Nu har jag klarat mig igenom ett pass med Staffan. Var riktigt seg imorse + hade ont i magen men lyckades piggna till på plats. Gulliga Staffan var redo med en celsius som om att han visste att jag var segstartad haha.. Vi körde hårt på magen idag, brändes ordentligt! 😉 Sen körde vi lite rygg och axlar också. Jag älskar när folk kommenterar ”gud vilka breda axlar du har fått” som att det vore något negativt, det är ju det jag vill ha haha! Tycker inte alls det ser manligt ut, tycker det är sjukt snyggt och det ser ut som man har bättre hållning.

Efter gymmet drog jag och solade 20 minuter och skickade iväg ett par skor från bloppisen som jag hade. Nu ska jag ta en dusch och bestämma vad jag ska ha på mig ikväll på Miley Cyrus. En sak som är säker att att det inte blir någon liten sommar-klänning eftersom det regnar och är kallt idag 🙁 Får bli jeans och någon snygg topp och sen skinnjacka över det. Typiskt att det ska vara dåligt väder just idag! Men aja, det blir vad man göre till så att säga.

kissies personliga tränare

Ser inte jag sjukt biffig ut?! 

 

Posted in: Träning!, Vardag
Kommentarer (63)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *