Beauty fix

Nu har jag varit på en peeling hos la Clinique, huden känns redan mycket fräschare 🙂 Så himla skönt och avkopplande.. Fick även en liten ansiktsmassage efter. Mitt skönhets-fix tar inte slut där, nu ska jag sticka iväg och fixa naglarna igen. Funderar på om jag ska göra någonting med blommor på kanske.. Eller har ni något förslag?

Sen senare ikväll blir det middag och kanske lite drinkar, blir mysigt! 😉 Har ni några planer för ikväll, det är ju ”lill lördag” trots allt. Eller sparar ni er till helgen kanske..? Jag borde ju spara mig till Miley 😉 Har på känn att det kommer gå vilt till haha. Nej nu måste jag sluta blogga och börja rulla, det är sjuka köer idag så tar typ 30/ 40 minuter för mig att ta mig till stan (tar normalt fall typ 10 minuter). Så vi hör sen!

Ps. Fattar inte varför folk säger jag har så stora läppar, tycker fan dom är små.. Ds.

20140528-154413-56653230

Kommentarer (22)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *