och sen för jag uppmuntrar folk som VÅGAR sticka ut och göra saker. Folk är ju så himla fega och bekväma nu för tiden, man blir ju glad av att se att någon faktiskt gör något. Men samtidigt förstår jag att folk inte vågar när folk ska hata så himla mycket på nätet.. Så det blir extra ballt när folk sticker ut hakan. Jag tycker tex jag är fett cool och stark som orkar palla med alla haters 🙂

Jag är glad att Peter är så stark psykiskt som han är, för han vet att han absolut inte borde eller ska ta åt sig av vad någon på nätet säger. Förutom det bra såklart ♥ Hatars gör honom starka! Och dom flesta bloggarna/ kändisarna.

Posted in: Vardag

You might also like

Sandra Lindahl - En vecka med goväder Sandra Lindahl - Behöver till sommar-garderoben Intervju - Noomi Rapace Sandra Lindahl - Spontanare till Umeå Caroline Roxy - Way out west Sponsored - Icon Mirror
 • Therese

  Hej Alexandra.
  Jag vill börja med att säga att jag älskar din blogg!!! Jag har följt dig i många år nu även om jag är ett par år äldre. Ikväll har jag startat min fösta
  blogg. thehardtruth.spotlife.se det ska bli så roligt! Du inspirerar mycket ska du veta! En gång för ett par år sedan vart jag i sthlm och jag
  hoppas på att fp se dig.. men ikke. Kanske blir det på nåt event nån gång 😉 vore iaf himla kul!!
  kramar till dig.
  Ps Peters video är grym!!

 • jennifer

  Alla har inte samma musiksmak istället för att börja hata kan ju ni stötta honom att han följer sin dröm. Men jag tycker den var bra 🙂

 • D.

  Måste erkänna att jag hade tänkt skriva något dåligt om hans låt igår, men gjorde inte det.
  Och du har faktiskt jävligt rätt, jag fattar inte varför jag kände behovet av att göra det faktiskt eller
  varfö rjag ens kände ilska över en sån liten sak.
  Patetiskt beteende indeed, nu fick du mig att tänka till lite faktiskt och håller med
  till fullo det du skrev! Ska tänka till nästa gång jag känner så. Alltså faktiskt.
  Tack!

 • Ida

  Bra sagt! Tror dock att det inte är så många som hatar någon på riktigt på grund av deras musikstil, de bara tror att de hatar för att de inte vet vad verkligt hat är. Dessutom så tror jag att många vill själv provocera andra och tycker då att det är ett bra sätt att göra det på. Att vara elak mot någon är en så dum och onödig sak att göra, om man inte tycker om något så kan man vara tyst om det. Hela världen behöver inte att få veta. Tänk om de skulle kunna tänka till lite innan de slänger ur sig dumheter!

 • EMMA

  Är det dina trosor som syns eller?

 • S

  Jättebra skrivet! Det är så härligt att se att det finns någon annan som tycker som jag. Hata musiken inte personen. Eller över huvudtaget. Sluta hata för vafan om man inte gillar musiken ska man inte hata. Exempelvis Man hatar krig men krig är väl inte samma sak som musik. Önskar att fler förstod att man ska lyfta andra och inte klanka ner och hata. För vi behöver varandra. Jätte jättebra skrivet. Kämpa wohoo

 • eliott

  Visst att folk har olika musiksmak, och visst att han är din bror och du älskar honom och är stolt över vad han gör.
  Men till och med du måste ju höra att de inte låter bra? Och det har inget med smak att göra, man kan ju höra ifall en låt är gjord av någon med musikalisk talang eller av någon som faktiskt inte borde hålla på med musik.
  Men du ser väl den här kommentaren som ”hate”.

 • my

  Alla killar hatar ju Justin för avundsjuka såklart, vad annars?
  Neej jag är ingen beliber! Om någon tror de

  • Annlee

   Finns andra anledningar oxå.. Min kille till exempel ogillar Bieber för hans sätt att vara. Spottar på sina fans, drogar, sitter i fängelse osv osv osv osv.. Inte ett dugg avundsjuka från hans sida, o vet andra killar som tycker detsamma. Varför skulle man vara avundsjuk på Bierber?

 • Lina Holgersson

  Förstår inte häller varför vissa människor blir så provocerade av saker och ting. Bara onödigt för dom själva ju xD

 • Linnea

  Förstår helt och hållet vad du menar Alexandra, men enligt mig sjunger/rappar/pratsjunger (eller vad det nu är Peter gör) så himla bra, låter nästan på tondövt emellanåt. Visst har vi olika smak, men i vissa fall kan man bara inte sjunga. Handlar ju varken om hur Peter är som person, eller hur han gör eller ska göra, det är hans röst som inte är bra. Har inte läst vad de skrev på inlägget med hans låt men kan tänka mig att vissa faktiskt bara tycker som jag, att han inte sjunger särskilt bra? Just saying! Tror ju exempelvis att Peter hade varit bättre i någon talkshow eller liknande då han är väldigt charmig i sättet. Who know’s?!

  I övrigt, älskar din blogg och dina åsikter! Keep it up.

 • Hanna

  Alla kan inte älska en, så är det väl bara… Men det är drygt att så många måste visa det också. Gillar man inte låten så behöver man inte säga nåt alls. Men det känns som en lärdom man fick när man va 6 år….?

  – En blogg om blyerts och akryl

 • Selma

  In och kolla in vår blogg på adelmas.blogg.se ! 😀

 • uuhhuhuhbuuuu

  Hahaha va bra… haters gör dig starkare.. åh va härligt, då slipper vi fler ”buhuuu dumma haters” inlägg då på din blogg (99% snyft-inlägg på din blogg nu för tiden)

  du e så tråkig gah

 • Marianne

  Låten tycker jag var bra sedan första gången jag hörde den och musikvideon är bra gjord
  Nattstad.se/marrys

 • Emma

  Fast han har ju verkligen ingen musikalisk talang, man måste ju också själv inse när det är dags att byta spår..

 • Anonym

  Visst.. Alla har väl en dröm. Men det betyder inte per automatik att man har en talang. Tex så skulle jag själv vilja vara en jävel på att teckna. Men har insett att det aldrig kommer hända. Självinsikt kallas det.
  Heder åt Peter som försöker dock.

 • Annlee

  Man ska ju få säga vad man tycker. Men man kanske inte ska använda vissa ord. Kan ju tänka sig för lite. Men jag tycker fortfarande inte hans låt var bra. Inte heller de andra… sorry…

 • Olivia

  Haha man ska väl få kommentera det man tycker själv så !!! han sjunger falskt.. och varför ska man va glad för hans skull man känner inte ens han eller nå.

  • Alva

   ”och varför ska man va glad för hans skull man känner inte ens han eller nå”

   Och varför ska man då trycka ner honom istället? Patetiska människa, kan du inte säga något bra till folk för att du inte ”känner dem” så ser jag inte logiken i att säga någonting elakt heller.
   … Förstår inte folks problem med att hålla käften.

   • Ella

    Nu bad ju hon faktiskt om folks åsikter på videon, och om det är av allmän åsikt att Peter sjunger falskt, ja då ska man väl få uttrycka det, eller?

    • Anonym

     Men snälla ge dig!! Du kan inte mena allvar? Ja hon bad om folks åsikter men det ger ju inte alla rätten att vara otrevliga eller elaka? Vad är det för jävla ursäkt? Antingen skriver man inget alls eller något vettigt? Menar du faktiskt att det är okey att såra andra människor för att de ber om kritik? Är du(ni) funtad så verkligen? Jag gillar absolut inte låten, lyssnar inte på sådan musik, ne han har inte världens bästa sångröst men han gör sin grej, det han tycker är roligt! Och fast jag inte känner honom blir jag glad för hans skull, att han fortsätter kämpa, gör sin grej och inte låter folk som dig stå i vägen!

     • Antonia

      Ja hon bad om folks åsikter på hans låt, det betyder att hon vill veta vad folk tycker. Alla tycker olika och vissa har positiv kritik och vissa negativ. Tycker folk att han sjunger falskt så är det lika mycket en åsikt som om att de hade tyckt att han sjöng bra.

 • Anonym

  Till alla därute som säger att han inte har talang och därför borde sluta med musiken, tycker ni verkligen att det inte spelar någon som helst roll om det kanske är det bästa han vet? Talang eller inte, med träning kan alla bli bra och enligt mig är ordet ”talang” bara någonting man skyller på för att få en förklaring till varför man själv inte kan göra så. Dessutom, vad spelar det för jävla roll om det låter bra eller ej, sålänge det är kul är det väl det som är viktigt 😀 (menar inte att han är dålig nu alls, syftar inte på honom utan allmänt)

  Visst kan olika personer ha olika lätt för olika saker, men sålänge man verkligen bestämmer sig och kämpar så kan en ”talanglös” person bli minst lika duktig som en som anses ha ”talang” inom ett speciellt ämne, även om vägen dit kan vara svårare.
  Jag tycker det är riktigt irriterande att höra att man ”har talang” inom någonting man tränat på i flera år, eller till och med hela sitt liv, även om det ofta är välmenande så får man känslan av att de tänker att man får någonting gratis på grund av talang eller begåvning.
  Man får aldrig någonting gratis när man vill bli bättre på något, träning är det enda som gäller, spelar ingen roll om man har talang eller ej. Tycker det är så otroligt fånigt att folk tycker han ska lägga av med musiken bara för att han ”inte har talang”, han är duktig på det han gör och har en speciell stil, samt tycker det är ROLIGT. Om det inte passar dig, så lyssna inte då. Så svårt är det inte, och då behöver du inte skriva massa hat heller. (har aldrig fattat hur fan folk tänker egentligen, HAHA hur kan man vara så patetisk att man känner ett sådant behov av att trycka ned andra? Ni haters, kan inte ni ta och skriva en bra förklaring så jag får se, för jag är verkligen nyfiken… Fast undvik saker som ”men h’n är så dålig på det där, h’n måste ju inse att hon inte kan fortsätta med det då.” Det är bara så vidrigt att jag vill kräkas på er, tycker personen det är kul så ser jag ingen anledning, som sagt, att försöka tvinga den att sluta.

  Förmodligen årets luddigaste kommentar, men whatever. I’ve made my point.

  • sanna

   Okej, fine, man kan öva upp många saker och bli duktig trots att man inte har medfödd talang (typ måla eller spela gitarr eller något) men sjunga är inte en av dom sakerna. Antingen har man grunden för det eller så har man det inte, alla KAN inte lära sig att sjunga, hur mycket dom än övar och tränar och har sångcoacher och grejer.

   • Anonym

    Kanske inte, jag själv har inget erfarenhet av just sång, men tycker ändå inte det är bra att säga att han ska lägga av med någonting för att han ”inte har talang”.

 • em´

  hejsan alexandra! 🙂 du började gå ner i vikt för några år sedan?
  undrar om du kan skriva ett inlägg med några tips på frukost, lunch, middag samt mellanmål man kan äta för att gå ner i vikt 🙂 skulle gärna vilja gå ner 5-8 kg iallafall 🙂
  kram ! 🙂

 • Maja

  Men alltså, det är väl en jäkla skillnad mellan kritik och hat.
  Kritik är konstuktiv, hat destruktivt. Om man är offentlig med sitt skapande är kritik en del av detta, såväl positiv som negativ. Däremot kan jag hålla med om att många kommentarer är personangrepp och rent hat. Det är naturligtvis tråkigt.

  Dock så är jag övertygad om att Peter skulle göra något annat än musik bättre, det låter inte bra. Men han kanske tycker att det är en kul grej och av de ska man ju passa på att göra när man är ung!

 • Anonym

  Tycker Peter verkar as skön! Lyssnade på era podcasts och då garvade jag flera gånger åt hans skämt. Kör ditt eget race Peter 08 och fuck alla haters!!

 • Jessie

  Trist att man inte ska få vara sig själv nu för tiden… :/

 • Maria

  Förstår inte varför folk är så negativa till Peters låt. Den är väl inte sämre än mkt annat som görs nu för tiden. Han sjunger iaf bra mkt bättre än Håkan Hellström 🙂

  • Emma

   Hahah va? Du är väl inte seriös nu Maria?

   Visst Håkan har inte ”popstar-rösten” men den är då inte falsk 😉 Förlåt men Petter kan inte sjunga för fem öre.

   • Maria

    Skojar DU Emma? Hellström sjunger visst falskt emellanåt och det vet nog de flesta, så vida man inte är tondöv. Peter har ingen jätte bra sångröst men på den här sista låten som Alexandra la ut så sjunger han INTE falskt. Det är skillnad på att inte ha ngn vidare sångröst och att sjunga falskt. Hellström har både en dålig röst och är falsksjungande, en hemsk kombination…;) Men ändå har han kommit så långt, världen är märklig, i alla fall Sverige, för det är bara här som en ”artist” som Hellström kan lyckas.

 • sanna

  Fast… Det var ju ganska många som skrivit just så ”jag tycker inte det är bra, men tycker han att det är roligt, så kör hårt!” typ. Så menar du att man bara får kommentera om man höjer upp honom till skyarna?

 • Anonym

  Tror att det kan vara sättet som du framför honom på. Det blir lite divigt och inte naturligt från din sida.
  Såklart vill man sin bror väl…Har själv ej lyssnat och kanske gör det/inte?

 • kate

  The leopard top looks great.

 • Anna

  Jag tycker kanske inte har den bästa sångrösten jag hört hittills, men jag tycker att det är grymt av
  honom att han gör det han verkligen tycker är kul! Så big up till honom för det! 😀
  Videon var annorlunda än det många svenskar brukar göra och det är från min sida väldigt positivt,
  dock tycker jag att tjejerna i videon kunde ha ”tagit i” lite mer när de dansar eftersom att låten blir lite
  lame på grund av att de ser mer eller mindre uttråkade ut…
  Jag tycker Peter gör det bra som står ut med alla haters och han verkar vara en skön kille på sitt sätt
  och än en gång så tycker jag att han ska fortsätta med det han gör så länge han tycker att det är kul!

 • AmandaBecka

  Jag tycker du ska satsa på rött hår!

  Har du en iphone 4? Jag har 8 oanvända glitterskal och säljer alla för 100:- (du får ett extra skal på köpet) se bild: http://s28.postimg.org/rn4mntyzw/20140701_121323.jpg .

  Maila mig på AmandaBecka @ outlook.com om du är intresserad 🙂

 • emmy

  På stronger.se finns det massor av snygga träningskläder med motiverande texter, både för kvinnor och män!

  Dessutom får du 10% rabatt på ditt köp om du anger ”bergh10” i kassan 🙂

  http://www.stronger.se/

 • Sofie

  Men du kan ju inte fråga vad folk tycker och sen bli sur o prata om provokation när några inte gillar den, det får man ju ta nör man ställer en så öppen fråga!
  Good for him, men i mina öron skitkass, inte min musiksmak… Men du kanske bara frågade dom so. Gillade den?

 • Anonym

  Fin bild på er!

 • lovisa

  kanske för att du frågade om folks åsikter? är verkligen ingen hatare och känner inte honom, men det är inte musik och det är ganska uppenbart att din bror försöker leva på ryktet som ”kissies bror”.

 • Rebecka

  Det är inte min typ av musik!
  Men vissa människor som kommenterar här…….
  GET A LIFE!

 • Toti

  Alltså.. grejen med videon är nog bara att men inte tycker låten var bra. Jag håller själv med om att den var bra gjord, men låten är tyvärr inte det, känns som att det saknas något viktigt i produktionen, typ själ.

  Och alltså, man hatar ju Justin Bieber för att han spottar på sina fans, kör på dem och är en total douchebag. Sjunga kan han absolut men det förbättrar ju inte vem han är som person.

 • V

  Jaa, precis VARFÖR är de så nu för tiden? 🙁 Jag gillar inte hans låt, MEN man behöver la inte börja vara elak/ bli en haters ba för de??!

 • Jag

  oj oj oj nu fick man en riktigt fin bild på hur det ser ut mellan benen på kissie. snälla skaffa längre klänning eller sitt inte så där och speciellt inte när det är en fotograf framför dig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *