Ny klänning

Kolla vilken snygg klänning jag fick hem här om dagen, har glömt att visa den 🙂 Den kommer från minza.se . Den kommer bli snygg om jag åker till Ibiza, tror ni inte också det? Fast först behöver jag lite färg på benen hehe.. Men det kommer.  Då får ni se hur den ser ut på mig också!

Men nu måste jag föna håret, var nyss och gymmade lite (sprang på löpbandet) och nu ska jag på ansiktsbehandling. Känns som det var evigheter sen jag var på det, så det är minst sagt dags nu. Senast körde jag ju på IPL behandlingar men tänkte nog köra på peeling igen.. Eller ja det beror lite på vad tjejen som gör behandlingen tycker, hon kan ju det där bättre än vad jag kan hehe.

IMG_9765

Kommentarer (16)
 • Sanna

  Den var snygg och annorlunda! 🙂

  _En blogg om psykisk ohälsa(det må vara tjatigt med dessa ”mådåligtbloggar” men dom behövs). ”Man är inte sin/sina diagnoser”. Fast jo. Jag klarar liksom inte av vardagen. Emotionell instabil personlighetsstörning, ADHD, Depression och Panikångest_

 • linda

  Hej Alexandra! Vilken behandling tycker du har visat mest resultat sen du började med ansikts behandlingar? För jag har acneärr och får lätt finnar men eftersom att behandlingar är ganska dyra undrar jag var som är bäst, IPL, AHA, peeling, klassisk?

 • Anonym

  Jättefin klänning !! 🙂 kan nt du i fortsättningen ta en bild på när du har på dig klänningen och sedan en bild på själva klänningen också, för det är kul om man får se hur du ser ut i klänningen, det är för spännande att vänta tills den stunden du har på dig den på fest eller liknande o då tar bild

 • Lina

  Vadå glömt och visa haha? Du fick den av Minza.se och du annonserar ut dem nu. Bitch ba säg du gör annons. Liköööm du tjänar ju pengar via annonser.

 • Antonia

  Kika in här ,ställ frågor, sprid kärlek! en helt onormal blogg! Puss
  antonianoaksson.blogg.se

 • Anonym

  Skulle inte direkt påstå att Mio är en kvalit’etsaffär. Köpte ett soffbord i massiv ek. Höll inte särskilt länge, ytan tålde typ ingenting. Anlitade en allt i allo för att hämta skiten då det vägde skitmycket. När det kommer till tygsoffor har Mio oftast fast klädsel=ofräscht. De modeller som har avtagbart är det kemtvätt. Jag vill tvätta klädseln i maskin annars är det snuskigt. Därför skulle jag hellre köpa en på Ikea. Fast köper hellre dyrare än Mios skit personligen

 • Motionerafetto

  Det ser ut som en riktig superhjälte klänning, haha. 😀

  Kika gärna in på min blogg och droppa en kommentar, massor av bilder på min mat, pepp, motivation och humor. Kanske kan vi göra vår resa tillsammans mot ett hälsosammare liv? Kommentera gärna din blogg/instagram så kan vi följa varann!

  Motionerafetto.blogg.se

 • Sissela

  Fina färger! 🙂
  Är klänningen öppen framtill mellan brösten (alltså triangeln) eller är den stängd? Jag ser inte riktigt på bilden!

 • Frida

  Jättefin klänning!
  Tänkte fråga (eftersom att jag själv bloggar) hur schema lägger du dina inlägg? 🙂 Är det bara spontant ungefär som ”Nu sitter jag och äter fin lunch, det ska jag dela med mig i bloggen” eller är det mer att du tänker att du måste ha c.a 3 inlägg om dagen minst? Är lite nyfiken 😀

 • Camilla

  Jag säljer reductil sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1790kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *