Seg idag..

Idag har jag absolut inte gjort någonting vettigt alls, lyckades övertala min kompis att gå och köpa sushi till mig haha. Hatar att vara bakis 🙁 Vi drog ju vidare efter konserten igår och mötte upp lite vänner. Vart först en sväng till pure, sen drog jag vidare till hotel angleis där jag mötte upp Julia, Rosanna, Jackie med flera. Nej jag och Jackie bråkar inte längre haha! Vi drog alla vidare till hotellet, men det var något jäkla äckel som försökte tafsa på mig hela tiden och det värsta var att han trodde han hade rätt till det också eftersom han hade köpt en skumpa flaska. Jäkla fjant, jag kan köpa min egna flaska och jag tjänar säkert mycket mer än honom också!! Nej så vi drog vidare därifrån till sollan, men då mådde jag inte så bra så slutade med att jag drog helt ensam till kebaben haha! Satt där halv 4 på morgonen och käkade för mig själv lixom haha!

Jaha imorgon blire Ibiza också rå, vill egentligen boka tid för spraytan och fransar men känns som att jag inte kommer hinna det? Ska göra några samtal och få se vad man kan göra.. Annars blide solarium i 20 minuter, bättre än ingenting lixom hehe 😉

gre

Jag och min fina Bella ♥

 

Kommentarer (23)
 • rebecka

  igår var jag på miley cyrus men jag var mer taggad och se dig där men tyvärr så såg jag dig inte , min kompis funderade varför jag tittade runt i arenan hela tiden haha Jag letade ju efter dig alexandra 🙂 Jag stod på ståplats vart stod du?

 • Anonym

  Om du nu kan köpa din egen skumpa, varför gjorde du inte det?
  Lite drinkluder varning..

  • Anonym

   Jag har också varit med om att killar köpt dricka till mig på krogen, helt utan att jag bett om det. Visp! så har han stått där med nån drink åt mig, hur fan gör det mig till ett ”drinkluder”..?

   • Anonym

    Hade du haft någon karaktär hade du naturligtvis sagt nej! Går att tacka nej till en drink. Tackar du ja, ja då blir du ett drink luder

    • Anna

     Vad fruktansvärt det är med människor som dig, som kallar andra kvinnor ”luder” för att de kan tacka om de blir bjudna på något. Jag skäms för människor som dig.

     • Anonym

      Och jag skäms för dig som lever på andra! Sedan det komiska i det hela
      är att kissie själv skrivit om dessa sk drinkluder.
      Då verkar det vara ok?

 • elsa

  ser superfina ut : D roligt att se fler bilder från konserten!!

  love from BCN

  http://hesses.blogg.se

 • Emilia

  ”Jag tjänar säkert mycket mer än honom” OCH? varför måste allt handla om hur mycket du tjänar hela tiden? Det finns mååånga som tjänar mer än dig. Går bloggen dåligt? Är det därför du försöker skapa drama genom att vara otrevlig och snobbig? Väx upp och sluta tro att du är världskänd. Allt handlar inte om dig och dina tillgångar. En person som har jobbat ordentligt och förtjänat sina pengar skryter inte om det..

  • Anonym

   Antagligen skriver hon så för hon vet att det får kommentarer och väcker åsikter? Hon är bara smart, inget annat. Och hon vet att det är ett känsligt ämne för vissa, och hon har förmodligen rätt också. Sen vet vi (jag iallafall, vet inte med dig) att hon ofta skriver sina inlägg med en del humor och ironi.. Ha det i åtanke innan du brusar upp dig.

  • Mandy

   Men jösses vilken överdriven reaktion… Lägg aaaaaaaaaav! Läs inte hennes blogg då, för fan!

 • Lykke

  Jävlar vad vacker bella är!

 • v

  Så fina ni är!!!! 🙂

 • Fia

  Gud så vacker Bella är! Alla du fotar dig med ser så naturligt vackra ut jämfört med dig. Du ser tyvärr plastig ut eller hur man nu ska säga…

 • Nicole

  Bella är väldigt snygg, en naturlig skönhet.

 • Grizuella

  Tack för din fina kommentar på min blogg! <3

 • Lollokitty

  Du borde härma Bellas ögonbryn.
  Dina är inte fina alls

 • Dara

  Vilken vacker näsa din vän har!

 • S

  Bella är så otroligt naturligt vacker 🙂

 • benedit

  åh vad fina bilder på er båda, den där uppe till höger var ju sjukt fin!<3

 • ss

  WOW vad snygg Bella är!! Vad vackert med naturlig skönhet. Vad stor din näsa är i jämförelse.

  • Anonym

   Vilken fruktansvärt onice kommentar, hur får man för sig att skriva en sådan sak? Höja någon annan genom att sänka den andra, det är sådana människor som du som gör att människor opererar sig. När du ska prata om dig själv och dina egenskaper hoppas jag du har den självinstinkten om dig själv och säger jag är en väldigt elak person. Kolla på IGGY azalea, hon är superkänd och för sitt vackra ansikte, hon har en väldigt markant näsa och hon rockar den. Nu har Kissie en liten feminin näsa och lika snygg. Faktiskt en av de första gångerna jag riktigt läser hennes blogg och tyckte inte den var särskilt provokativ utan det jag störde mig på var alla dessa snuskigt vidriga och whitetrash kommentarer. Usch! Hoppas det blir nått vettigt av dig. Du är förmodligen väldigt ung så hoppas du tar dig samman. Kissie du är en framgångsrik kvinna och en förebild! Jag kan köpa mig egen champagne utan att bli tafsad på. Tänk om alla tjejer kunde säga så!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *