Blogg-vänlig mat?

Var nyss och åt thaimat med en kompis, var riktigt gott! 🙂 Vi tog vårrullar och dumplings till förrätt, men jag ville inte fota mina dumplings eftersom dom vart så fula på bild så tog min kompis vårrullar och fotade dom istället haha! Händer faktiskt väldigt ofta att jag fotar mina vänners maträtter istället för mina egna eftersom dom ser finare ut på tallriken/ bilden. Det gäller att beställa blogg-vänliga maträtter alltså. Maten får alltså inte se för kladdig ut, maten ska gärna se väldigt fräsch ut med mycket färger. Därför beställer jag ofta sallader när jag är ute och äter så jag kan fota dom. True story!

Skulle egentligen ha dragit iväg på ett event (typ NU) på collage med Kiana och några andra men orkar inte.. Har ont i magen efter maten och känner mig allmänt seg i kroppen. Känner dessutom att jag vill spara mig tills imorgon istället 🙂 Var ju trots allt ute en sväng igår också.

Vi hörs imorgon fina läsare!

IMG_9817 IMG_9820 IMG_9824

Posted in: Vardag
Kommentarer (6)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *