När folk börjar hata och bli sura på nätet är det oftast pga dom inte förstår. Jag skriver mycket med humor eftersom det är så jag är som person. Alltså att jag skämtar, är sarkastisk och bjuder på mig själv (även om alla inte fattar det). Jag vet om att jag har många yngre läsare, och jag förstår att dom inte förstår mig alla gånger. Dom förstår inte mitt sätt att prata/ skämta osv. Men det är ju då missförstånd kommer fram. Jag tänker dock inte ändra hur jag pratar/ är bara för jag har yngre läsare som inte förstår. Men jag ä glad att jag har läsare som fattar som förklarar till dom som inte hänger med, för tänk om jag skulle behöva förklara ALLT jag säger hela tiden? Sjukt tråkigt att läsa och sjukt mycket att göra för lilla mig haha..

När jag säger att jag skiter ut pengar är det nog garanterat ett skämt 😉 Jag skämtar på min egna bekostnad eftersom folk tror eller tror jag är rik som ett troll pga att jag bloggar. I don’t care! Men inte för att vara sån, jag tror att folk över 18 borde fatta att det var ett skämt? Eller har jag misstolkat detta helt fel nu, det kanske inte bara är yngre som inte fattar? Eller?

Allsmäktige gud välsignade min lilla kropp med ett väldigt starkt humor ben, min humor är en klass i sig.. Jag säger flera gånger om dagen till mig själv ”gud vilken uppfriskande humor du har Alexandra!” för att visa uppskattning.. Till mig själv! Hoppas ni lär er uppskatta den lika mycket som jag gör. Amen.

Ni kan själva läsa kommentarerna till mitt senaste videoklipp HÄR.
Passa på att även läsa kommentarerna till min vblogg som heter ”män är fulare än kvinnor”, underhållande 😉
HÄR.

film

Posted in: Vardag, Videoblogg
Kommentarer (31)
 • Emma

  Hej
  Jag tror kanske att det är lite tvärtom det där med att yngre läsare inte fattar. Jag tror att yngre inte är lika allvarliga som de äldre utan mer att man fattar att du skämtar eftersom att yngre skämtar också,eller? Har iallafall märkt att äldre ofta kommenterar om ”dina skämt” och att yngre bara tycker det är roligt och skrattar
  Jag är iaf en yngre läsare och älskar din humor. Vem orkar vara helt seriös hela tiden och aldrig skoja om någonting? Fortsätt med det du gör och låt ingen stoppa dig! Kram❤️

 • Maria

  Nu tycker jag ju inte att din ”humor” är varken särskilt sarkastisk eller rolig. Bara naiv och fånig…Men visst, det är lätt att förstå när du skämtar, men det blir ju sällan några roliga skämt. Måste vara lite intelligent humor för att det ska bli roligt och det är väl inte din stora förmåga precis. Men för yngre läsare, som inser att du ändå skojar, så räcker det säkert. De kräver ju inte så mkt 😉

  • Alexandra

   Ok du har ingen humor men det är lugnt <3 puss

   • Anonym

    Så bara för att någon inte tycker att du är rolig så har dem ingen humor..? Logik.

    • .__.

     Fast du sa ju att hennes bara var naiv och fånig, är väl ungefär samma sak som att säga att hon inte har någon… Verkar snarare som att det är du som tycker att alla som inte har din humor inte har det alls.

     Smart där, ljushuvud 😀

   • Maria

    Haha, kul att du tog åt dig Kissie, var precis det jag hade hoppats på. Tack gumman 🙂

  • Chris

   Men precis! Det hon sysslar med är INTE humor. I fler år har hon sagt ”det är för att folk inte förtår sig på min humor”, ”jag har ganska brutal humor”, ”min humor är väldigt speciell”, osv osv.. NEJ NEJ NEJ! Det är inte humor. Det är inte kul någonstans.. & jo, jag har humor. At säga som försvar att man inte har det för att man tycker att du är astråkig, det är bara så jävla löjligt.

 • Motionerafetto

  Haha, alltså?? Jag fattar inte alls att människor hakade upp sig på det! Jag skrattar högt när jag ser dina videos, så himla underhållande =)!! Precis samma humor som jag har.

  Kika gärna in på min blogg för att se massa fräscha matbilder, motivation och inspo! Bloggar om mitt nya hälsosamma liv och hoppas att du vill vara med och följa den =)

 • RMCK - en skönhetsblogg

  Det brukar märkas rätt tydligt när du skämtar, men är man en sån läsare som letar fel så är det klart att man blir provocerad … bara för att!

 • ♥ Evahle.se - må bra bloggen ♥

  Jag tycker om dina videos och dina skämt. 🙂 Jag har samma typ av humor och gillar att vara sarkastisk och ironisk. Men tyvärr kan inte alla förstå och ha samma humor tråkigt nog.

 • M

  Hej,

  Finns det en mobilversion av din blogg? Det hade varit så himla bra och mer lättläst i mobilen!
  Kram

 • rebecka

  Haha den där kommentaren om att du skulle vara ego för du inte tittar på prislappen , kenza har skrivit och sagt att hon aldrig tittar på prislappen men ingen säger något elakt om det , det är ju grymt konstigt tycker jag. Men jag tycker att du ska fortsätta som du gör för det här är en grymt bra blogg kram till dig alexandra!

  • lilli

   Men Kenza e ödmjuk, verkar inte alls va en sån som ser neråt på andra, som kissie. Det här med humor.. vi förstår ju att det är skämt men saken är den att då det framhävs klumpigt är det bara irriterande. Folk klarar inte av att tolka varandra på ett positivt sätt om det är väldigt olika från hurudan man själv är 🙂

 • Erika

  Jag förstod att du drev (har ganska lik humor och gillar att skämta) men med tanke på hur många som läser din blogg så kommer det alltid finnas människor som försöker vrida och vända det till något negativt. Bra att du inte tar åt dig och keep up the good work! 🙂

 • Vendela

  Gud va folk är konstiga jag är ändå 14 och förstog att det va ett skämt kan inte folk bara slappna av lite och sluta ta allt så himla seriöst!

 • Sanna

  Tragiskt att du ska behöva ha dessa försvarsinlägg. Vissa är verkligen korkade som går på vad du än skriver haha(FASTÄN DET ÄR SÅHÄR UPPENBART ATT DU SKÄMTAR). Du är bäst<3<3

  _En ny blogg om psykisk ohälsa(det må vara tjatigt med dessa "mådåligtbloggar" men dom behövs). "Man är inte sin/sina diagnoser". Fast jo. Jag klarar liksom inte av vardagen. Emotionell instabil personlighetsstörning, ADHD, Depression och Panikångest_

 • linda

  jag älskade videon !:)

 • Sandra

  Du kanske måste acceptera att det finns de som inte skrattar åt din egohumor som går ut på att hävda dig själv. Hela världen måste faktiskt inte hålla med dig i allt Alexandra.

 • Camilla

  Haha folk är så tråkiga som inte fattar humor när den står rakt framför en! Jag skrattade högt för mig själv flera ggr under den här videon, jag älskar att du kan bjuda på dig själv Alexandra haha 😛
  Mycket roligare med någon som faktiskt VÅGAR skämta om sig själv, än att ta sig själv på största allvar hela tiden!

 • Linnéa

  Haha du ÄR rolig!

 • Nathalie

  Hahaha älskar din humör Kissie! 😀

 • Emma

  Jag älskar dina videobloggar, tycker du är så sjukt underhållande. Gillade dig inte innan men dina vloggar äger!!

 • Amelie

  Hej Alexandra!
  Älskar verkligen din humor och din blogg! Så galet bra! 😀
  Ta inte åt dig av bitterfittorna som ser ner på allt, snarare dom som saknar hjärna.

 • Carin

  Alla har inte förståelse för och/eller uppskattar ironi och sarkasm.

  Det spelar nog ingen roll vem som säger det, vare sig det är du eller någon annan. Fattar man inte sarkasm så är det bara så.

  Du ska fortsätta som du gör 🙂

 • my

  Jag förstår inte din humor alls, men vi har inte direkt samma humor heller..
  Tycker videon var mer provocerande, väldigt tillgjord!

 • Lykke

  Du är en stor idol för mig och för många andra, folk säger att du skryter eller är ego. Men allt du är e ärlig och har bra självförtroende, och det är väl bra!? Jag är 12 år och har plastik opererat mina öron för att de stod ut vilken sänkte mitt självförtroende. Jag kommer antagligen inte operera mig lika mycket som dig men jag tycker att det är ens eget val vad man vill göra med sin kropp och utseende. By the way, du är galet fiiiin!!!

 • Zara

  SERIÖST JAG ÄR 10 ÅR OCH JAG FATTADE DET INNAN DU ENS SA HELA ORDET HUR KAN SÅNNA IDIOTER INTE FATTA DET STRUNT I DET KISSIE DU ÄR BÄST SOM DU ÄR

 • Sahar abdulrahman

  Alexandra du är en väldigt bra person och en bra förebild, du är så positiv och gillar o sprida kärlek och underbar som person och är snygg och söt och din stil är jättefin och är så pass stark, du går igenom mycket mycket hat, och kämpar fortfarande och skiter i dessa haters bakom skärmen och det gör mig ännu gladare för då älskar jag dig mer och mer! Och din humor äger allt o allas o jag gillar den! Älskar dig kissie min fina förebild kram<3 önskar du tar åt dig av detta :)<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *