Ombre + lång lugg

Okej nu har jag bestämt mig vad jag ska göra med håret! Jag ska ha ombre och längre lugg nästa gång jag ska till Rapunzel 🙂 Vill fortfarande behålla dethär superblonda i längderna men jag vill att jag ska vara ljusbrun längst upp mot huvudet så jag slipper få en sån jäkla utväxt hela tiden.. Och jag skiter fullständigt i om jag är ”efter” i ombre-trenden men jag skaffar hellre ombre nu när det inte är lika inne, så himla tråkigt att se ut som alla andra ju..

Sen vill jag skaffa lugg på det 🙂 En längre, snelugg som jag kan styla lite snyggt. Och ångrar jag mig kan man lätt forma luggen bakåt så det smälter in i det andra håret lixom.. Tror det kommer bli snyggt och roligt med en förändring. Jag har tid den 15e nu i Juli, ser fram emot att fixa till håret.

Tror ni det blir snyggt?

ombre

ombre!

lugg

Lugg..

Posted in: Skönhet, Vardag

You might also like

Sandra Lindahl - En vecka med goväder Sandra Lindahl - Behöver till sommar-garderoben Intervju - Noomi Rapace Sandra Lindahl - Spontanare till Umeå Caroline Roxy - Way out west Sponsored - Icon Mirror

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *