bloggrela

Kan inte du göra en kategori där du skriver recept på nyttiga måltider. Som du gjorde med banan pannkakorna 🙂

Allt sånt hamnar under kategorin ”träning”, tycker det passar in.

Du var med i verkligheten i p3 KISSY GER IGEN. Tänker du ibland tillbaka vad du sa då?

Okej det var mer än vad jag visste, har alltså inte hört programmet när dom pratade om mig så vet inte vad som sades om mig. Men antar du menar när jag provocerade förut? Jo ibland men jag ångrar inte att jag var som jag var.

Hur är det att vara känd?

Kul 🙂 Kan inte tänka mig att leva ”normalt” igen haha..

Tycker du det är roligt när folk kommer fram till dig på stan eller tycker du det är jobbigt?

Jag ÄLSKAR mina läsare och tycker det är roligt att fotas med er. Men ibland är jag stressad/ har en dålig dag osv då kanske det är lite jobbigt om jag måste säga nej eller något i den stilen.

fas

Hur får man en sån framgångs full karriär/blogg du har? Btw, älskar dig Kissie:*

Först och främst måste vara beredd på att lägga ner mycket tid på bloggen. Det ska tas mycket bilder, du behöver planera inlägg, tidsinställa ifall du inte hinner blogga osv. Du måste komma på ett bra sätt att göra reklam för din blogg, det tar tid bara det. Jag spanade min blogg-adress på massa chatt-sidor i början haha!! Ett tips är ju att kommentera mycket på andras bloggar så ser andras bloggläsare din blogg (förhoppningvis). När du börjar få mer läsare kan du börja satsa på att hitta annonsörer mm så du kan ha bloggen som ett jobb 🙂

Om du är ute (och te.x ska handla/ta en powerwalk etc) och en bloggläsare kommer fram och vill ta ett kort med dig, gör du det då, även om du kanske inte är fixad eller vad man ska säga haha? Jag har sett dig några gånger när du varit ute men jag har aldrig vågat komma fram!

Just av den anledningen brukar jag ha keps ofta haha, men jag brukar ställa upp på bild om jag inte ser helt förjävlig ut haha 😉

Vad tycker du om misslisibell?

Vet inte vem det är tyvärr!

Kan du länka min blogg?

Sure! www.Teamwr.blogg.se

traning

är du nöjd med din kropp?

Nja till och från, vissa dagar är jag sjukt nöjd och andra dagar är jag mindre nöjd..

Har du några saker som du inte gillar med din kropp?

Jag tycker inte om mina ben, dom är rätt korta i jämförelse med övre delen av min kropp. Men det är ingenting jag kan göra åt så det är bara gilla läget.

Om man vill gå ner i vikt snabbt , men inte har råd att köpa en massa saker som te.x gymkort, löpband mm. HUr ska man göra för att få snabbast resultat? är ungefär 164 lång och väger 85 kg

Gå ut och spring, eller spring upp och ner för trappor. Det är jättebra för rumpan och benen 😉 Gör gärna detta 3-4 gånger i veckan.

Hur får du så jäkla snygg mage?! Jag gör situps och rör på mig aktivt och äter rätt, men den blir ändå inte snygg.. :l

Jag har ju väldigt lite kroppsfett (därför har jag som ett ”V” längst ner) men jag kör ju mycket magövningar på gymmet. Min personliga tränare lyckas få mig göra dom där 3 sista extra så min mage verkligen får jobba!! Jag tror du behöver variera magövningarna, googla efter nya och försök använda vikter som magrutorna får kämpa ordentligt! Men det tar tid..

vad är det för fettfria popcorn du brukar äta? vart kan man köpa dom?

Jag hittar dom på ica, hemköp osv.. Dom kommer från OWL

Hej ! Jag undrar vart du köpte din blender vill verkligen ha en sån, eftersom du verkligen fått mig och vilja ta tag i det nyttiga och hälsosamma livet. Massa kramar 🙂

Jag köpte min blender via group on, men jag tror inte den finns kvar där längre.. Men jag googlade upp den och hittade den på teknikmagasinet (länk) för 350 kr

Vad äter du på en dag? Ge konkreta exempel

Jag skrev ett helt inlägg om det förut som du hittar här: http://www.kissies.se/vad-ater-jag-under-en-hel-dag

food

Hur dyrt är det med PT?

Det är olika, priset brukar ligga mellan 500-900 kr per gång

På söndagar när du har din “äta-vad-jag-vill-dag”, är det verkligen en “äta-vad-jag-vill-dag” där du verkligen äter massa onyttigheter hela dagen eller handlar det bara om att du äter en onyttig måltid, tex en pizza eller en påse smågodis? Jag har nämligen nyligen nått min målvikt men är inte helt säker på hur mycket onyttigt jag kan äta på sådana dagar utan att gå upp, och din kropp verkar ju verkligen inte påverkas utav söndagarna det minsta! Tack för en superbra och inspirerande blogg, you go girl

Det är olika, beror på hur pass sugen jag är på onyttigheter 😉 Vissa söndagar vräker jag i mig både pizza, godis, chips osv. Men då får jag oftast ont i mage och ångrar mig mot kvällen.. Kroppen mår inte bra av så mycket skit (speciellt inte på en och samma gång haha). Andra söndagar käkar jag någon fetare middag som innehåller pasta, massa sås och sen räcker det kanske.

Men min kropp påverkas visst av dessa dagar, på gott och ont! Min kropp får ju en chock men det får även ämnesomsättningen så den startar ju igång igen efter min äta-söndag. Men jag sväller ju upp och får en rund, hård mage tyvärr.

Hej Alexandra ! Jag undrar bara, att springa på rullbandet i en timme, är det det bästa sättet att gå ner i vikt och bränna fett? För jag gör inte så mycket styrketräning då jag fått för mig att rullbandet is the way to go när man vill bli smalare.

Då har du fel, din kropp kommer förbränna mycket av sig själv ju mer muskler du har. Dessutom förbränner du när du styrketränar också, se till att hålla ett snabbt tempo (dvs vila inte jättemycket mellan övningarna, du vill ha lite puls). Så blanda, byt ut några pass mot styrketräning så kommer du säkert märka stor skillnad på kroppen 🙂

Jag brukar få så sjukt ont i magen och blir lätt illamående om jag tränar innan jag får lingonveckan. Ibland en hel vecka innan typ. Därför har jag så svårt för få rutin att träna!. Är det samma för dig? Har du nåt knep i så fall?

Låter jobbigt 🙁 Du kanske borde kolla upp det? Jag har inte dom problemen som tur är.

privat

Vart skulle du vilja bo om du kunde?

Helst av allt i en stor villa i LA med pool på tomten 🙂 Då kan jag bjuda över massa vänner och ha grillfester. Sjukt mysigt!

hur gammal är du?

23

har det hänt något mellan dig och Michelle? Ni verkar inte vara med varandra lika mycket som förut. Kram <3

Vänner bråkar ibland.

Hej! Var i finland ligger er sommarstuga och hur ofta är du där? Har hört att den borde ligga i samma kommun som jag bor. Skulle vara jäkla nice att se dig på riktigt någonting 🙂

Nötö om du vet vart det ligger? Jag är där inte så ofta men ska nog dit i sommar tror jag, tar med mig Chloé då så hon får springa runt där haha. Hoppas hon inte blir uppäten av ormar bara, ligger massor av ormar bland klipporna..

hur är det mellan dig och Bella? du verkar inte vara med henne? Är ni inte vänner längre eller lika tighta?

Jodå vi hänger 🙂 Vi planerar massor men det blir ofta att någon inte kunde eller något kom emellan hehe. Men sånt händer lixom. Jag saknar dock tiderna när vi hängde typ varje dag, som vi gjorde förut men det går ju inte heller eftersom vi har jobb och massa annat på G. Vi var ju dock på Miley igår och vi hade askul! Bella kommer alltid vara min vän ♥

Tror du på “kärlek vid första ögonkastet”?

Nope! Det betyder ju mer eller mindre att man blir kär i någon utseende direkt? Jag blir kär i hela personen, så jag måste lära känna en människa innan det blir kärlek. Däremot tror på lust vid första ögonkastet.

har du någonsin rökt?

Testat några gånger men jag tycker inte rökning alls. Skulle inte kunna dejta någon som röker.

Vem är det som stulit din iphone?

En vän som ”lånade” den. Snällt va?

Hur duktig var du när du gick i grundskolan? Hade du höga betyg eller var du lite slarvig? Grym du är! Kram

Jag hade bra betyg i dom ämnena som jag tyckte om, såfort jag inte gillade ett ämne tappade jag fokus och ”sket i det” mer eller mindre. Så jag var väll en medelmåtta antar jag. En aggressiv medelmåtta, bråkade mycket med mina lärare tyvärr haha..

Vilken kille tycker du är snyggast i hela världen?

Nolan Funk (skådespelare som är med i serien Awkward på MTV). Dör så snygg han är!! Hans leende får mig att smälta..

Hur går det med din kompis steffi? Träffas ni ff elr har ni tappat kontakten helt?

Nej det har vi inte, sågs senast igår på Miley. Men vi hänger inte så ofta längre nej.

vad har du för bil?

Audia a1 med sollucka

Hur många vänner har du som du litar på till 100%? För när man har en stor blogg som du har så vet jag att du sagt att det är svårt att kunna lita på folk och hur märker du att det verkligen är ärliga människor du umgås med? Tack för en jätte bra blogg Alexandra

Jag litar nog inte på någon till 100 % förutom brorsan typ, men har 2 vänner som jag litar på 99 % typ. Varför det inte är 100 % säger mer om mig än vad det gör om dom. Jag är sjukt paranoid.

Vilken mat gillar du absolut inte?

Pyttipanna, uäk!

Vad tror du killar tycker är viktigast på tjejer; rumpa, bröst eller ansiktet?

Hmm.. Rumpa tror jag! Eller ja det beror på om dom är en ”tutt eller rump-kille”.

Om du fick välja en maträtt att äta i en hel vecka, vilken skulle de vara?

Tacos 🙂

vaför ljög du om att du var vegetarian?

Jag ljög aldrig, om du LÄSER det jag skriver så förklarade jag att jag inte klarade av det men försöker äta mer vegetariskt.

Hur mycket kaffe dricker du per dag? Snabb, kok, eller bryggkaffe?

1 stor kopp kaffe är ett måste, ibland blir det 2. Jag kör på snabbkaffe fast jag har en fin kaffemaskin med massa kapslar hemma hehe.

Vad tycker du om Rihanna? Har du sett henne live?

Hon är duktig och sjukt snygg! Jag har tyvärr inte fått se henne live än.

Hur mycket pengar i månaden lägger du ner på Chloé?

Inte alls mycket för hon äter så himla lite, köper en stor säck hundmat var 6e vecka typ. Sen alla kläder och koppel som jag har till henne är gåvor från företag haha. Riktig lyxhund 😉 Nej men ca 300 kr i månaden kanske.

Bor du på Södermalm?

Nope

vad tycker du om filmen MEAN GIRLS? kan du se dig som nån av karaktärerna i filmen?

Jag ÄLSKAR den filmen, haha det är den bästa filmen jag vet. Jag ser mig själv som brunetten som kan känna om det kommer regna ifall hon klämmer sig på pattarna, eller ”ledaren” fast jag är snäll.

Minns ni inte att jag gjorde en ”burn book” med Bella förut?

burn

kan du prata polska?

Nej men jag förstår rätt bra polska!

Kan du berätta om din första mens?

Jag var i skolan och hade vita jeans (såklart), och vi gick i led till klassrummet av någon anledning. Då knackar en tjejkompis mig på axeln och säger att jag har en fläck på byxorna, jag tar av mig min hoodie och knyter den runt midjan snabbt och sen springer jag ut till min moppe och kör hem. Jag förstod att det var min mens och jag skämdes så himla mycket så jag skolkade resten av dagen. Jag såg att jag hade torkad mens i trosorna, färgen var dock rätt brun så jag trodde inte det var mens längre. Eller jag ville inte inse det, så vägrade köpa bindor eller säga till mamma men de slutade bara med att jag mensade ner alla mina trosor och byxor haha.

Brukar du ge pengar till folk som tigger?

Nej jag vill inte uppmuntra tiggeri. Men har gjort det några gånger förut.

När du var 13-14 år, hur var du? Var du likadan som dagens 13-14 åringar?

ÖH nej verkligen inte haha! Dagens 13-14 åringar känns så himla vuxna, jag var värsta barnet. Men jag tycker synd om alla småtjejer idag som tvingas bli vuxna sjukt fort. Man ska vara barn ju!skon

Ditt utseende har förändrats mycket under åren, under vilken period tycker du att du såg “sämst/fulast” ut?

Hittade den här vimmelbilden som är tagen när jag vägde lite mer + var brunette och nu såhär i efterhand tyckte jag inte att jag såg så fräsch ut.. Orange i ansiktet och knubbis haha!

Vart har du köpt den “koftan” du tog bilder med i Egypten? Såå fin!

Tack! Den är från H&M

Untitled-1

Hur mycket kostade din näsoperationen, själv vill jag gärna göra en…

Ca 37 000 kr typ? Minns inte riktigt..

vad är dyraste du har i din garderob?

Snart kommer min nya handväska (YSL) som kostar 16 lax.. Köpte den i förrgår hehe! Den kommer vara det dyraste i garderoben just nu.

Hej Kissie! Tänkte på din bloppis, du säljer ju oanvändna kläder. Så då undrar jag om du bara köper massa kläder för att ha eller varför säljer du kläder som du inte använt? Älskar din blogg! Du är min förebild <3

Jag älskar att shoppa, och det händer att jag inte tänker mig för eller att jag inte orkar prova kläderna i butiken och sen visar det sig att plagget inte alls passade mig. Sen får jag ju massa kläder från företag också, och det är inte alltid jag vill ha sakerna dom skickar mig så säljer vidare allting så jag får plats i garderoben 🙂

Hvor kan jeg kjøpe den svarte jakken du har med gull-detaljer, fantes på missme.se tidligere

Jag vet tyvärr inte vart den finns att köpa längre 🙁

hur många cc har du i dina bröstimplantat? =)

550 cc

Stöttar du plastikoperationer till tjejer/killar under 18år?

Känns mest onödigt eftersom man inte är ”klar” i utveckling än.

vilken klinik skulle du rekommendera för näsoperation

Jag var så himla nöjd med min näsa så jag rekommenderar absolut kontur kliniken och dr Richard Rylander. Hälsa från Kissie 😉

Jag har väldigt mörka ringar under ögonen(pga att jag har väldigt tunn hud där) och jag undrar vad man kan använda för smink som på bästa sätt kan få bort dem?..Vill jätte gärna ha råd om det..har frågat andra bloggare men dem har tyvärr inte svarat, hoppas du gör det iallfall. <3

Concealer är ju till för att dölja problemområden som mörk hud under ögonen eller finnar, rodnad mm. En gulare färg kommer naturalisera den blåa färgen, eller testa en väldigt ljus concealer så du ljusar upp området.

eye

Hur lyckas du sminka bort födelsemärket under ögat?

Jag försöker inte sminka bort födelsemärket, utan det råkar bara bli så eftersom jag har foundation och ibland lite concealer under ögonen. Sen täcker mina nedre ögonfransar märket lite också.

Posted in: Vardag
Kommentarer (48)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *