Rygg & mage

Idag kändes passet med Staffan sjukt roligt 🙂 Vet inte riktigt varför men ibland känns det extra kul bara! Vi körde bland annat armgång och jag klarade det nästan hela vägen *nöjd* 😉 Kanske därför jag tyckte det var så roligt haha.. Sen körde vi mycket mage och rygg.

På dom 3 översta bilderna kör jag rygg, jag kallar den övningen för ”sågen” eftersom det ser ut som man sågar någonting med vikten hehe. Viktigt att tänka på när man gör den övningen är att knäna ska vara bredvid varandra, man ska svanks och sen hålla vikten nära kroppen. Jag kör 12 x 3 med 10 kilos hantel. Fast på bilderna hade jag en 12 kilos, jag ville testa om jag orkade den vikten och ah några stycken iaf. Man måste ju utmana sig själv hela tiden!

kissie tränar rygg

kissie tränar rygg

kissie tränar rygg

På dom här bilderna kör jag mage, brukar ju göra denna övning när jag har armarna på en bänk men har man dom såhär på golvet blir det mer motstånd. Men jag klarade det galant om jag får säga det själv 😉 Även Staffan sa att jag har blivit mycket starkare och det är en stor skillnad från när vi började träna. Kul ju! Hur länge har vi tränat nu.. Något år va? Eller är det mer?

Denna övning körde jag 20 x 3

kissie tränar mage

kissie tränar mage

Posted in: Träning!, Vardag
Kommentarer (17)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *