Chihuahua-träff 2

Man ser inte på bilderna hur många hundar det egentligen var på hundträffen idag, men det var ca 30 stycken små hundar som sprang runt haha 🙂 Alla är så himla söta och gulliga! Förra gången var Chloé väldigt blyg och ville inte leka med dom andra, men idag lekte hon jättemycket och gick längst fram i ledet med 2 andra hundar som var lite förtjusta i Chloé (hundarna på den första bilden) 🙂 Vi gick samma runda som sist, så vi var väll ute i ca en timme och nu är Chloé helt slut och ligger och sover i soffan. Min nutte! Vem behöver en bebis när man har en liten chihuahua egentligen?

Nu är jag ännu mer sugen på att köpa en till liten chihuahua, gärna en långhårig ljusbrun.. Tror Chloé kommer bli glad av att ha en kompis att vara med, för just nu är hon som jag sagt tidigare väldigt mammig och ska vara hela tiden med mig. Inte för jag klagar, det är supermysigt!

IMG_9987

IMG_9998

IMG_9990

IMG_9949

IMG_9974

IMG_9967

Posted in: Vardag
Kommentarer (16)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *