Miley f*cking Cyrus

Alltså förlåt för jag inte har orkat blogga men jag har legat helt sänkt i sängen haha.. Råkade dessutom somna med sminket på, ofräscht 🙁 MEN konserten igår var helt MAGISK, jag älskar Miley Cyrus. Hon är så jäkla skön och egen, fyfan vad cool hon är!! Vart verkligen starstrucked när jag såg henne och jag stod ju såå nära henne. Kunde nästan röra henne typ. Kan knappt fatta det själv 🙂 Hela showen var påkostad och flummig till max, och jag slår vad om att Miley var hög typ haha. Hon bjöd alltså på en riktig show. Kommer komma ihåg konserten väääldigt länge, det är ingenting man glömmer i första laget. Jag ångrar bara att jag inte tog flera bilder, men jag var så upptagen med att dansa och hoppa runt haha..

Stort tack till biljett.nu som gav mig chansen att få se Miley! 

Och jag träffade så himla mycket fina läsare igår också, ni är så himla fina! Kände mig som värsta kändisen när ni började skrika när ni såg mig haha ♥ Jag får ett stort leende på läpparna när jag tänker på alla fina bloggläsare som jag har.. Vi fotades och dansade loss hela kvällen, fick typ 100 shots av alla läsare. Snacka om party people!!

Maila mig gärna alla bilder så blir jag superglad! 🙂 ([email protected])

IMG_9873

IMG_9875

IMG_9857

IMG_9854

Posted in: Vardag
Kommentarer (16)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *