Matvåg

Den här matvågen fick jag av mami igår när jag var hemma hos henne, snällt va? 🙂 Jag är länge funderat på att köpa en men det har bara aldrig blivit av. Vet inte varför… Den här ska man kan kunna räkna ut allt möjligt med, häftigt! Dock har jag inte hunnit testa den än men ska se till att göra det den här veckan.

Många bodybuilders och folk som tävlar har matvågar för att veta exakt hur mycket dom får i sig av allting. Jag kommer absolut inte väga all mat jag stoppar mig men ibland kommer jag använda den för att få recept perfekta. Ja när jag väl lagar mat.. Händer ju sååå ofta, not! 😉

På tal om bodybuilders ska jag träna med Staffan idag klockan 3, ni läser hans blogg va? Han skriver ju mycket om träning/ kost osv och jag tycker ni borde nominera honom till årets Årets tränings- och hälsoblogg 🙂 Tycker han passar in i kategorin. Men ni avgör själva såklart. Vill ni rösta gör det HÄR

IMG_9638

Posted in: Träning!, Vardag
Kommentarer (13)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *