Ragga på gymmet?!

kissie gymmar

kissie gymmar

Jag tar i så jag spricker på gymmet!

Bilderna är från förra veckan då jag tränade med Staffan, var ett tag sedan nu men jag har kört lite styrka själv. Igår tränade jag tex mycket mage och idag körde jag på armar och axlar. Visst mina pass blir inte lika effektiva eftersom när jag tränar själv lägger jag in 40 minuter kondition och när jag tränar med Staffan tränar vi flera muskelgrupper och skiter i konditionen. Vi kör lixom max 10 minuters uppvärmning på cykeln eller crosstrainern. Men jag känner att jag måste börja träna kondition igen. Har märkt skillnad på kroppen och jag vill få tillbaka min gamla kropp som jag hade när jag tränade mycket kondition.

Men hörrni på tal om någonting annat, jag har en riktig snygging på mitt gym! Ja på Delta gym då alltså. En riktig muskelknippe 😉 Men jag gillar ju stora muskler haha.. Tycker det är så hett när en man är en.. MAN! Ingen spinkig liten skit, vill ha en stor stark bjässe. Men frågan är, ska man ragga? Jag tror han tycker jag är snygg, han ger mig blickar väldigt ofta och sådär.. Men det kanske är för att jag är Kissie? Han kanske läser min blogg och är egentligen en riktig hater.. Tänk vad pinsamt om det är så och jag försöker ragga 🙁

Vad ska jag göra???

johh

Kommentarer (87)
 • Emelie

  Ragga på! Testar du inte får du ju aldrig veta? 🙂
  En hater hade nog inte bara kollat på dig lite i smyg antagligen! 🙂

 • Anonym

  Ragga, you don’t know until you know. 🙂

 • Anonym

  Åh, herre älskar de där blickarna man får av vissa killar! Köööör på, vad har du att förlora? Vänta inte, för helt plötsligt har du väntat för länge & så är det kört!

 • Nicole

  Ragga på du bara, vad är det värsta som kan hända? Att han skiter i dig ja, men det finns ju massa killar med muskler här i världen!♥♥♥

 • Diana

  haha herregud! Inte ens fråga om saken: RAGGGGAAAA!!!
  Som Emelie sa 😉

 • Mari

  Alltså måste bara säga guuuuuud vilken snygg kropp du har dör och dreglar

 • Anonym

  Är inte du ihop med Christian? Om inte, varför är ni fortfarande skrivna på samma adress?

 • Ronja

  Kör bara på och ragga!! Som alla andra har sagt så har du inget att förlora 🙂

 • Anonym

  Varför skulle du ragga på han när du har sambo?

 • my

  Slut me christian?
  Go for it! Om du är singel

 • hannah

  ragga! men ta det försiktigt, man vill ju inte ha massa skvaller som inte är sant 😉

 • Sandra

  Go for it! 😀

 • Anonym

  Vill bara säga tycker om dig, men när du skrev ”Men det kanske är för att jag är Kissie?” får mig att nja kanske inte bästa sättet att skriva. Ja, du är Kissie och jätte känd men du skulle kunna skriva. ”Men kanske för att han känner igen mig” 😉

 • Hilma

  Jag tycker att du ska satsa! Tänk om det blir något liksom;) Go kissie!

 • Josefin Berg

  Go for it! Vad har du att förlora? Vill han inte så gå till nästa haha!

 • lalla

  Varför ska du inte ragga? Vad är det värsta som kan hända liksom.. You go girl!

 • Alicia

  Eller så hoppas du på att han läser detta & raggar på dig 🙂

 • Zinnia

  Ja, är du intresserad så borde du ju ta chansen. Man vet ju aldrig.. kan ju vara din framtida man. 😀

 • Rebecka

  Absolut ska du gå fram och prata med honom!
  Kanske ni bestämmer er för att ta en fika eller middag,efter lite vardagsprat 🙂
  Ser att en del skriver,är du ej ihop med Christian längre? Och varför är ni skrivna på samma adress?
  Men snälla ingen annan har någonting med Kissies privatliv att göra!
  KISSIE,YOU GO GIRL 🙂

 • Hanna.M

  Ja ragga på GO GRIL ! Du kan ju börja med att gå fram och prata med han och sen om han är seriös så han inte är bara ute efter status ja you know 😉 ovs, så hade jag gjort iaf 🙂

 • Linn

  OMG självklart ska du ragga!! Vad kan gå fel lixom??

 • Linda

  Go for it! 😉 hoppas vi får veta hur det gått sen..? Haha.

 • Alma Bengtsson

  Ja förf*an kör på Alex!

 • Amanda

  Akta så han inte bara är ute efter dina pengar? Läser han din blogg så vet han ju att du är rik som ett ”nättroll” lol

 • emma

  GO FOR IT!!!! 😀

 • Sara

  Om du inte vill ha något seriöst så ragga men vill du ha något annat så föreslår jag att du fortsätter flirta men låter honom ta initiativet 😉

 • matilda

  haha boo don’t you dare go there! ingen vill bli störd när man försöker fokusera på gymmet av att någon man inte känner försöker prata med en haha;)
  http://www.nattstad.se/matildacedenblad

 • EN BLOGG OM 5 SYSTRAR - Systrarna Backström ❤ ❤ ❤

  KÖR PÅ!!! 😀 😀 Vad är det värsta som kan hända?! Ett nej liksom. Tycker du han är snygg osv så kör på 😀 !!!! / Ida

 • s.

  Lover eller hater vem vill inte (iaf i smyg) att Kissie stöter på en?

 • tina kondén

  Sålänge det inte är min pojkvän du syftar på..haha.
  Kör hårt! Vi träffades på gymmet (jag o min karl)och still going strong (heh..)

 • Zen

  Nu ska jag dela med om ett tips jag alltid brukar göra i situationer då jag har en dilemma och håller ifrån mig att bli nervös (och det är inte mindre än ifrån komedi filmen ”We’re the Millers” haha!) Men vi säger att jag tex. står för valet att åka Eclipse vid Grönan, eller SMS:a en kille först eller nu vid detta fall ragga face 2 face. Helt enkelt så räknar jag till 3 och gör det. Inget mer med det. Helt ärligt — det funkar! För ifall du står där och tänker på det mer och mer, så kommer du övertänka det och tillslut banga. Men ifall du bara räknar till 3 och gör det så är det så snabbt gjort att du knappt hinner övertänka det.

  Och nu vid din situation om att ragga på killen, do it! So what om han är en hater vid värsta fall eller t.o.m då kanske dissar? Du fick ett nej, buhu. Men TÄNK ifall han säger ja? BAM, du får världens snyggaste babe’s nummer och har fått värsta kapet. Han kanske är ”the one”, haha! Och du vill väl inte stå upp det bara för något som nervösitet och osäkerhet?

  Räkna till 3, then do it. Tro mig, detta tips kommer seriöst förändra ditt liv när du väl börjar följa efter det.

 • Dainty

  Det är la bara att fråga om han kanske kan hjälpa dig med vissa övningar eller liknande och ta det därifrån sen…

 • Cristiiano

  Platt rumpa du har! Haha Men pratar med honom då!

 • Hallå där

  Jag var på delta då kom en kille kom framme! Jag sa men hallå jag tränar gå.:

 • Anonym

  VÅGA TA CHANSEN! GO FOR IT! Vad är det värsta som kan hända? YOLO. 😉

 • Anonym

  Nej! Det är mannen som ska ragga upp en, inte kvinnan. När han kollar på dig så kolla tillbaka, ler han mot dig så le tbx. En kvinma raggar inte upp en man. Som du säger, en man ska vara en man!

 • Marie

  Ta modet till dig! Fråga ut honom det värsta som kan hända är att han säger nej, men då är det bara att vända ryggen åt och fortsätta träna och visa honom vad han precis gått miste om. Sen tycker jag att det är töntigt det några skrivit här uppe om att det måste vara killen som frågar ut tjejen, det är 2014 och tjejer kan lika mycket fråga ut killar som killar kan tjejer. Så Kissie jag tycker du ska köra hårt! YOU GO GIIRL!

  • my

   Usch vad löjligt! Håller me dig
   De är samma me presenter, varför ska bara killen ge?
   Tycker båda kan skämma bort varann ibland

 • Alicia

  Har inte du kille?

 • Carin

  Uppenbarligen har ni samma intresse, träning alltså, så KBK!!

 • Alexandra

  OMG äntligen en med samma syn på hur en man ska vara! Känns som jag är omringad med personer som vill att män ska framstå som kvinnor numera, suck…

 • David

  Men vad hände med ”C” 😉

 • Olivia

  Nu finns du med på nån amerikansk skämtsida igen, så töntigt. http://aff233.toptenarticle.com/what-you-expect-vs-reality-10
  Vet att du har skrivit om att du inte alltid vill veta allt men nu kände jag för att kommenterar iaf. OCH så ska du också veta att du på riktigt har den bästa bloggen jag vet, den är personlig utan att gå för djupt, snygga proffsiga bilder blandat med mobilbilder, bra tips på olika saker och så är du förstås jäkligt vacker med. Keep your head high girl!

  Kram/ Olivia

 • Rania

  Säg till han ”varför leker du krallig för ;)”

 • Anna

  Våga vinn, Du har inget att förlora. 🙂

 • NYC Sarah

  Det är väll bättre att ”ragga” på gymmet än på krogen? Om du nu menar allvar eller vara hittar på för att skiva ett inlägg 😉

  Mitt råd; Vänta tills han har ”paus” mellan maskinerna. Gå fram och fråga om han vet eller kan visa dig någon maskin & take it from there. Du låter han ta nästa steg och du lär märka om han är intresserad eller inte ganska så fort. Att han glor på dig ser jag som en invit till kontakt. Det bästa är att han på något sätt kommer tro att det var han som ”raggade” på dig fast du egentligen tänkte ragga på han. Förstår du hur jag menar? Kvinnlig list baby 😉 Good luck!

  Följ mitt liv i USA http://www.sohohousewife.com

  Love från The Hamptons

 • Nettan

  Det är bara till att köra på 😀
  Full gas spar tid

 • ike

  you do have perfect figure, it may results from your usual exercise.

 • lisa

  Är man på gymmet tränar man! Har man tid att ragga så kanske träningen inte är prio 1, jag personligen anser att det är rätt oseriöst att ragga på arbetet och gymmet, ställen där man ska vara seriös (förhoppningsvis) det finns många andra ställen än krogen att ragga på.
  Jag tränar själv och stööööör mig enormt mycket på folk som glor,stirrar,raggar,osv…det stör mitt och MÅNGA andras fokus, de flesta seriösa gymmare är inte på gymmet för ett ragg så ni vet. Så troligtvis är han en snubbe som gör så med de flesta och troligen njuter han av uppmärksamheten och har han tid med det samtidigt som han har stor muskelmassa så trycker (fuskar) han med stor sannolikhet men inghet säkert.

  Men visst glor han och är klart intresserad och du med så kör på men akta så han inte har flickvän eller dylikt…många grabbar gör så ändå bara för ögongoiset.

  All människor gör sina egna val men konsekvenser blir det av allt vare sig goda eller negativa….

  • fay

   håller faktiskt med, såå störande när killar verkar tro att man går till gymmet för att visa upp kroppen?! Jag vill verkligen inte tänka på att vara sexig för någon annan på gymmet, bara se bra ut för att peppa mig själv!
   När jag gymmade igår så var det en kille som började stirra och som sen kom fram till mig och frågade om hur man använde gåbandet (vad är det svåra? haha) jag svarade väl lite kort och fokuserade på träningen istället, sen för att försöka imponera började han jogga på bandet bredvid mig, men han kan verkligen inte varit i form för han blev superanfådd haha och var tvungen att ta pauser. Jag total iggade honom under tiden så han fick inte ut så mycket av det, stackarn.

 • Diana DeMarkey- LiveYourDreams!

  Om han ändå ger dig blickar och allt så tycker jag absolut att det är frittfram att ragga. Då har du liksom fått klartecken kan man säga. Men annars tycker jag att man ska försöka låta folk träna i fred på gymmet men som sagt, får man blickar så har man typ gett klartecekn. 😉

  Vet inte om det är många killar som läser din blogg men det gör sig svårt att föreställa mig att en muskelknutte sitter och läser din blogg Alex, haha, vilken rolig bild. Läser om skönhet och allt, njaaa.

  Haha ”Tycker det är så hett när en man är en.. MAN! Ingen spinkig liten skit, ” Kul för din bror att läsa, att man msåte vara muskulös för att vara manlig. Inte för att NI skulle kunna bli ett par utan jag menar överhuvudtaget att många tjejer delar väl den uppfattningen och det inte är så kul att läsa för honom.. haha jaja alla är vi olika i kroppen och knoppen. =)

 • Hanna

  Jag hade ju fegat lite. Inte så pang på rödbetan, på en gång. Men så är jag ju en liten fegis också. 😀 Haha!

  – En blogg om blyerts och akryl

 • Anonym

  Vad hände med ”c”? 🙂

 • ZTCJ

  Visa honom att du är intresserad utan att ta första steget, är det lite stake i honom fattar han hintarna och kommer och prata med dig. 😉

 • Hannah

  Ett tips, om han har tatueringar så kan det va en bra start på en konversation, typ låtsas att du inte ser vad det står eller så 😉 kör hårt!

 • Linnea

  ”Man lever bara en gång”
  ”you never know what you’re gonna miss if u don’t”
  med andra ord- less talkning, more action

 • J'

  Förmodligen är Kissie singel, varför skulle hon annars få för sig att ragga på denna snubben? -.-
  Syftar på er med kommentarer som: ”åh, ragga på bara, om du är singel!!” , ”är det slut med C?:(((” , ”Meh, du är ju sambo med C?!??!?”
  Come on, antagligen inte?

 • kitty

  Gör’t! 😀 åh hade varit så sjukt kul om man fick följa hur de går lite här på bloggen! 😀 as kul lycka till! 😀

 • *

  Börja med å prata med honom och låt han bjuda ut dig istället 😉

 • Victoria

  Kör bara på för fan, du kommer inte att dö 🙂
  Ska man ha något måste man våga satsa

 • vägen från anorexia

  haha så jäkla underbar du är 🙂 jag säger RAGGA <3

 • Malin

  Go for it!! fråga om han vill dela på en proteinbar när ni tränat klart 😉

 • Anonym

  Han kanske inte ens gillar tjejer, tänk om han är gay??

 • Anonym

  Inte skriva om det i bloggen fläskläpp

 • claudia

  Hej Kissekatten! Vi här på Bullen tycker att du ska gå fram och prata med killen. Det värsta som kan hända är att han inte är intresserad och så är det inte mer med det.
  Go claw him 😛

 • T

  Får jag fråga om hårsnodden du har på dom här bilderna, vart hittar man den? länka gärna:-)

 • TH

  Åh vad kul! Go for it 🙂

 • Maryam

  Kör på bara! Du är Kissie, och om du är den kissie som vi alla tror och vet att du är, så skiter du i vad folk tycker, kör ditt eget race, kom
  på något kul och bara kör på, inget händer:) Ifall nåt händer, vad är det värsta? Ett nej, men då är det helt enkelt killen som inte vet
  vad han får förlora, så kör på säger jag:)

 • fay

  KÖR HÅÅRT KISSIE! lycka till 😀

 • Svea

  Tycker absolut du ska göra det! Vad har du att förlora liksom? 😉 hans förlust isf! GO FOR IT <3 vore så kul att se dig ihop med en kille på bloggen 😀

 • Erica

  hej kissie! appopå vikthetsen folk lägger på dig, då menar jag kommentarerna från dem som ”hatar”, att de säger så otroligt dumma saker är för att provocera dig. För dem vet och ser att du nu har en fantastisk kropp, jämfört med förut, och det är ju inte kul för dem, eller hur? 😉 och det jag menar med ”jämfört med förut” är att du nu inte bara är snygg och smal men otroligt sexig också!

  Ta åt dig detta för det jag skriver är sant och skit i att lyssna på dem som kommenterar med elaka baktankar av vad dem skriver.
  /hadet och kram !
  Erica

  ooh juste killen på gymmet, dem säger ju att när man blir äldre och kollar tillbaka på livet ångrar man det man aldrig gjorde och inte det man gjort!

 • Marco

  Nu är det ju så att man kan vara smal och betydligt mer MAN än en bola stor snubbe.
  Du får själgilla stora muskulösa killar men att säga att smala /tränade killar är spinkiga är ju som att säga att du är blåst bar för att du är Bloch det är ju inte fallet. Jag kör MMA och jag vet inte hur många ggr jag sett stora muskel berg ligga och gråta i buren av smärta och då är det en smal/tränad kille som är orsaken. Så nej Kissie du ska inte kalla smala killar spinkiga och omanliga!

  • Hilma Natascha

   Tycker smala killar är avtändande och spinkighet är en beskrivning av deras kropp. Att säga att du tränar MMA för att bevisa att du är manlig är paradoxalt!!!!! Finns inget manligt i att träna MMA,dem har oftast ADHD eller andra attitydsproblem. Dem flesta tjejer gillar stora muskulösa killar och dem killarna precis som dem flesta killar tycker om smala tjejer med bröst och rumpa. Du själv har säkert samma åsikt om tjejer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *