slush
Måste dela med mig av den här videon där en kille visar steg, för steg hur man gör sin egna slush av vilken läsk som helst! 🙂 Perfekt att göra nu till sommaren, dessutom slipper du betala överpris på tex 7 eleven eller pressbyrån.. Jag ska testa göra en slush på red bull vodka, mhhh so Kissie style haha! Tror ni det funkar?

Posted in: Vardag
Kommentarer (21)
 • Terese

  Måste prova de där 😉

 • Mysan

  Nej det kommer inte gå med redbull-vodka, då vodka innehåller alkohol, som guess what? inte fryser vid samma temperatur som vatten. Sen måste drickan det görs på innehålla socker (alltså socker från sockerbetor eller sockerör), eftersom från vad jag har sett så dricker du redbull light, då balansen mellan sockret och vattnet gör så att det kan både vara en vätska och ett solitt material (is). men annars så är det bara att tuta och köra!

 • Daniela

  Wow, måste ju definitivt prova 😀

 • Anonym

  Häftigt. Det visste jag inte. Däremot har jag lärt mig att oöppnade cola-burkar exploderar i frysen om man glömmer dit dem. Var försiktiga eftersom det är tråkigt att frosta ur frysen.

 • Becka

  Ååh vad smart, måste definitivt testas! 😀

 • Antonia

  10 inlägg per dag babes följ min blogg där ni får update all the time puss!

 • Johanna

  Nej för sprit fryser inte?

 • Vanessa

  Hej! Är ny med att blogga och skulle uppskatta om ni ville hjälpa mig med tips och idéer! Kika gärna in: http://vanessali.blo.gg/
  Tack! MVH Vanessa

 • anonym

  om man dricker energidrycker och alkohol samtidigt eller efter varandra kan man dö eller få hjärt attack.

 • L

  Man kan visst frysa alkohol (om man modifierar den lite). Här ska ni få ett sjukt gott recept på en somrig drink (du Alexandra får väl ta bort kommentaren om det strider mot någon regel att jag skriver ett alkoholhaltigt recept).

  Koka upp 4½ dl vatten. Lägg i två tépåsar (svartvinbär t ex). Ta ut påsarna när det dragit klart och låt téet kallna.
  Blanda kallt té med 7 dl vodka
  Blanda även i 4 förpackningar à 2 dl med juicekoncentrat – 2 med citron och 2 med apelsin (eller vilka smaker du föredrar)
  Till sist blandar du i en sockerlag gjord på 2½ dl socker och 2½ dl vatten.

  Häll blandningen i en stor bunke eller glassbytta eller liknande.
  Ställ i frysen.

  När det är dags att servera gröper man ur ett par skopor av ”alkosorbéten”, lägg i ett glas och fyll upp med någon god läsk, typ sprite eller alkoholfri rabarber/smultron ”cider”.

  Nam nam

 • Elin

  Funkar det på lightläsk också tex cola light? 🙂

 • Liv

  Jag har prövat och det fungerar med alla kolsyrade drycker! 😉 prövade förra veckan då det var riktigt varmt här i stockholm,
  känns ”nyttigare” att göra själv än att köpa från 7/11, eftersom att man vet vad som finns i, (tänker främst på sockermängden)
  jag gjorde min slush på Cola zero 😉

 • Anonym

  Redbull och vodka är farligt och omoget att blanda!!!

  http://camillaprutz.blogspot.se/

  • Ebba

   Det är varken farligt eller omoget om man faktiskt har koll på VAD som händer i kroppen men den här blandningen. Det är farligt på grund av koffeinet (så kaffe och alkohol är också farligt, men alla har väl sett sin pappa ta en konjak till kaffet?) så alkoholen går ut i blodet snabbare än vanligt och därför känner man inte av hur full man faktiskt blir. Sedan är det även dåligt för hjärtat med FÖR mycket koffein och speciellt i kombination med alkohol då det är blodförtunnande. Om det var seriöst farligt skulle det inte finnas så många redbull drinkar på krogen, det är bara farligt när skitungar på 15-16 år går och häller i sig extrema mängder. Så har i alla fall jag uppfattat det hela!
   (Har jag fel får någon jättegärna rätta mig, men helst med en trevlig ton dårå)

 • Anonym

  Om man åker bil och är på fel plats vid rätt tillfälle så kan man också dö.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *