Love you!

miley

miley2

Jag chillar med mina sköna fans ♥

Idag mår jag äntligen bättre, var dock sängliggandes hela jäkla dagen igår. Kändes sjukt sunkigt och ofräscht, ni vet känslan när man ligger och svettas i sängen för man är sjuk och mår dålig och trycker i sig massa onyttigt hela dagen? Sen vaknar man upp med en tom godispåse bredvid sig? Eller det kanske bara är jag haha… Har dessutom typ lyckats bryta nacken i fredags känns det som eftersom jag inte kunna röra min nacka igår utan att det gjorde jätteont 🙁 Sjukt konstigt.. Vet inte hur jag lyckas ställa till det så mycket för mig själv haha..

Men som sagt känns det bättre idag, har fortfarande lite ont i nacken bara men det kommer nog bli bättre mot kvällen.. Ska försöka att inte överanstränga mig bara. Men eftersom jag har så ont i nackan + känner mig lite sjuk (igen) kommer jag inte åka med till Ibiza idag.. Ska egentligen träffa upp alla andra som åker med vid 2 tiden, och det är snart! Sjukt trist jag vet men samtidigt åker jag till Frankrike på lördag så..

Idag tänkte jag iaf åka på chihuahua träffen så mitt barn får leka med andra barn 😉 Sen får jag se vad jag hittar på idag, helst av allt skulle jag vilja boka in en tid hos en massör för att mjuka upp min stackarns nacke men det är nog svårt eftersom det är söndag. Men ska känna efter hur det känns imorgon och kanske boka in en tid tills dess.. Vad ska ni göra idag? 

Kommentarer (25)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *