”Rumpbyxorna”

Jag såg att ni har noterat mina snygga militärbyxor som jag har tränat i några gånger nu, visst är dom heta? 🙂 Militär är ju superhett inom ”gym trenden” just nu.. Dom kommer från Freddy Store och dom är ju dom där kända ”rumpbyxorna” som jag förut har nämnt. Dom pushar in låret och ger en pluteffekt på rumpan, jag märker stor skillnad på min lilla bakdel som inte alls är så synlig annars. Känner mig mycket sexigare i dom här om jag ska vara ärlig hehe.. Rekomenderar dom till alla er tjejer som har små rumpor som jag. Även till tjejer som har stora rumpor (såklart)!

Jag har ju även dom i helsvart som jag köpte för rätt länge sedan. Eftersom dom är helsvarta har jag dom även till vardags ibland. Men ska nog köpa ett par i jeans också så jag kan variera lite. Funderar på mörkblåa.. 

Ni hittar byxorna här – LÄNK

kissie träningsbyxor

You might also like

Sandra Lindahl - En vecka med goväder Sandra Lindahl - Behöver till sommar-garderoben Intervju - Noomi Rapace Sandra Lindahl - Spontanare till Umeå Caroline Roxy - Way out west Sponsored - Icon Mirror

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *