Värsta bussen!

Här är lite bilder från igår när vi åkte hit med Linda Piras turnebuss 🙂 Hur vild är inte den?! Festen började ju lixom direkt när vi kom på bussen 8 på morgonen haha. Inte konstigt att jag var helt förstörd mot kvällen sen lixom.. Vi fick alla dessutom en varsin goodiebag och frukost inne på bussen. Så lyxigt! Efter vi hade kört någon timme eller 2 fick vi alla möta Linda Pira innan vi kom fram till Bråvalla, visst vart den sista bilden cool?

Hela bussupplevelsen var jättehäftig tyckte jag och där hade jag så himla kul! Vill åka fler partybussar 😉 Men själva festivalen var som sagt ingenting för mig.. Så har nu bokat en resa hem med Swebus. Är hemma vid 3 igen. Det var ett snabbt besök i Bråvalla för min del, men nu har jag testat på festivallivet litegrann iaf 😉 Räcker gott och väl för lilla Kissie..

Tack Swebus för en rolig resa!

kissie bråvalla

IMG_1478

IMG_1487

IMG_1494

IMG_1495

IMG_1513

Kommentarer (21)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *