Haha alltså jag har glömt berätta.. Imorse fick jag ett kostligt samtal från Karolinska sjukhuset, dom berättade att jag har fått KLAMYDIA!! Gissa om jag flippade ut? Jag vart rasande och sa att dom måste ha fått tag i fel person.. Men det visade sig vara en jäkla busrigning från min kompis Bella haha.. Snacka om att jag fick på den… Hon förklarade iaf att hon hade använt hemsidan prankster.se där man kan ringa olika bus-samtal som låter jätteverkliga. Ja jag gick på mitt samtal. Så jag har ringt runt och jävlats med alla mina kompisar idag 😉 Brist på annat viktigt att göra lioxom..

Min favorit är ”arga polisen” som ringer om att ens polare ligger utslagen i en fyllecell, för den skulle faktiskt kunna vara sann bland mina kompisar.. Ja, vi festar mycket OK?

Nej men denna sida är ett sjukt roligt tips från mig ifall ni har tråkigt eller bara vill jävlas med någon komps 😉 Det är dessutom sjukt enkelt, det är bara välja ett samtal och sen skriva in din kompis telefonnummer. Klart! Klicka på bilden för att komma till topp-listan med busringningar eller klicka HÄR.

Skärmavbild-2014-05-28-kl.-15.35.20

bus

Posted in: Vardag
Kommentarer (29)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *