Frukost på ballen

Yey äntligen får jag sitta ute på balkongen och äta frukost i solen 🙂 Till frukost vart jordgubbar och Kasella med deras nya smak blåbär. Riktigt god faktiskt, men önskar att dom kunde göra samma smaker fast med mindre fett som dom andra kvarg sorterna. Jag menar det känns ju onödigt att ta någon med 7,5 % fett när det finns dom med knapp 1 % lixom. Vi får hoppas Arla läser detta då 😉

Igår var jag ju ute btw på middag, vi åt ju Libanesisk mat. Sjukt gott, men det var väääldigt mycket mat och väldigt mycket såser haha.. Hummus, kycklingröra, vitlökssås, tomatröra, basilika röra osv osv.. Vart så löjligt mätt att jag knappt kunde gå efter, magen verkligen spände ut som om jag vore laktosintolerant typ. Men trots det var det ett besök på Fridays innan vi RULLADE hem haha.. Då tyckte min dejt att det var en bra idé att klämma ner en stor oreo milkshake med alkohol i. Haha den var så jäkla mäktig.. Ja, jag somnade gott när jag kom hem kan jag lova er 😉 Tyvärr tog jag inga bilder igårkväll, vart bara 2 fula suddiga iphone-bilder som jag inte tycker klassas som blogg material. Dom fick hamna på Facebook istället hehe.

Nej nu blire pw som gäller! Måste ju bli av med oreo milkshaken, lol!

IMG_9783

Posted in: Vardag
Kommentarer (28)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *