Mitt lag består av…

Kissie, Richard Sjöberg och Björn Ferry 🙂 Kanske ett rätt udda lag men jag tycker vi är en bra blandning. 2 väldigt långa män och sen lilla smidiga jag haha.. Båda killarna (eller männen?) var så snälla och trevliga och det kändes som att dom tog hand om mig lite. Dom flesta verkade från början tro att det skulle bli ett ”blogg lag” men så vart det INTE haha. Det har redan varit ett sånt lag och tror det hade varit lite ”been there done that” ifall dom körde på det i år igen.. Men jag tyckte det var riktigt roligt att läsa alla olika teorier, ni tänker smart ni och älskar när ni engagerar er! Blir typ 100 gånger roligare att blogga då..

Som lovat ska jag dela ut länkar till vinnarna!

Dom som hade rätt var: www.nattstad.se/barebewww.nattstad.se/magganjonsson och www.nattstad.se/mittlivsomhanny. 🙂

kissie fångarna på fortetHaha man kan inte alltid bli bra på bild..

Kommentarer (16)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *