The blue team

kissie fångarna på fortet

kissie fångarna på fortet

Såhär såg tävlings-kläderna ut som vi hade på oss igår 🙂 Som ni ser var jag med i det ”blåa laget” och det trivdes jag bra med. Älskar färgen blått! Vi fick välja mellan shorts eller tights och t-shirt eller linne. Sen förutom det fick tjejerna rosa skor och killarna svarta tror jag.. Jag är så himla glad att jag inte valde shortsen, mina knän är förstörda som det är. Tänk om jag hade blottat huden på mina stackarns knän, haha usch vill inte ens tänka tanken…

Jag fick även veta nu i efterhand att jag visst kan avslöja vilka som var i mitt lag, jag har alltså sagt fel till er (oupsi). Jag har en jättefin lagbild som jag ska visa er senare, men först tänkte jag låta er gissa och berätta vad ni tror efter alla bilder jag har lagt upp. Är det någon som gissar helt rätt får den personen en länk 🙂 GO, GO, GO!!

Kan ni gissa vilka som var i mitt lag? 😉 (Vi är 3 i varje lag) Dom det står mellan är:

Mali Gramer (programledare för Paradise hotel)
Richard Sjöberg (programledare för postkodsmiljonärerna)
Björn Ferry (längdskidåkning)
Hans Fahlen (programledare)
carl johan bergman (skidskytt)

fangarna

Posted in: Vardag
Kommentarer (55)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *